Bim'deki ürünler hakkında..

Dışı pembe bi tuvalet kağıdı var çok güzel. Çikolata falan hepsine bayılıyorum en çokta elmasuyuna bide karışık meyvesuyuna :d

kızlar izmirde yağlı kağıt ve arap sabunu yok bulamadım ben.
hatta görevliye sordum haftanın ürünü olarak gelmiştir dedi.
izmir de alan varmı?

kızlar izmirde yağlı kağıt ve arap sabunu yok bulamadım ben.
hatta görevliye sordum haftanın ürünü olarak gelmiştir dedi.
izmir de alan varmı?

KOCAELİ De de yağlı kağıt yok aylardır bakıyorum..arap sabunu da geçen sene haftanın ürünü olarak gelmişti

bu arada ben kıyma ve tavuğu artık hep bimden alır oldum ,çok memnunum

bugün bebek bezini aldk bakalım..jenny olanı..ufakda yokdu büyük aldık mecburen..
Umarım iyi çıkar..

Anneme bimin mantısı güzelmiş demiştim paket paket kuru mantılardan almış eyvahedigeldismile
Bunları deneyen var mı, güzel değildir diye yapasım gelmiyo da alsanaalsanasmile

Anneme bimin mantısı güzelmiş demiştim paket paket kuru mantılardan almış eyvahedigeldismile
Bunları deneyen var mı, güzel değildir diye yapasım gelmiyo da alsanaalsanasmile

kuru mantılar güzel olmuyor bimdekini denemedim ama geneli öyle ben çok yerden mantı alıp denedim hiçbiri güzel olmadı en güzeli bimdeki nimet isimli yaş mantı

hehe yap ,güzel olmazsa bana gönder zemuszemus

bende denemedım hıc onu ,buzlukta olanlar guzeldı ama bilmiyorumkismile

Bende uzun zaman önce Bimci oldum.
Aknaz Beyaz peyniri
Dost Yoğurt ve süt
Dost Krema
Yağlı Kağıt, Streç Film
Milföy Tavuk Burger
Tavuk Baharat
Aktüel üeünlerinide takip ederim. Çok güzel şeyler aldım. Hatemoğlunun yağmurlugunu Çorap
Çocuklara oyuncak,Battaniye Nevresim hepsindende çok memnunum.Çokta hesaplı.Bende tavsiye ederim.

kuru mantılar güzel olmuyor bimdekini denemedim ama geneli öyle ben çok yerden mantı alıp denedim hiçbiri güzel olmadı en güzeli bimdeki nimet isimli yaş mantı

Evet ben de öyle tahmin ediyorum, yaş mantıyı söylemiştim ama o gün kalmamış heralde, kuruları toplamış gelmiş boshayallersmile
Biri çıkar da, ay ben denedim süper falan der diye bekledim galiba :kedi:

Aknazın krem peyniride çok güzel.
Kızlar birde bu haftamı yoksa gelecek haftamı neydi tam hatırlayamadım ama krep ve omlet tavası var aktüel ürünler arasında fiyatı da 6,50 idi sanırım onu almayı düşünüyorum. Sizlerde bir bakın.

aay tesekkur edıyorum , opuyorumnanaktan

ben ne zaman gıtsem cuma gunlerı hıc bırseye yetısemıyorum ya mafoldumben

istediklerım hep bıtmıs oluyor kaydirigubbakcemile3

fişi varsa iade et diğer buzlukta olan mantıyı al derim ben.fakat kalmadıysa para iadesi al buzluktaki mantı gelince alırsınopuyorumnanaktan

iş çıkışı gidip mantı ve pizza alacağım.
ılgıns cım ankarada yağlı kağıt var sanırım. ben izmirde bulamadım ama araştırıcam. bugün söyleyeyim bari. ankarada var sizde niye yok diyeyim.

Annemlerin oradaki şubeden aldım. Benim buradaki şubesinde yoktu. Belki elleride kalmıştırda bana denk gelmiştir.Umarım çıkarmaya devam ederler.Ben tost makinasının içinede koyuyordum Kaşar peyniri falan makinaya akmıyor.Makina yağlanmıyor.

X