- 7 Kasım 2011
- 236
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eyeliner ve rimelini kullanıyorum. gayet güzel. tavsiye ederim.
rimelin üzerinde suya dayanıklı yazıyor gerçekten öyle mi akmıyor mu yani ... cevabın için teşekkürler bu arada :)
kızlar tahsildaroğlu kahvaltılık loru ekmeğe sürmelik mavi kutuda aldım merak edip tam bi rezalet sıfır tuzsuz ve değil ekmeğe sürmek çatalla bile yenmez...tadı rezalet sakın denemeyin derim..verdiğim paraya yazık..alsalar geri götürcektim ama sanmıyorum açtım kutuyu bi kere..
evet bende hiç beğenmedim onu...
biobis diye bir şampuan satıyor SAKIN ALMAYIN kepek içinde kaldık zaten bitmeden attık saçlarımın dökülmesi bile arttı bioblas zannetmeyin benim gibi
şahsen bnde arkadaşın yorumunu katılıyorum
saç dökülmem vAR DİYE
BU AY ELSEVE ARGİNE DİRENÇ ALDIM
SAÇIMDA KEPEK YAPTI
Arkadaşlar ben kendi işyerimi açtım.İstanbul'da özel günleriniz için ikramlık sipariş verebilirsiniz.Bu arada Gıda Mühendisiyim.Hijyen ve hammadde kalitesi yönünden içiniz rahat olsun.bu konuda ihtiyacı olanlar benimle özelden irtibata geçebilirler.ürünlerimizden bazıları: ıslak kek , tiramisu , tatlı-tuzlu kurabiyeler , mantı , içli köfte , sarma-dolma , patates salatası , makarna salatası , mercimekli köfte , ev baklavası v.s. v.s....misafirleriniz ve özel günleriniz için siz evinizi hazırlarken biz ikramlarınızı hazırlayalım.ayrıca kahvvaltı , hanıımlar günü v.b. günler için mekanımız mevcuttur.ayrıca ev yemekleri yapmaktayız.
bu konuda bayan arkadaşlarımdan destek bekliyorum..
bir nebze olsun hayatımızı kolaylaştırmak adına...
hepinize tatlı günler diliyorum..
Ne olursa olsunn illaki gidip marka diye takıntı yapmaya gerek yok bence çünkü maddi gelirii alamayan insanlarda varr
meyve suyuda pınara bile 100 değil 1000 basar tadı olarak