Bim'deki ürünler hakkında..

:)))))))))
bende tuvalet kaadı ve temislik malzemelerini alıyom.. çamasır suyu falan pek ucus.. döküyom döküyom mis kibin ortalık ....

bide bideee diş fırcaları iyi yumuşak-
bi de bi deee o indirim reyonlarında güsel indirimler oluyor.. cogu zaman basit ürünler şık olmuyo ama arada nadiren iyileride denk geliyo takip edebilene...

tuvalet kağıdı,peçete ve mutfak havlusunu bende beğenerek kullanıyorum.bide bugün parfüm aldım oda çok güzel.ama milföy hamurunu beğenmedim.

havlu kağıtları gerçekten kaliteli ve uygun..
aknaz trakya peynirine hayranız eşimle..bide krem peynirine..
kuruyemişleri de çok güzel..dor leo diyor ya antep fıstığında bir tane kapalı bulamazsın diye..ben simbatta da bulamadım hiç.bademi,fındığını da çok seviyorum..cevizi dışardan kabuklu alıyorum paketli almıyorum.

havlu kağıtları gerçekten kaliteli ve uygun..
aknaz trakya peynirine hayranız eşimle..bide krem peynirine..
kuruyemişleri de çok güzel..dor leo diyor ya antep fıstığında bir tane kapalı bulamazsın diye..ben simbatta da bulamadım hiç.bademi,fındığını da çok seviyorum..cevizi dışardan kabuklu alıyorum paketli almıyorum.

kabuksuz cevizinide tavsiye ederim
hiç çürük yok du bnm şuana kadar aldıklarımda hmn hmn hepsi altın sarısı gibi ve tüm tüm kırığı bile yok

bu hafta bebek uyku seti var nasıldır acaba?fiyatıda uygun geldi 18,50 tl

fiyatı çok uygun ama içi silikon olanlar sağlık için iyi değilmiş.kansere zemin hazırlıyormuş..
kendinizde bile kullanmayın derim ben..
ama bebekler de daha dikkatli olmak lazım.
içi pamuk falan olsa hemen alırıdm...

Bu hafta bay-bayan polar eşofman takımı geliyormuş. Bu havalarda soğuk ev içinde çok güzel gider. Hem de 17.50 lira:KK64:

bu hafta renkli yazıcı geliyormuş.hem de hp marka .ihtiyacı olanlar kaçırmasın.
fiyatı 49.90.
birkaç ay önce eşim hp marka yazıcıyı 250 tl ye aldı.hem de renksiz :KK58:

ben bimin her ürününü seviyorum .mercimek nohut bide princini sevmiyorum.ama yoğurdu sütü falan çok güzel.her cuma aktüel ürünler bakarım mutlaka :KK53:

X