Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hep tavuk dönerini alıyom ey dönerden daha iyi bence..yemek olmadığımda sıkıştığımda alırım
ha bide unutmadan ben pedlerimi bimden alıyorum daha ucuz
bende geçen gün farkettim çok ucuz
iyiyse bende alayım diyodum tavsiye ediyosan denemekte fayda var:13:
dost yogurdun süzme yogurdu cıkmıs bimde aldım cok begenerek tuketiyoruz biz eşimle tavsiye ederim
Dost yogurt, pırınc turuncu paket ısmı gelmedı aklıma, mr.bee cıf, sensodyn dıs macunu enucuz orada, efsane un ve yasmaya, bınvezır ve aknaz kasar peynırı, aknaz trakya peynırı cok guzel, bınvezır ezıne klasık , pervın tereyagı, meyvelı yogurtları, dost devam sutu kızıma (en guzelı dıger devam sutlerınden kızımda sadece bunu sevdı), butun sımbat cerezlerı, grıssınılerı, ılkler tuzlu kurabıyesı cok guzel, korpe tavukları hem taze hemde lezzetlı, dondurulmus bolumde kunefe var o da cok guzel oluyor, tul beyazlatıcı guzel, daghan sucuk ta cok guzel, saban bulgur ve nohutta guzel dıger baklıyatları bılmıyorum ama, salgam suyu sevenler ıcınde cok guzel ve en uygun bımde, surprız yumurtası da guzel uygun, ayrıca mılka mılkınıs en ucuz bımde.... Sımdılık aklıma bunlar geldı daha hatırlarsam paylasırım arkadaslar..
speddddddyyyyy :):))
şişme yatak piyasaya göre çok pahalı :) almayasın ... :):):)