- 16 Haziran 2008
- 5.174
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bim'in yogurtdugunuu kullanıodk arada sıra şu aralarr hiç kullanmıorz sadece sut tozundan we bırsuru katkı malzemesii warmışş
su böreği yufkasını denicem ne zamandır aklımda :78:
bende merak ediyorum.güzel oluyo diyorlar.
ilk fırsatta denemeyi düşünüyorum bende.
denersen nasıl olduğunu yaz cnm.takipteyim:13:
kızlar bu hafta gelecek olan peluş kilim halı olarakmı yoksa yolluk olarak mı kullanılır :26:
bende bişey söylemek istedim:)
bimdeki baklavalık yufkayla enfesss börek oluyo deneyebilirsiniz hani şu pastanelerde satılan kol börekleri var ya aynen öyle oluyo
Kızlar şu böreğin tarifini biri verebilirmi?
su böreği yufkasını denicem ne zamandır aklımda :78:
arkadaşlar bi daha bu sayfayı bulamam. Lütfen bu böreğin tarifini biri yazabilirmi bana?
ben baklavalık olandan yapmadım o yuzden tarıfını veremıyorum ama su boreği yufkasından yaptım ıstersen onu yazayım
bende merak ediyorum.güzel oluyo diyorlar.
ilk fırsatta denemeyi düşünüyorum bende.
denersen nasıl olduğunu yaz cnm.takipteyim:13:
kızlar su boregı yufkasını tavsıye edıyorum ben artık normal yufka almıyorum su boregı yufaksı alıp onu yapıorum bıraz zahmetlı ama sok guzel hem hafıf hem lezzetlı oluyor ıkı kere aldım yaptım kaynanm bıle ev yapımı sandı
bende bişey söylemek istedim:)
bimdeki baklavalık yufkayla enfesss börek oluyo deneyebilirsiniz hani şu pastanelerde satılan kol börekleri var ya aynen öyle oluyo