Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bimin çoğu ürünü güzel ve kaliteli.. Büyük boy ıslak mendili çoğu kaliteli markaya göre daha güzel... Bulaşık makinesi deterjanı oldukça ucuz ve güzel yıkıyor.. 50 kuruşluk teaton marka soğuk çay, en az nestea kadar lezzetli.. Dondurulmuş kızartmalık patatesi de çoğu markaya göre çok ucuz (daha ucuzunu görmedim) tadı da tanınmış markalarla hiçbir fark yok oldukça lezzetli.. Bulut marka yumusatıcı da çok ekonomık ve güzel... Biçok ürünü ucuz ve kaliteli..Fakatt, bimin en çok sevdiğim ürününe geleyimmmmmm, SOLE marka ekmeğe sürmelik margarini...Ondan baska margarin yiyemiyorum, yumusacık ve tereyag gibi çok seviyorum. ve de çok ucuz..Sana ekmek üstü, becel falan yiyemiyorum artık.
Az da olsa Bimin beğenmediğim ürünleri de var... Mesela Dost marka süt oldukça yağlı ve tadı kötü. Kesinlikle içemem, ancak pastalara tatlılara kullanırım. Makarnaları da çok kötü, kailteli markaların yerini asla tutmuyor. Jucy marka meyvesuları da çok ama çok kötü...
evet canım sütü ve meyve suyu berbat. Özellikle süt afedersiniz ama pırt kokuyo
kızlar 15.de akulu araba gelecekmiş geçen geldiğinde alamadık 3 tane gelmiş onlarda biz gidene kadar satılmış sanki millet kapıda yatıyo bakalım kısmetse bu sefer alıcaz
kızlar 15.de akulu araba gelecekmiş geçen geldiğinde alamadık 3 tane gelmiş onlarda biz gidene kadar satılmış sanki millet kapıda yatıyo bakalım kısmetse bu sefer alıcaz
Ay bende alıyım o aynalardan. Çeyizime koyarım kendi evime çıkınca kullanırım. Kızlar yazıldımı bilmiyorum ama bimin ağda bantları çok güzel. İçinde 20 tane bacak 10 tane koltuk altı ve bikini bölgesi 10 tanede yüz için ağda bantı var. Hani şu veetin var ya ayır yapıştır çek onlardan hemde çok güzel alıyor. Fiyatıda 6 lira falan