Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O çerçeveden 3 tane almıştım bayramdan önce. Dün aynsını büyük bir elektronik mağazasında gördük, 35 liradan 24'e düşmüş, indirimli haliymiş
bende iki tana aldım bi teyzoşuma bide erenime(göümcemin oğlu minnoşumm)
nevresimleri denemeye korkuyorum:18: rengi solar diye kullananların tavsiyesine ihtiyacım warrrr kullanışlıysa indirimdeyken alırım
evet dışı yeşil olan beyazı çiçek kokusu gibi çok güzel kokuyor
Ben dayanamadım pembesinden aldım.
az önce çamaşıra koydum bi kapak elime sindi kokusu
aynı yumoş yabani orkide gibi kokuyor :)
kıvamı çok sıvı geldi bana :26:
ben daha önce almıştım nevresimlerden. kumaşını hiç sevmedim. çok fazla da kullanmadıım ama rengi solacak gibi.
bimden alışveriş yapan biri değilim ama karşı apartmanımın altına bim geliyor
bu hafta satışa başlanılır diye tahmin ediyorum artık detayları buradan takip edicem..
pastaban altı sanırım en çok işime yarayan olacak normalde marketlerde 5.. 6 tl. bimde daha ucuz olduğunu düşünüyorum..
hangi günler indirim yada promosyın satışlar varmı, ayy hiç bişey bilmiyorum ne almam gerek ne almamam gerek beni bilgilendirirseniz çokk sevinirim,öptüm sizi..
kızlar sabah bime gittimmmm soslu mısır 150 gr 95 kuruştuu ik kez görüdm yanii ama almayı unutmuşum çocuklarda
birde küçük meyveli sütlerinn tadı degişmişşşş sankim daha güsel olmuşlarrr:)
color me far alıcaktım kararsızz kaldım alan varmıydı buradaaa 1 tane kalmıştı pembe tonu itiyordum bende
amaa kırıktı içime sinmedi bıraktım eger güselse alayım diger bimlere bakıpppp
bimden sizi nasıl arıyorlar tel no nereden alıyorlar?
sabah aldıgım yufka 4 adet çıktı normalde 3 çıkmıyormu?
yani artıları var eksileri yok biminn ay çok sevindim..
Kızlar 1-2 haftaya evimizi taşıyacağız.Yeni evimizin yanında yakınında Bim yok diye çok üzülüyorum.İnşallah bim açılır ya (