Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çiğköftesine bayılıyorum... bind çamaşır sodası da harika...yurt konserve barbunya çok lezzetli...yurt domates salçası çok iyi...microfiber bezleriyle tanışalı başka bez kullanmıyorum...gürdal kireç çözücü harika...bu ürünler benim vazgeçilmezlerim....
mmiktofiberr bezleirndne aldım bende daha öncede almıştım da bu kez yanlış almışım cam bezi almışım
ama komşum mutfakta kullanabilirisn dedii deniycemm:)
evet canım mikrolar muhteşem ben artık her yerde bu bezlerden kullanıyorum hem ucuz hem işlevi iyi hemde geç eskiyo...
hayır temizlik bezi yazıyor görüntüsü havlu gibi...
çiğköftesine bayılıyorum... bind çamaşır sodası da harika...yurt konserve barbunya çok lezzetli...yurt domates salçası çok iyi...microfiber bezleriyle tanışalı başka bez kullanmıyorum...gürdal kireç çözücü harika...bu ürünler benim vazgeçilmezlerim....
evet canım dediğin toz olan çiğköfte ben bir çiğköfte tutkunu olarak çok beğendim artık dışardan almıyorum....son derece başarılı bir ürün yiyenler hazır olduğunu anlamıyo bile tabiki bende söylemiyorum...gürdal kireç sökücü yazıyo üzerinde belki sen alırken bitmiş olabilir bir dahaki sefere kasiyere sor istersen....
çigköftesi gerçekten çok güsel
geçen bende misafirleirme yaptım anlamadıla rhiç hazır oldugunu ve boncuk dediign gibi bende dışardan almıyorum hiç
ama size bir tavsiyem var çigköfteyi bir gün öncedne yunurup dolaba koyarsanız 1 gün sonra daha güsel oluyr
Arkadaşlar Bim sabah 9 da mı açılıyor, telefon için gideceğim de!