Bim'deki ürünler hakkında..

kadınlar kulubü sitemizde bim'deki ürünler başlığında bir topiğimiz var
ve biz burada bimden yaptığımız alışverişlerimizi beğendiğimiz ürünleri birbirimize tavsiye ediyoruz
sizden o haftaya yada gelecek haftalarda bime gelecek ürünlerin bröşürünü burada yayınlamak istiyoruz. sayfanızda bu broşürü bulamadık. yardımcı olurmusunuz?

kızlar bim' böyle bir email attım. bence mutlaka bir cevap gelir bekleyelim görelim

harikasın valla canım...

evet broşür burada yayınlanırsa güzel olur. bu haftada güzel ürünler var. dün bimin camında gördüm. bugün içerde broşür varsa alayım bari.

harikasın valla canım...

teşekkür ederim canım
ben de bugün öğleden sonra gideceğim BİM'E
oğlanlar gelsinde
taşıyamıyorum yoksa
eşimi de beklersem saat geç oluyor o beş buçuk da evde olur hava kararıyıor o saate

dün foruma giremedim canım.cevap yazardım hemen inşallah kalmıştır.

ben geçen yıl bim.den aynısını 20 tl almıştım.çok kullanışlı kapağıda çok kalay açılıp

kapanıyor.görünüşüde şık duruyor.kaldıysa hemen al derim...

kızlar şimdi buhafta bime çaydanlık mı gelio..
ne gelio demişti arkadaşlar....

tel kaşarıda harika gecenlerde böreğe koydum harika oldu meyve sularıda cok iyi tat mı ne yapıyor yalan olmasın bildik bir marka yapıyor en uygun ice tea bim de, sodalarda yle akmina alıyoruz,
royal pasta nın çikolatası harika , frambuazlı olan yaş pasta değil cheease cake :)))
şimdi evimi taşıyorum bimden gidip alacağım temizlik malzemelerini öyle temizleteceğim kızlar cok övmüş bakalım zaten ilk oturan biz olacağız inşallah inşaat pisliği olursa olur
bezleri mükemmel evi toplarken aldıgım bezleri çıkardım bir kısmını temizlik sırasında eve götüreceğim kadın silip silip kullansın :)))
mantısını aldım henüz denemedim ik fırsatta deneyeceğim :)
ıslak manilini biz yine yazlıga almıstık gayet hoş,

bimin aktüel sayfası eklenmiyor beceremedim

Son düzenleme:
Bim'in yoğurdu-peyniri ve kaşarını çok seviyoruz tavsiye ederim zemuszemus
Ayrıca Kabuklu Bademleride çok güzel aklinialirimsmile

Dost tava yoğurdu çok güzel,köy peynirini beğendim bide Güldal yağ çözücüsünden memnun kaldımopuyorumnanaktan

hımm yine aklıma gelmişken yazayım.. ben hep yağlı pişirme kağıdını bimden alıyorum.hem çok ucuz hemde kullanışlı...bebek bezlerini buradaki yorumlara bakıp denendim. jenny olan güzel fakat yumurcak marka olan hoşuma gitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…