Bim'deki ürünler hakkında..

oluyo canım,ben bir kere şahit oldum,birisi peynir almıştı yemiş yarısına kadar kalanını iadeye getirmişti,tadı güzel değil diyee

hımm iiyimiş.cvp için teşekkür ederim. bu arada onun mutfak için olanı iyi çıktı,memnun kaldım...

peynir hususu da çok ilginç... hem tadını beğenmemiş hem de yarısna kadar yemiş :KK60:

Belki daha önce yazan olmuştur ama bende yazayım bende BİM'den kerem marka kaymak alıorum hem sabah kahvaltıda hemde kemalpaşa şeker pare gibi kaymak gerektiren tatlıların yanında yiyoruz tavsiye ederim

Belki daha önce yazan olmuştur ama bende yazayım bende BİM'den kerem marka kaymak alıorum hem sabah kahvaltıda hemde kemalpaşa şeker pare gibi kaymak gerektiren tatlıların yanında yiyoruz tavsiye ederim

evet çok güzel yaa:KK56:piyasaya göre çok uygun
bu arada burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine acılı ezmesini aldık kahvaltıda vazgeçilmezim oldu yaaa:KK1:

Ben cuma günü gelen temizlik malzemelerinden;
Renkliler için sıvı deterjan
Banyo ve mutfak temizleyici sprey
Bulaşık makinesi için koku
Çamaşır suyu katkılı sprey
Bulaşık makinesi temizleyicisi
Aldım, Eve kimyasallarla doldurduk yine :KK45:
bulaşık makinesi deosu pek kokusunu hissetmedim. Banyo temizleyicisi de çok ağır geldi, resmen asit... Diğerlerini daha denemedim.

Oğluma da panduf aldım büyük numara olmasına rağmen ayağı girmedi bile çok dar dikilmiş, iade ettim bende

Cuma günü gelecek olan Lambertz kurabiyelerinde gözüm :KK56: Bu ay Bim e harcadık paramızı :KK1:

slm arkadaşlar bim den nevresim takımı alan varmı? varsa memnunm?ihtiyacım var almayı düşünüyorumda

Canım, ben birçok kere aldım BİM in nevresimlerinden..
Bilmiyorum, ben beğendim..
Dokuması seyrek değil..
Gayet modern desenleri var ve kalitelide..
Kaç kere yıkadım, ne çekti ne de renk verdi..
Çok çok memnunum ben yani... :KK34:

ayyyyhhh!!!!:KK52:
dün öylesine Bim'in önünden geçerken sepetlere koydukları ürünlere bir bakayım diye girdim..
Ne göreyim :) hani şu UGG botlar var ya. taba rengi.. tek farkı arkasında australia yazması ama fiyatı 16.90 TL... bayıldım!!!
kısmetim demek ki.. sadece bir tane kalmış ve onu uçarcasına aldım.ve dün akşam boyu çıkarmadım ayağımdam!!

yaşasın Bim!! hakkaten müthiş!!! $ugg-boot.jpg $ugg-boot.jpg

Canım, ben birçok kere aldım BİM in nevresimlerinden..
Bilmiyorum, ben beğendim..
Dokuması seyrek değil..
Gayet modern desenleri var ve kalitelide..
Kaç kere yıkadım, ne çekti ne de renk verdi..
Çok çok memnunum ben yani... :KK34:

teşekkür ederim cevap verdiğin için bende alayım ozaman

Ben cuma günü gelen temizlik malzemelerinden;
Renkliler için sıvı deterjan
Banyo ve mutfak temizleyici sprey
Bulaşık makinesi için koku
Çamaşır suyu katkılı sprey
Bulaşık makinesi temizleyicisi
Aldım, Eve kimyasallarla doldurduk yine :KK45:
bulaşık makinesi deosu pek kokusunu hissetmedim. Banyo temizleyicisi de çok ağır geldi, resmen asit... Diğerlerini daha denemedim.

Oğluma da panduf aldım büyük numara olmasına rağmen ayağı girmedi bile çok dar dikilmiş, iade ettim bende

Cuma günü gelecek olan Lambertz kurabiyelerinde gözüm :KK56: Bu ay Bim e harcadık paramızı :KK1:

bende deterjanlardan aldım birsürü
bulaşık mak koku giderici
bulakşık mak temizleyici
banyo ve mutfak sprey
leke çıkarıcı
ay bunlar geldi şimdilik aklıma

Bugün sıvı çamaşır deterjanı sıvı leke çıkarıcı ve mikrofiber yer temizleme bezi aldım inşallah deterjanlardan memnun kalırım daha önce kullanan var mı gerçi daha önce de hiç görmedim yeni ürün mü bunlar acaba

ben en çok microfiber temizlik bezlerinden alıyorum...hem mutfak,hem de ev temizliği için,gayet memnunum.
tek sorun lekelerini çıkaramıyorum,mutfakta kullandıklarımı çamaşır suyuna yatırıyorum,her yöntemi deniyorum ama kara kara kirler kalıyor.ben de atıp yenisini alıyorum,ucuz nasıl olsa:KK64:

bende deterjanlardan aldım birsürü
bulaşık mak koku giderici
bulakşık mak temizleyici
banyo ve mutfak sprey
leke çıkarıcı
ay bunlar geldi şimdilik aklıma

Canım bulaşık makinesi koku gidericisinden memnun kalırsan söyle bende almak istiyorum kararsızım bazısı çok yoğun kokuyor, ben bulaşık makinesi temizleyicisi başka bir markanın kullandım hatta pahalı da bişeydi hiç memnun kalmadım deterjan bölümüne sirke koyup boş olarak çalıştırıyorum süper temiz oluyor makinem parlıyor resmen tavsiye ederim

ben en çok microfiber temizlik bezlerinden alıyorum...hem mutfak,hem de ev temizliği için,gayet memnunum.
tek sorun lekelerini çıkaramıyorum,mutfakta kullandıklarımı çamaşır suyuna yatırıyorum,her yöntemi deniyorum ama kara kara kirler kalıyor.ben de atıp yenisini alıyorum,ucuz nasıl olsa:KK64:

Bende turuncusunu ve lacivertini aldım gerçekten süper ama turuncu acayip leke oldu dediğin gibi kirler hiçbir şekilde çıkmıyor, o bezlerle toz almak dolap silmek çok keyifli ama elinin altında kayıyor

:KK55:
Canım bulaşık makinesi koku gidericisinden memnun kalırsan söyle bende almak istiyorum kararsızım bazısı çok yoğun kokuyor, ben bulaşık makinesi temizleyicisi başka bir markanın kullandım hatta pahalı da bişeydi hiç memnun kalmadım deterjan bölümüne sirke koyup boş olarak çalıştırıyorum süper temiz oluyor makinem parlıyor resmen tavsiye ederim

Ben geçen sene almıştım o çok yoğun kokuyordu. Bu sefer aldığım o kadar yoğun kokmuyor.

X