Bim'deki ürünler hakkında..

sabah 9 da gittim ama makyaj malzemesi hiç kalmamıştı rujlardan kalmıştı bir tane aldım birde diş macunu aldım

Son düzenleme:
kızlar bende gittim bugün bime..

15 kişi falandık. ilk dörtte yarışı tamamladım kaydirigubbakcemile5

battaniye almayı düşünmüyordum ama baktım çok hoşuma gittiler. fuşya renkli olandan aldım bitane. 3 tane discreet, birer tane diadermine temizleme sütü, lipgloss, rimel, eyeliner ve şeftali tonu allık aldımbayanssulusmile

rimeli hiç beğenmedim. eyelineri da sürmeyi öğrenmek için aldım. allığı hoşuma gitti diyebilirim. lipglossuda çok simli ama olsun bakalım.

Son düzenleme:
bizim burda kaz tüyü yastık yorgan hemen bitmiş ben kızıma tek kişilik battaniye almak istiyom nasıl aldınızmı bizim burda çok var yarında olur bilgilendirin beni

Ben de diş macunu ve kajal rimel aldım,fazla da bir şey kalmamıştı zaten,nevresim ve battaniye yoktu.Haa bir de tava yoğurt aldım beğeniyorum...

Ben 5ten sonra uğradım şaşırdım makyaj malzemeleri neredeyse olduğu gibi duruyordu bi tane gloss aldım. Fiyatı uygun diye bi paket de Discreet attım sepete..

Annem sabahtan Diadermine'leri süpürmüş bana süt,tonik,göz makyajı temizleyicisi almış. Kendine Loreal krem,Dove krem almış :)

Biyolog simi çok demişsin kararsız kaldım şimdifisfisfis
çok abartı duruyor mu dudakta?

canım hafif sürünce bile ışıl ışıl dudakların oluyor ben pembe tonu aldım dediğim gibi çok simli geldi bana. temizlemek için aldığım temizleme sütünü kullandım hala dudaklarımda hafiften simleri kalmıştı

kızlar ben bugün bu rexona 3 lü setin sadece yeşili gelmişti onu alabildim,kokusu fena deil,ama farklı renkte olanları da varmış annemlerin ordaki bimde...acaba onların kokusu nasıl?

Renkli eyeliner alan var mı? Ben baştan sütlü kahve gibi gördüm katalogdan gittim baktım bildiğin altın sim Heveslenmiştim..

bende rexona için gittim aslında ama sadece deodorantını kullanıyorum. diğerlerini kullanmıyorum. deodorantım da vardıvazgeçtim battaniyeyi görünce

Renkli eyeliner alan var mı? Ben baştan sütlü kahve gibi gördüm katalogdan gittim baktım bildiğin altın sim Heveslenmiştim..

ben yeşil simli eyeliner aldım ve çok beğendim keşke sarı simlide alsaydım sarı renkli eyeliner kahve giyinince süper duruyor çünküsinifsinif:

Sürmeyi becerebileceğimden emin değilim ama yarın çıkarsam alayım dore bir de mor vardı. yeşil yoktu..

boshayallersmile
canım ya ben önce ılık su ile yıkıyorum yüzümü sonra hafif elime döküp masaj yaparak sürüyorum yüzüme. ben tonik olarak rosense nin saf gül suyunu kullanıyorum spreyli o onu yüzüme pıskırtıyorum yatıyorum o tonik nasıl kullanılıyo bilmiyorum inş. yardımcı olabilmişimdir. bide bana makyaj standında ki güzellik uzmanı kız pamuk kullanmayın cilde zararlı demişti ne kadar yanlış bilmiyorum ama ben kullanmıyorum

Son düzenleme:
Tşk ederim canım.İnş. sürebilirimboshayallersmile

ilk başta süremezsin ama alışırsın zamanla sitede videolar varya makyaj videoları onlarda var nasıl eyeliner sürülür oradan bak daha kolay yaparsın ben ilk zananlar 20dk uğraşıyordum ama alıştım artık 5dk sürüyorum yüzüm maskara gibi oluyodu sürme denemelerimde delikafadulden kolay gelsin canım

cilt temizleyici yada sütü kullanılışı: fınfık büyüklüğünde süt parmağınıza dökün hafif elinizi ıslatın ardından cildinize yayın bir dkdan fazla ciltte bekletmek ciltte yanma ve kızarıklığa sebeb olabilir o nedenle hemen cildi ılık su ile durulayın ......ardından bir parça pamuğa tonik dökün ve cildinizi onunla silin ve ayda bir kez maske kullanın haftada birde peeling........ cilt bakımı güzellik uzman öğreticiyim kızlar bu ürünler bu şekilde kullanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…