- 7 Mart 2010
- 393
- 5
hemen iade et canımm,fişinle
ama 2-3 kere sıkıp kullandım.-beğenmedim o ayrı -
yine de iade edilir mi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen iade et canımm,fişinle
ama 2-3 kere sıkıp kullandım.-beğenmedim o ayrı -
yine de iade edilir mi??
oluyo canım,ben bir kere şahit oldum,birisi peynir almıştı yemiş yarısına kadar kalanını iadeye getirmişti,tadı güzel değil diyee
Belki daha önce yazan olmuştur ama bende yazayım bende BİM'den kerem marka kaymak alıorum hem sabah kahvaltıda hemde kemalpaşa şeker pare gibi kaymak gerektiren tatlıların yanında yiyoruz tavsiye ederim
slm arkadaşlar bim den nevresim takımı alan varmı? varsa memnunm?ihtiyacım var almayı düşünüyorumda
Canım, ben birçok kere aldım BİM in nevresimlerinden..
Bilmiyorum, ben beğendim..
Dokuması seyrek değil..
Gayet modern desenleri var ve kalitelide..
Kaç kere yıkadım, ne çekti ne de renk verdi..
Çok çok memnunum ben yani...
Ben cuma günü gelen temizlik malzemelerinden;
Renkliler için sıvı deterjan
Banyo ve mutfak temizleyici sprey
Bulaşık makinesi için koku
Çamaşır suyu katkılı sprey
Bulaşık makinesi temizleyicisi
Aldım, Eve kimyasallarla doldurduk yine
bulaşık makinesi deosu pek kokusunu hissetmedim. Banyo temizleyicisi de çok ağır geldi, resmen asit... Diğerlerini daha denemedim.
Oğluma da panduf aldım büyük numara olmasına rağmen ayağı girmedi bile çok dar dikilmiş, iade ettim bende
Cuma günü gelecek olan Lambertz kurabiyelerinde gözüm Bu ay Bim e harcadık paramızı
bende deterjanlardan aldım birsürü
bulaşık mak koku giderici
bulakşık mak temizleyici
banyo ve mutfak sprey
leke çıkarıcı
ay bunlar geldi şimdilik aklıma
ben en çok microfiber temizlik bezlerinden alıyorum...hem mutfak,hem de ev temizliği için,gayet memnunum.
tek sorun lekelerini çıkaramıyorum,mutfakta kullandıklarımı çamaşır suyuna yatırıyorum,her yöntemi deniyorum ama kara kara kirler kalıyor.ben de atıp yenisini alıyorum,ucuz nasıl olsa
slm arkadaşlar bim den nevresim takımı alan varmı? varsa memnunm?ihtiyacım var almayı düşünüyorumda
geçen haftalardaki disney kahramanlı nevresimleri soruyorsanız.ben çok memnun kaldım kumaşları güzel, oldukça kaliteli çıktı
Canım bulaşık makinesi koku gidericisinden memnun kalırsan söyle bende almak istiyorum kararsızım bazısı çok yoğun kokuyor, ben bulaşık makinesi temizleyicisi başka bir markanın kullandım hatta pahalı da bişeydi hiç memnun kalmadım deterjan bölümüne sirke koyup boş olarak çalıştırıyorum süper temiz oluyor makinem parlıyor resmen tavsiye ederim