Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bimden "smell good" diye bir parfüm aldım 5 liraya, çok güzel kokusu. Daha önce kullanıp beğenen var mı? Bu parfüm bimde sürekli bulunurmu yoksa bu haftaya özel mi? Bittiğinde tekrar almak istesem bulabilirmiyim?
iyi geceler
hamileyken palettenin boyasını almıştım doğumdan sonra boyarım diye 2 kutu ama kızıl renge cesaret edipte boyayamadım
geri alırlarmı acaba fişinide bulamıyorum geri almak derken kullandığım boya rengiyle değiştireyim diyorum böyle bişey yaşayan varmı aranızda
Birebir ürün iadelerinde cok nadir olarak fiş isteniyor hatta bazen gerekmiyor bile bi şansınızı deneyin derim..
Birebir ürün iadelerinde cok nadir olarak fiş isteniyor hatta bazen gerekmiyor bile bi şansınızı deneyin derim..
kızlar buıgün bimn suı böreği yufkasından yapılma su böreği yedim harikaydı resmn
en kıısa zaman da bnde deneyeceğim
Fiyatı 5.25 hangisini aldın bilmiyorum ama sana koyu pembesini dene derim ben şahsen onu kullandım bir dönem..acık pembe de iyi fakat koyu pembeyi ısrarla tavsiye ediyorum :) Daha önce rebul markaydı artık smeell good oldu herzaman satıştadır sürekli bulabilirsin :) erkek içinde kahverengi olanı tavsiye ediyorum :)
Valla yerinde olsam denerdim canım,hem denemeden nası karar vericez ki iade etmeye..
Mazeretsiz iade alıyolar diye biliyorum..
Kızlar dün 2000 lira çaldırınca bime mime gidecek durum kalmadı bende.
Varsın kalsınlar. Şimdi bu berbat işle uğraşıyorum
Ayy ,gçmiş olsun canımmm..
Azda deilmiş,nası olduki bilmiyorumkismile
canım tarihini kontrol ettikten sonra bim'deki bütün ürünlere güven.özellikle kendi markalarına cogu insan markası bildik degil diye almaz ama bim cogu ürünlerini bilindik markalara yaptırıyr.mesela cikolata türü ürünlerini ülker yapıyr,yogurtlarınıda.aldıgın ürünün yapıldıgı yerlere bak cogu tanıdık markalar.bende market sektöründeyim oyüzden gönül rahatlıgıyla al derim.tabi arada bozuk,yırtık ürünler cıkar oda normaldir.cünkü işi yaptıgım icin söylüyorum ne kadar takip etsenizde arada biriki ürün cıkıyr.ben cogu şeyi bimden alırım.özellikle cuma indirimlerini takip ederim.cogu cehizlik eşyalarımı bimden aldım.ne olursa olsun fiyatları diger marketlere göre coook uygun.ürünleride gayet güzel canım.öptm.arkadaşlar bimden aldığınız ve memnun kaldığınız ürünleri paylaşırmısınız şimdiden teşekkürler.
hihoyyyt
Kızlar dün 2000 lira çaldırınca bime mime gidecek durum kalmadı bende.
Varsın kalsınlar. Şimdi bu berbat işle uğraşıyorum
geçmiş olsunboshayallersmile
arkadaşlar bir kağıt dağıtmışlar alınması gerekenler diye komşumuza o kağıtta bimin milfoyü dışında milyöf kullanmayın yazmışlar diğerlerinde katkı maddesi varmış
Ekmek arası ekmek gibi bir şey olmuş bu