Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bimdeki fair marka litrelik dondurmadan alanlar varmı..karamellesi mükemmel biz her gün bir kutu bitiriyoruz nerdeyse
Aaa...
Çok sasırdım...
İlk once ıs yerınde yaptım 15 kısı parmaklarını yedı...
Aynı gunun aksamı da amcamlara gıderken yaptım, kuzenlerım hazır sandı bayıla bayıla yedık...
Neden oyle oldu kı acaba?
Nasıl yaptınız?
:)
Bilemiyorum ki?
Arkasında ki tarifi aynen uyguladım ilk baş bir kaba karışımı boşaltıp 2,5 su bardağı ılık su ekleyip 10 dk bekledim.Daha sonra bir güzel yoğurup 1,5 çorba kaşığı salça ekledim yine yoğurmaya devam edip en sonda 1 fincan yağ koydum biraz daha yoğurup şekil verdim bir ara tadına baktım ekşimsi tuhaf bir tad bıraktı ağzımda benim genelde yemek çeşnileriyle de aram yoktur bunda da biraz o tadı alınca yiyemedik açıkcası galiba sorun bizim damak tadımızda Çiğ köfteyi çok severim çeşit çeşit yerde yedim çiğköftecim çok severek yediğim yerlerden birisidir birden o tadı bekledim galiba ama kuzenlerin hazır sanmış acaba benim paketimde mi sorun vardı tarihinede bakmadım?
Bende cumartesi günü arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım çiğköfte ama denemedim henüzzz
umarım güzel çıkar çok seviyorum ben çiğköfteyi
o çigköfte değdinz patatesli oluyor ve baharatların olduğu yerde satılıyor onu mu diyorsunz kızlar
ismi ney tam olarak bnde deneyim
kayınvalidem almıştı tablet bulaşık deterjanlarından ama bardakları çizdigini söyledi bardakları matlaşmış ve çizik çizik oldu dedi.. memnun olmanıza şaşırdım belkide onunki başka bir nedenle çizildii kullanlara sormak lazımm :44:
bu hafta dekorotif aynalar geliyor almam lazım
aaa evet süper canım bnimde kesin almam gerek
hangi gün gelecek bilen var mı
bu hafta dekorotif aynalar geliyor almam lazım
annem kelebek var demişti ama sadece yılduz var galiba