Bim'deki ürünler hakkında..

ben maybelline rimel kullanıyorum memnun olduğum ve fiytıda uygun geldiği için aldım henüz kullanmadım ama iyidr mutlaka.ayrıca ipeğin duş jelinide aldım 400 ml ve fiyatıda gayet iyi diğer markalara göre.ben vanilyalı olanı beğendim.

bir sorum lacak şu royalin pastalarına gözüm takıldı bugün 2 çeşit vardı hangisi güzel yardımcı olur musnunz?

busee cim royalin pastasından çikolatalı olanı tavsiye etmiş burada arkadaşlarımız. ben denemedim henüz ama çikolatayı çok sevdiğim için onu tercih ederdim. deneyenler çok beğenmiş canım.

busee cim royalin pastasından çikolatalı olanı tavsiye etmiş burada arkadaşlarımız. ben denemedim henüz ama çikolatayı çok sevdiğim için onu tercih ederdim. deneyenler çok beğenmiş canım.

teşekk ederim en kısa zamnda denemek istiyorum...

şu an fıstık ezmesini yiyorum. yok böyle şey. eti burçağa sürdüm. amanda aman. muhteşem...

Bimin lavaş ekmeği ve acılı ezmesi de harika, lavaşı biraz fazla alıyorum deepfrize atıyorum, mikrodalgada ısıtınca nefis oluyor.

cuma günü aldım meyve sıkacağını fiyatına göre çok güzel kullanışlı...

Evet okumuşdum ama bebeğim henüz çok ufak olduğu için tereddütlüyüm..
Acaba bebişi ne kadrlıkdı arkadaşın..CADIARZU
canım bezi beğenenlerden biri bendim,oğlum 15 aylık ve 3 aya yakındır kullanıyorum.2 aylık olsa yinede başka bez kullanmazdım.yumuşacık değil ama hiç sızdırmıyo pişikte yapmıyo,dene istersen..bimin bezinden önce prima ondan sonrada baby star kullanmıştım,arada başka bezlerde denedim tabi..ama jenny willyden sonra tertemiz uyanıyo sidikli oğlumdelikafadulden

sarı kapaklı "gold" fıstıkezmesini aldım.

bizde kimse beğenmedi.bende beğenmedim açıkcası

çok şekersiz.....

ben en çok yoğurdunu sütünü alıyorum
ve de tatlıları gerçekten mükemmel
profiterol offf olsa da yesemmm :))

kızlar mikrofiber bezleri de çok iyi
toz almak için iki tane aldım aynı renk
iki tane de farklı renk bulaşıkları kurulamak için aldım süper valla

evet bez süper şimdı mkny attım tertemız olmuş lekede tutmuyo...
benım mob lake olmasına ragmen hız ız kalmıyo

kaydirigubbakcemile3 benimkide oldukça sidikli.
Gündüz sorun deilde gece alt açmıorm kaka yapmadıkça,o yüzden tereddüt ettim.ama elimdeki prima bitsin alıp denicem..
Teşekkür ederim:lepi:

sarı kapaklı "gold" fıstıkezmesini aldım.

bizde kimse beğenmedi.bende beğenmedim açıkcası

çok şekersiz.....

evet canım şekersiz ama kavanozun üzerindede yazıyo reçel yada balla tatlandırabilirsiniz diye.
ben sade de seviyorum ama reçellede çok güzel oluyor.

fiskobirlik fındık ezmesi ,bayılıyorum buna ,

fıstık ezmesınden daha cok begeınyorum ..bıraz yaglı ama harıka..

fotosu da bu hemen fıstık ezmesının yanında duruyor

Ben de bayılıyorum bu fiskobirliğin fındık ezmesine, içinde hiçbir katkı maddesi yok, dişe geliyor böyle fındıklar ımmm nefiss. Ama bitiremiyorum ben bunu, çok yağlı olduğu için heralde bi kaşık alıp bırakıyorum. Rafta tarihi geçmiş atılmayı bekleyen bir tane mevcut mafoldumben

hanımlar burası küçük bir yer olduğundanmı bilmiyorum ama yazdığınız bazı ürünleri ben burdaki bimde bulamayorum
örneğin bu fıstık ezmesi sürülebilir tulum peyniri acılı ezme gibi...
özellikle dikkat ettim burda övdükleri için alacaktım ama yoktu bunlarCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…