- 13 Ağustos 2011
- 8.451
- 40
tuzot tarzı bir baharat karışımı var ilk defa denedim çok beğendim tavsiye ederim kızlar...
ben geçen gün farkettim o tuzota benzer kaarışımı ama almaya cesaret edemedim kesin çirkindir diye:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuzot tarzı bir baharat karışımı var ilk defa denedim çok beğendim tavsiye ederim kızlar...
ben geçen gün farkettim o tuzota benzer kaarışımı ama almaya cesaret edemedim kesin çirkindir diye:26:
Yok canım değil bende korkarak aldım ama o anda lazımdı çünkü ben hep vegeta alıyorum normalde yemeklere çok güzel lezzet veriyor diye...
Bundan sonra bunu alıcam
sağol canım bunu da deniyim bakim
ay ben çok sevdim bu bim topiğini ya ne güzel birbirmize memnun kaldıüımız ürünleri paylaşıyoruz
ben eskiden hiç sevmezdim bim ürünleri artık müpdelası oldum bazı ürünlerinin
çöp poşetlerini bende çok beğeniyorum,bugün bulaşık mak.ne tuz aldım çok işimi görüyo valla hemde 2 tl.bu arada shela diye deodorantlar gelmiş kokuları çok hoş onlardanda alıcam,felice diye bi fıstık ezmesi var ona bayılıyorum çok lezzeti ama bi o kadarda kalorili malesef
aa bende bayılırım ona eskiden alırdım hala var mı o fıstık ezmesinden çok güzel olurdu ama ben göremiyorum ya artık gidince görevliye bi sorayım bakalım:26:
aa bende bayılırım ona eskiden alırdım hala var mı o fıstık ezmesinden çok güzel olurdu ama ben göremiyorum ya artık gidince görevliye bi sorayım bakalım:26:
var canım kasanın yanındaki reyonda her daim bulunuyor zaten kasaya geldiğimde hemen bi tane atıyorum sepete süper bişey
kızlar tava tencere setinden alan oldumu
veya daha önceden alıp deneyenler varmı
benim çok hoşuma gitti aldım sabah inş. iyidir
tencere setini bilmem ama aynı markanın bir ara tek sosluk için olan tavasını getirmişlerdi anneme almıştık
çok memnunuz tavsiye ederim aynı marka tencere seti de iyidir tabi tefal gibi bir kalite beklenmeden alınmalı
çok kaliteli olmasada iyi.
ben pirincini beğenmedim ya
ıslak mendilinide beğenmedim çünkü içinde yarım yamalak yamuk yumuk ıslak havlular çıktı
ama çöp poşetini deniyim bakim neli vaar kokuları mesela