- 6 Mart 2011
- 13
- 0
arkadaşlar bu hafta bime chefs marka teflon tencereler geliyo almayı düşünüyorum ancak karar veremedim daha önce kullananlar oldumu kalitesi nasıl acaba
makarna tenceresi çok güzel ve kullanışlı ama diğerlerini bilmiyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu hafta bime chefs marka teflon tencereler geliyo almayı düşünüyorum ancak karar veremedim daha önce kullananlar oldumu kalitesi nasıl acaba
ay keşke alsaymışım ya hemde çok uygundu fiyatı sıcak suyla mı yapılıyor:26:
kireç sökücüyü direk mi boşALtıyoruz acaba ben hiç kullanmadım daha önce
canım ben cam bezini gördüm ama hiç kullanmadım bi dene bakalım bence memnun kalırsın bende almayı düşünüyorum... benim ocağım seramik taban belki onu iyi temizler deniycem...
evet canım sıcak suyla yapılıyor üzerinde ılık yazıyo ama ben sıcak su koyuyorum.. bir tencereye harcı boşalt üzerine 2,5 su bar. sıcak su koy kapağını kapat yarım saat bekle...daha sonra içine bir yemek kaşığı biber ve domates salçası koy azda tuz ve iyice yoğur daha sonra yağını koy iyice yoğur tencerenin kapağını kapat ve dolaba koy... ertesi gün içine maydanoz ve yeşil soğan doğra biraz daha yoğur ve tabağına yerleştir üzerinede limon afiyet olsun..... ben hep bu şekilde yapıyorum.....
hmm sağol şekerim hemen deneyim ben bunu
ben bahar temizliğinde alıp kullanmıştım cam silme bezini hoşuma gitmişti benim.şimdi yine güz temizliğinde alıp kullanacağım camlarımı sileceğim:)