Bim'deki ürünler hakkında..

Lipgloss kesinlikle tavsiye etmem kızlar.
Çok tuhaf ya, kupkuru ve çok simli.
Aldığıma pişman oldum.

hehhh işte bana da tamda böle gelmişdi,çok kuru görünüyodu dışından bile..:umursamaz:
O yüzden almadım bende...İyiki almamışım..iade alıyo bim bildiğim kadarı ile ama aktüel ürünlerde geçerlimidir bilmiyorumbilmiyorumkismile

hehhh işte bana da tamda böle gelmişdi,çok kuru görünüyodu dışından bile..:umursamaz:
O yüzden almadım bende...İyiki almamışım..iade alıyo bim bildiğim kadarı ile ama aktüel ürünlerde geçerlimidir bilmiyorumbilmiyorumkismile

aktüel ürünleride iade alıyolar,sorun çıkmıyoo yani,

iyi geceler
hamileyken palettenin boyasını almıştım doğumdan sonra boyarım diye 2 kutu ama kızıl renge cesaret edipte boyayamadım
geri alırlarmı acaba fişinide bulamıyorum geri almak derken kullandığım boya rengiyle değiştireyim diyorum böyle bişey yaşayan varmı aranızda

baklava yufkasını merak ediyorum bir alamadım :eek:

kayınvalidem baklava yufkasından her bayram baklava yapar,süper olur herkes bayılır..

bende aldım dün baklava yufkası ama nasıl yapılıyor bilmiyorum açmadım daha vakumlu poşette zaten duruyor dolapta bnmde kayınvalidem halamlar her sene bayramda yapıyorlar pratik diyorlardı nasıl yapılıyor bilen varmı

su böreği yufkası aldım ben de..sonuç gayet güzel...
birde oğluşum için vagon seti ve yazı tahtası aldım..çok hoşuna gitti,oynayıp duruyor,fiyatlarıda çok uygun..gitsem birer tane daha alıcam...

baklava yufkasını baklava şeklinde degilde..burma şeklinde yaparsanız güzel oluyor.ama baklava şeklinde yaparsanız gerçekten berbat denedim ben..
bir yufkayı açın masada üzerine erittiginiz margarinde 2 kaşık gezdirin üzerine tekrar yufka serin ceviz fındık dökün oklava ile sarın rulo gibi sonra iki tarafından büzün tepsiye dizin üzerine margarin yada tereyağ gezdirin kuru kalmayacak şekilde fırına verin pişsin piştikten sonra kesin..afiyetolsun::)

hmm ben kekli baklava tarifi yapmayı düşünüyorum sosyete baklavasıda deniyor deneyince yazayım bakalım nasıl olcak :)

baklava yufkasını baklava şeklinde degilde..burma şeklinde yaparsanız güzel oluyor.ama baklava şeklinde yaparsanız gerçekten berbat denedim ben..
bir yufkayı açın masada üzerine erittiginiz margarinde 2 kaşık gezdirin üzerine tekrar yufka serin ceviz fındık dökün oklava ile sarın rulo gibi sonra iki tarafından büzün tepsiye dizin üzerine margarin yada tereyağ gezdirin kuru kalmayacak şekilde fırına verin pişsin piştikten sonra kesin..afiyetolsun::)

evet cnım ben de öyle denemiştim ,güzel olmuştu

Kekli baklava mı o nasıl oluyormuş yaa çok merak ettim vallahiboshayallersmile

baklava hamuru yapıyorsun mesela 10 kat yaptın ya arasına iç olarak kek hamuru koyuyoruz 1 bardakta cevizlli sonra yine 10 kat hamur (tabi tarifine göre) pişince aynı normal baklava gibi şerbetliyorsun içindeki kek hamuruda kek gibi pişiyor bir dilim yiyen kek değilde sırf ceviz yediğini sanıyor kaydirigubbakcemile3 komşuda yemiştim çook oluyor herkes beğenir bu tarifi bimde görünce akşlıma geldi pratik olur dedim bakalım deniyeyeim

Bimden "smell good" diye bir parfüm aldım 5 liraya, çok güzel kokusu. Daha önce kullanıp beğenen var mı? Bu parfüm bimde sürekli bulunurmu yoksa bu haftaya özel mi? Bittiğinde tekrar almak istesem bulabilirmiyim?

:1shok::1shok:
hayatım da ilkkez görüyorum tadı nasıl acaba

harika ısırdığında bol cevizli ıslak bir baklava tadı geliyor kek olduğunu anlamıyorsun bile opuyorumnanaktan

canım çekti yaa hafta sonuna misaifr gelcek o zaman yapcam dayanmam lazım :KK1:

X