Bim'deki ürünler hakkında..

canım bende rosense kullanıyorum.sen fısfıslı bi şişeyemi koydun yoksa onun püskürtmeli olanıdamı çıktı.Banada rosensin cilk bakım uzmanı elinizle sürün demişti.pamukla pek bi etkisi olmaz demişti.Bu fıs fıs olayı hiç aklıma gelmemişti

bizim burda kaz tüyü yastık yorgan hemen bitmiş ben kızıma tek kişilik battaniye almak istiyom nasıl aldınızmı bizim burda çok var yarında olur bilgilendirin beni

ya kaz tüyü yorganlar çok pahalı 40-50 falan burda 10 tl gerçek kaz tüyü değildir gibi geldi bana kızım için istiyorum

öyle, çıkmış ben büyük fısfıssız şiseden almıştım orada gördüm bende bitmiş şişeye döktüm daha tasarruflu oldu:lepi: babam bile kullanıyo bide bana satıcı kız dediki gözlerinede sık temizliyo gözü doktorlarda öneriyo ama cesaret edipte sıkmadım pekte güvenmedim açıkcası

Son düzenleme:
ya kaz tüyü yorganlar çok pahalı 40-50 falan burda 10 tl gerçek kaz tüyü değildir gibi geldi bana kızım için istiyorum

canım onu bılmem ama ben aksam alısverıs ıcın tekrar ugradım bıme onceden gelen pıke takımı vardı baktım kalıtelı bısey 60 70 tl vardır dedım bı baktım kı 23 tl hıc dusunmeden aldım evde denedım cok guzel oldu bız alışmışız taksıtle veya bılındık yerden urun almaya resmen kazıklıyolar bızı bugun daha ıyı anladım :umursamaz: :umursamaz:

evet evet pike nevresim takımları çok güzel abime almıştık biz bekarken amann iyisine ne gerek var diyerek ama çok iyi çıktı annem hala söyler abim evlendi hala kullanıyorlarmış misafirlere falan yep yeni diyorlar

Ben bugün bebek battaniyesi aldım.2 tane hediyelik 7,50 lira.Güzelde bişi..

simli eyeliner günlük kullanılırmı kızlar iddalı olmuyomu o zaman. simlisini kullanmadım ondan soruyorum iyi bişeyse bende alayım:))

simli eyeliner günlük kullanılırmı kızlar iddalı olmuyomu o zaman. simlisini kullanmadım ondan soruyorum iyi bişeyse bende alayım:))

aslında çokta iddalı değil yakışıyo da kıyafetlerle hoş oluyo alın bence bulunsun evdea.s

Kızlar dün aldığım eyelineri bugün denedim beğendim kolaycada sürdümkaydirigubbakcemile2

ben de dün kızıma tren aldım, çok şeker yaaa
kendime de simli eyeliner aldım, dore rengi kalmıştı sadece... yeşilini de alırdım olsaydı, maskara aldım ama pek beğenmedim.
bi de galiba geçen hafta gelmişti, file çorabımnı aldım.

su böreği yufkası, yoğurt, süt baharat da aldım..

Ayy,eyeliner bende hiç sürmedim ama şimdi yorumları okudunça gidip alsamm sürebilirmiyim die dşünmeye başladm bilmiyorumkismile

ilk kez kullanan biri olarak siyah eyelinera bayıldım sürmeyi kendi çapımda denedimsempatiksalakcinni
tavsiye ederim...

SAnırım yarın ilk işim bime uğramak olucak..
Bu civarda makyaj malzemeleri fazla rağbet görmüyor,umarım kalmıştır yinede.
lipgloss bakmak için gittiğimde iki renk vardı,uçuk bi pembe gibi,birde turuncu..başka hangi renkleri vardı ?

Lipgloss kesinlikle tavsiye etmem kızlar.
Çok tuhaf ya, kupkuru ve çok simli.
Aldığıma pişman oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…