Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a101 in pizzası ve dondurulmuş patatesi çok güzel
kesinlikle canım hemde ürünleri bozuk tarihi karalnamış geçmiş deil. ben çok memnunum ordan
a101 in pizzası ve dondurulmuş patatesi çok güzel
ama bime haksızlık etme şekerim ya kaliteli ürünleri vaar mesela biminde ben cips fıstığını,küp gofretini,biber salçasını,yaprak sarmasını,milföyünü,patatesini,tıraş bıçaklarını ve buono mu ne tam hatırlayamadım antep fıstıklı bir çikolatası var onları beğeniyorum dene bak bu dediklerimi memnun kalıcaksın bence canım
hepsini biliyorumm tatlım evimin yanımndaydı bim paunduf terliklerini bile aldım kadife eşortmanlarını artık begenmiyorum eşotman çektiii
kuru bakliyataa sorun yaşadım ama tbiki alan memnunsa diek bişe yok ben almıyorum artık
hmmm memnun kalmayınca bende almam şahsen be şekerim sende ordan niye eşofman alıyosun ki kısalıcağı kesin yani bende zaten belirli ürünlerini almak için gidiyorum o da arada yoksa günlük mutfak malazemelerini başka markletlerden yaparız çünkü aradığım herşeyi bulamıyorum bi defa hem burda bazı arkadaşlar bimde saç kremi çok kaliteli diğer markalardan bile iyi demiş tamam yadırgamak istemiyorum ama ne kadar iyi olabilir ki ya hiç kaliteliyle bir olur mu olmaz bence ben ordan eşya,makyaj malzemesi şampuan mampuan almam şahsen güvenip
geçtiğimiz bayram bimden aldığım nohutu pişirdim atli felan muhteşem oldu.lokum gibi ve lezzetliydi...çöp poşeti-yoğurdu-baharatları-salçası-mısırı-oda spreyi-cum fırsta ürünleri-mikrofiber bezleri-iç çamaşırları-cam saklama kabı-özellikle reçelleri(üstüne tanımam)-unu daha aklıma gelmeyen bir çok gıda ve temizlik ürünlerinden çook memnunum...
kozmetik ürünlerine gelince ne olursa olsun.teninize birebir uyguluyorsunuz.kime alerşik durum yapacağı hiç belli olmaz ben olayın kremini kullandım bir dünya para verdim amam alerji yaptı bana....bunu tartışamayız.ama benim hep söylediğim şey yüzüne ve gözüne kullanacğın ürüne ve yemeğine katacağın yağına dikkat ediceksin....
migros demişsiniz 1 lirelık şeyi 3 liraya alacak kadar zengin değilim.......hayatımda hiç ordan alışveriş yapmadım yapmamda....(öz eleştiri)
arkadaşlar bu kadar markanın kölesi olmayın. migros iyidir diye bir şey yok.
çok yakın arkadasım ülker de mühendis olarak çalısıyor. ve dediki bim deki yogurt, süt, ketcap, mayanez, vs gibi ürünlerin ülkerin ürünlerinden bir farkı yok dedi. çünkü hepsini aynı musluktan dolduruyoruz. sadece ambalajı farklı dedi. aynı ürüne fazla para verince kalite olmuyor yani. ama yine vermek isteyen buyursun versin.
üretim yerlerini okuyun çok güvenmiyorsanız bence. o zaman gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.evet bu dediklerini ben bir arkadaşımdan daha duymuştum .....bimin o sole yağ zadeoğulları tarafında yapılıyormuş...marketlerde aldığmız zade yağlar varya onlar işte.... ama bir türlü kullanmaya cesaret edemedim...değişmeyen bazı markalarım var....özellikle yağ olarak....
bende karalahana ve kaymak alıyorum bim den
arkadaşlar bu kadar markanın kölesi olmayın. migros iyidir diye bir şey yok.
çok yakın arkadasım ülker de mühendis olarak çalısıyor. ve dediki bim deki yogurt, süt, ketcap, mayanez, vs gibi ürünlerin ülkerin ürünlerinden bir farkı yok dedi. çünkü hepsini aynı musluktan dolduruyoruz. sadece ambalajı farklı dedi. aynı ürüne fazla para verince kalite olmuyor yani. ama yine vermek isteyen buyursun versin.
geçtiğimiz bayram bimden aldığım nohutu pişirdim atli felan muhteşem oldu.lokum gibi ve lezzetliydi...çöp poşeti-yoğurdu-baharatları-salçası-mısırı-oda spreyi-cum fırsta ürünleri-mikrofiber bezleri-iç çamaşırları-cam saklama kabı-özellikle reçelleri(üstüne tanımam)-unu daha aklıma gelmeyen bir çok gıda ve temizlik ürünlerinden çook memnunum...
kozmetik ürünlerine gelince ne olursa olsun.teninize birebir uyguluyorsunuz.kime alerşik durum yapacağı hiç belli olmaz ben olayın kremini kullandım bir dünya para verdim amam alerji yaptı bana....bunu tartışamayız.ama benim hep söylediğim şey yüzüne ve gözüne kullanacğın ürüne ve yemeğine katacağın yağına dikkat ediceksin....
migros demişsiniz 1 lirelık şeyi 3 liraya alacak kadar zengin değilim.......hayatımda hiç ordan alışveriş yapmadım yapmamda....(öz eleştiri)
her haftasonu bim e ugrarım ve devamlı olarak süt yogurt ayran vs gibi ürünlerini kullanıyoruz hem heseplı hem kaliteli bence ülkerin ürünlerinden de hiç farkı yok lezzet olarak on güne bir 12 li süt kolisi alıyoruz .oglum günde 1 lt yakın süt içiyo maşallah
geçen gün karalahana aldım misafirim vardı tam salata yapıyodum arkadas bi baktıki tadına bozulmuş hepsini çöpe attık salataya doğradıklarımda seçtik aldık hiç memnun kalmadım bidahada almam ordann
yorumları dikaetli okuyunuz lütfen yorum yapmak için yapmayın cevap yazıyosanızda at gözlükleriyle bakmayın geniş çaplı okuyun lütfen
bim bana para vermiyor yada başka bir market banaekiii ben tercihlere saygı duyusam benim tercihimede saygılı olunsun okumayın yadaa alalaal yaa
herkez menun kaldıgı yerden alırrr yer içer pazardanda alırım başka yerdende bimdena rtık memnun deilim hepsi b bedavda versen almamm,yahuuuu
ya arkedeş oradanda sebze alınmazki......ne yaptın sen yaaaaa.....neyse kötü tecrübe olmuş....geçmiş olsun...