boshayallersmile
canım ya ben önce ılık su ile yıkıyorum yüzümü sonra hafif elime döküp masaj yaparak sürüyorum yüzüme. ben tonik olarak rosense nin saf gül suyunu kullanıyorum spreyli o onu yüzüme pıskırtıyorum yatıyorum o tonik nasıl kullanılıyo bilmiyorum inş. yardımcı olabilmişimdir. bide bana makyaj standında ki güzellik uzmanı kız pamuk kullanmayın cilde zararlı demişti ne kadar yanlış bilmiyorum ama ben kullanmıyorum
bizim burda kaz tüyü yastık yorgan hemen bitmiş ben kızıma tek kişilik battaniye almak istiyom nasıl aldınızmı bizim burda çok var yarında olur bilgilendirin beni
canım bende rosense kullanıyorum.sen fısfıslı bi şişeyemi koydun yoksa onun püskürtmeli olanıdamı çıktı.Banada rosensin cilk bakım uzmanı elinizle sürün demişti.pamukla pek bi etkisi olmaz demişti.Bu fıs fıs olayı hiç aklıma gelmemişti
ya kaz tüyü yorganlar çok pahalı 40-50 falan burda 10 tl gerçek kaz tüyü değildir gibi geldi bana kızım için istiyorum
canım onu bılmem ama ben aksam alısverıs ıcın tekrar ugradım bıme onceden gelen pıke takımı vardı baktım kalıtelı bısey 60 70 tl vardır dedım bı baktım kı 23 tl hıc dusunmeden aldım evde denedım cok guzel oldu bız alışmışız taksıtle veya bılındık yerden urun almaya resmen kazıklıyolar bızı bugun daha ıyı anladım :umursamaz: :umursamaz:
simli eyeliner günlük kullanılırmı kızlar iddalı olmuyomu o zaman. simlisini kullanmadım ondan soruyorum iyi bişeyse bende alayım:))
aslında çokta iddalı değil yakışıyo da kıyafetlerle hoş oluyo alın bence bulunsun evdea.s
ilk kez kullanan biri olarak siyah eyelinera bayıldım sürmeyi kendi çapımda denedimsempatiksalakcinni
tavsiye ederim...