Bim'deki ürünler hakkında..

evet ya bende iki haftadır yağlı kağıt bulamıyordum çok memnundumaslında

Mihribancım ben dönerini çok aldım iskender yaparım evdekiler çok beğenerek yiyolar tadı güzel bence alabilirsin canım kaydirigubbakcemile5

teşekkürler canım
birkaç gün sonra alışverişe gidecem döner köfte ve mantıdan alıp denicem
sonucu bende yazarım

evde yağlı kağıdım var diye dün bime gidince bakmak hiç aklıma gelmedi.eğer gerçekten üretilmeyecekse üzülürüm.:1no2:

bimin ürünlerinin ikinci kalite olduğu kesinlikle uydurmadır...
her ürünü için harika diyemem ama,bir çok ürünü hem uygundur hemde kaliteli....
bimin ürünlerinin neden bu kadar ucuz olduğuna gelince,bimde reyon yoktur,bu firma için maliyet düşüşü demektir...ve bimde çalışan sayısı diğer marketlerden bir hayli azdır,buda maliyeti düşürür....
firma sahipleri bir personelin içtiği çaydan ulaşımına kadar herşeyi maliyet hesabına ekler ve bunu tüketiciden çıkarır,kar etmesi için bu şarttır.bimde bu asgariyi düşürülmüştür...ucuz olma sebebi kalitesizliği değil,düzen farkıdır....

hadi ya :1shok:
bunun kesinliğini nerden anladınız.bilgi veriseniz sevinirim.
teşekkürler.

ben gıda mühendisiyim. kendi bildiğim bir reçel firması ve sektördeki arkadaşlardan duyduklarım var. tümü değil tabi ki hepsini görmem mümkün değil ama bildiklerim var. ikinci kalite demek bozuk demek değil zaten

ben gıda mühendisiyim. kendi bildiğim bir reçel firması ve sektördeki arkadaşlardan duyduklarım var. tümü değil tabi ki hepsini görmem mümkün değil ama bildiklerim var. ikinci kalite demek bozuk demek değil zaten

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için .

ben en çok etimek alıyorum.yoğurt,süt,katı,sıvı yağ.
kasiyerlerde çok cici,aldıklarımı hemen poşete dolduruyorlar elleri müsaitse.:1rolleyes:

bim.e bu hafta "chefmax" markası olan katı meyve sıkacağı geliyormuş.

daha öncede bu isimde mikrodalga fırın gelmişti.bu markayı kullananlar varmı memnunmusunuz?

meyve sıkacağını almak istiyorumda markada kararsızım...

yazdıklarınız gerçekten faydalı oldu denemediğim ürünlere bir bakacağım. yoğurt konusunda dost yoğurt çok iyi gerçekten. cuma günleri promosyonları da kaçırılmayacak fırsat.

ben bimden marka almaya çalışırım genelde. markalar bile bim için ikinci kalite üretim yapar çünkü.
özellikle gıda alırken çok dikkat edin, son kullanma tarihine bakın derim ben.

bu doğru bence ama bim için konuşmuyorum, genel geçer bi durum bence, tecrubeyle sabit
örnek vermek istiyorum benim asıl gittiğim market migros
geçende "migros pizza" aldım, güya uyanıklık yaptım arkasında süperfresh tarafından üretildiği yazıyodu, daha öncede süperfresh pizza almıştık güzeldi,
bende süperfresh iyidir dedim attım sepete ama eve geldik pizza çok kötüydü, daha önce yediğimiz süperfresh pizzayla alakası yoktu
sanırım acemiperi bunu kast etti

kaydirigubbakcemile2

37.5 nasıl acaba geçen yıl "arzum" gelmişti.

onu almamıştım.

benımde alısverıs adresım ozellıkle Mıgros.. urun cesıtlılıgı, zengın ıcerık bakımından ...
nasıl denk geldı bılınmez ama Bim'in BİND ACTİVAT Tul Perde ve Camasır Beyazlatıcısı gercekten ve gercekten cok basarılı...
kii sureklı perdelerım ıcın kullandıgım Vanish Kosla Tül Perde ve Parlatıcı bu 1.5. lıralık kutunun yanında halt etmıs onu anladım. şutarafagitti

bimin ürünlerinin ikinci kalite olduğu kesinlikle uydurmadır...
her ürünü için harika diyemem ama,bir çok ürünü hem uygundur hemde kaliteli....
bimin ürünlerinin neden bu kadar ucuz olduğuna gelince,bimde reyon yoktur,bu firma için maliyet düşüşü demektir...ve bimde çalışan sayısı diğer marketlerden bir hayli azdır,buda maliyeti düşürür....
firma sahipleri bir personelin içtiği çaydan ulaşımına kadar herşeyi maliyet hesabına ekler ve bunu tüketiciden çıkarır,kar etmesi için bu şarttır.bimde bu asgariyi düşürülmüştür...ucuz olma sebebi kalitesizliği değil,düzen farkıdır....

söylediklerine katılıyorum. bimin reklamı yok zaten. kendi ürünlerini üretiyorlar çoğunlukla. bunun için reklam vermiyorlar. bu da maliyeti düşürüyor. bimin marka ürünleri de var. dışarıyla kıyasladığınızda fiyat farkını görürsünüz. mesala calgonit bulaşık makinası için deterjanını aldım. 5.25 tl yalnış hatırlamıyorsam. aynısı kipa expres te 7 tl. ürünlerinin çoğunu denedim memnun kaldıklarım oldukça fazla. beğenmediklerimizi de yazarak bilgi vermemiz güzel oluyor.

dost yoğurt ve sütten vazgeçtim
dost sütü puding falan yapacaksam alıyorum ama içemiyorum tadı biraz kötü geliyor,yoğurt olarakta sek yoğurt almaya başladığımda beri dost yoğurdu yiyemiyorum
ama bim bir çok üründe vageçilmezim..mutfak bezi,deterjanlar,abur cuburlar(fiyatları uygun)milföy hamuru vs.. e tabi vazgeçilmezim bebek bezi ve ıslak mendil..

migros ve tansaştan çalıştığım dönemlerde bile alışveriş yapmazdım
fiyat farkı çok fazla,aynı ürünü başka markette çok daha ucuza bulabiliyorum,altunbilekler tercihim..

migros ve tansaştan çalıştığım dönemlerde bile alışveriş yapmazdım
fiyat farkı çok fazla,aynı ürünü başka markette çok daha ucuza bulabiliyorum,altunbilekler tercihim..

evet ben de asla migros v.b. yerleri tercih etmiyorum ,bimden alınacak herşeyi alıyorum her ürününü de severek kullanıyorum hiç de şikayetim olmadı hele muratbey kaşar peyniri var bayılıyorum ona ...:icecream::icecream:

şimdi mevsimi değil ama birde bimin dondurması bayılıyoruz eşimle ki o bu konuda çok seçicidir çok uğraşarak birkere aldırdım sonra o devamlı alır oldu şimdi hala bahsediyo yaz gelsede çıkarsalar diye tavsiye ederim mesela maraş usülü

arkadaşlar kesinlikle bende çok memnunum bimden zaten 2ay deneyin 1.ay xmarketten alışveriş yapın aşağı yukarı yakın ürünleri gıda temizlik diğer ayda bimden alın atıyorum aylık 200tlik gıda temizlik falan ortaya ciddi anlamda bütçe farkı çıkıyor hem kesenize uygun hemde gerçekten hepsi kaliteli bencede 1DE ARTIK BıMDE ŞU UYGULAMAYA GEÇTı PRAMOSYON ara satılan gıda ve kişsel ürünler çok uygun satılıyor 5.5tlk ev ayakkabısı oğluma 1.75tlaldım bir yediyüz elli çay da yoğurta aynı anda baya indirimde oluyor kasiyerlere sorun lütfen etiketlerin altında kırmızı yazıyla ıNDıRıM yazıyor faydalı olduysam sevinirim sevgiler......... şimdide çıkıcam bime doğru......

X