- 30 Kasım 2009
- 82
- 1
bime turuncu mangolu bi oda kokusu gelmiş kullanan varmı kızlar
ben kullanıyorum cok guzel kokuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bime turuncu mangolu bi oda kokusu gelmiş kullanan varmı kızlar
kızlar bu bimin pandispanyaları var ya pastayı yaptığında kuru oluyor sizdede oluyormu.varmı çaresi??
Bimin pratix lezzetix ismindeki (umarım doğru yazmışımdır) etsiz çifköfteyi denedim bugün...
Yok böyle bie lezzet...
İş arkadaşlarım parmaklarını yediler...
Buyrun bu da resmi...
Şiddetle tavsiye ediyorum...
Eki Görüntüle 217467
Bimin pratix lezzetix ismindeki (umarım doğru yazmışımdır) etsiz çifköfteyi denedim bugün...
Yok böyle bie lezzet...
İş arkadaşlarım parmaklarını yediler...
Buyrun bu da resmi...
Şiddetle tavsiye ediyorum...
Eki Görüntüle 217467
komuşumuz yapmış getirdi geçenlerde bende bayıldım nefis olmuş
Çiğköfteyi çok severiiiim Geçen nişanlımla Bim'i dolaşırken görmüştük tam sepetime atıyordum nişanlım engel oldu "hiç güzel değildir böyle çiğ köftemi olur" demişti bende almamıştım Siz onayı verdikten sonra bugün hemen gidip almam lazım :) Ayy sabah sabah canım çekti güzel gözüküyorlar..
Arkadaşlar dün bimden golfün pastalı dondurmasını almışlar öve öve bitiremediler.sizlerden hiç alıp deneyen oldumu?
Arkadaşlar dün bimden golfün pastalı dondurmasını almışlar öve öve bitiremediler.sizlerden hiç alıp deneyen oldumu?
bence dene güzel bitadı var uzun pasta şeklinde dondurmaydı aldığımız ama golfmü bak şimdi bilemicem ama çok güzeldi
bimdekibulaşık makinası tabletlerinden kullanan varmı 50 adet 8 tl küsürdü güvenip alamadım fransadanmı geliyomuş çocuk öyle dedi ama cesaret edemedim kullanan varsa yazsın
tablet olanı değilde tozu var onun ayrıca çok güzel memnun kaldım pasparlak çıkyor bulaşıklar..yalnız parlatıcısı ve tuzunu kullanman lazım onlarda ucuz toplam 5 tl geçmiyor..tavsiye ederim..tablet çiziyor bulaşıkları ben pril kullandım hep çizdi şimdi yine bimdeki toz olandan alıcam
Bugün hazır patatesli çiğköfte harcını yaptım ama hiç beğenmedim bişeye benzesin diye bolca pulbiber koydum cık kurtarmadı galiba çöp olucak bizde yiyenlerde beğenmedi..
Golf dondurmayı aradım bulamadım eğer uzun pasta şeklindeki dondurmadan bahsediyorsanız onunda normal max dondurmadan farkı yok..