Bim'deki ürünler hakkında..

Bende gittim aşırı bi kalablık yoktu 2 tane lıpgloss aldım 1 lıner 1 maskara 1 ALLIK dıadermıne 3 lü set olarak aldım rexona 2 tane aldım arakdaşalara 1 tane eşime aldım sıvı diş macunu elidor saç şekillendirici loreal nemlendirici aldım battaniyeler vardı kadınlar başına toplanmıştı bakmadım ama bebek battaniyesi vardı polar gibi sanki naylonlu gibiydi gerçi zaten ihtiyacım yokta işte öyle kaptım geldim

Son düzenleme:
bende 2 tane battaniye aldım benim çok hoşuma gitti geçen sene çift kişiliğini almıştım eşim çok beğenmişti bu senede 2 tane tek kişilik aldım çok güzel renkleri var

Bende eyeliner aldım bayanssulusmile
Daha önce eyeliner kullanan oldu mu Bimden alıpta

diadermine temzileme sütü ve parlamayı giderici toniğini aldım bakalım inş begenirim kızlar...

9da açılıyor ama ben 9buçukta ordaydım herşey beni bekliyordu bayanlar kozmetik reyonuna uğramadı bile boşa atraksiyon yapmışım meğeerkaydirigubbakcemile3
rahat rahat seçtimmzemuszemus şunumu alsam bunumu alsam derkenn 2tane şeftali tonu allık aldım fazla renk vermediği için çok beğendim allığını 1tane lipgloss aldım lipglossun içindeki simleri beğenmedimm çok sim var rengi güzell kokusuda çilek gibi.. eyeliner aldım ama açamam diplinerim bitmedi daha kullananlar yorum yaparsa sewinirimm, 3lü ojesinden aldım afişteki renklerin aynısı (raki beyazi,çingene pembesi,bordo)bayanssulusmile

bende şimdi geldim aylıner aldım ha sürmeyi beceremedim o ayrı.bide kızıma tren le çay seti aldım.haftayada oyun çadırı alcam.

diadermine temzileme sütü ve parlamayı giderici toniğini aldım bakalım inş begenirim kızlar...

canım ya bu makyaj temızleme sutunu kulladıktan sonra normal bakım urunlerını kullanabılyomusun yoksa onun temızlemesı yeterlı kalıyomu ben normalde yuz temızleme jelı ve tonıkleme ıslemı yapıyorum

bende elidor saç şekillendirici aldım eyelinerim vardı almadım ama temizleme sütü bitmişti :KK43:

bulut yumuşatıcı .yufkası.kolası küçük minyatür kolalardan alıyorum ben.mikrofiber bezleri.sebzeli cesnileri.havlu kağıutlar.güzel bence

ben almıştım ama golden rose du iyi arada bir kullanıyorum ama bu kajal daha iyiydi baktımda sapı kısa olan daha rahat sürülüuo iyi günlerde kullanın

canım bıde sana sorım dedım bu temızleme sutu nasıl kullanılıyo almayı dusunuyorumda kararsız kaldım bunu kullandıktan sonra dıger temızleme urunlerını kullanmaya gerek varmı yardımcı olursan sevınırım a.s.

ben almıştım ama golden rose du iyi arada bir kullanıyorum ama bu kajal daha iyiydi baktımda sapı kısa olan daha rahat sürülüuo iyi günlerde kullanın

Tşk ederim canım.İnş. sürebilirimboshayallersmile

sabah saati 8.30 a kurdum..memleketteyim sabah babamın arabasıyla gidecektim uzak çünkü..bir baktım babam sabah gitmiş.eşimi aradım sen işe gitmeden uğra 9 da orda ol mutlaka,saç kremi ve loreal krem siparişi verdim..sonra aradım aldınmı diye..
aldım aldım sayende kadınların arasına itiş kakış girdim.izdiham vardı.çekil çekil diyorlar bide takım elbiseyle rezil oldum dedi :))) yazık yaa

sabah saati 8.30 a kurdum..memleketteyim sabah babamın arabasıyla gidecektim uzak çünkü..bir baktım babam sabah gitmiş.eşimi aradım sen işe gitmeden uğra 9 da orda ol mutlaka,saç kremi ve loreal krem siparişi verdim..sonra aradım aldınmı diye..
aldım aldım sayende kadınların arasına itiş kakış girdim.izdiham vardı.çekil çekil diyorlar bide takım elbiseyle rezil oldum dedi :))) yazık yaa

:roflol: :roflol: yazık adama ya

saat ikiyi geçiyodu gittim...iki allık,rimel,lipglos,far,eyeliner kalmış...erkek parfüm set ,bir tane eyeliner aldım
ilk kez deniycem tabi becerebilirsem:KK1: kajalın göz kalemlerini kullanıyorum çok memnunum
onun garantisiyle aldım bakalım...

beğendim butonum halen çalışmıyor

bende yeşil simli eyeliner aldım.......eve gelir gelmez hemen denedim çok beğendim aklinialirimsmile

Bende iş çıkışı gidicem daha,20:30 da ancak orda olurum...
oğluşuma tren alıcam,bizim orda bitmiyor ürünler,vardır yani:))
kimse bişey almıyor,makyaj malzemelerinede bakıcam,hepsinden almayı düşünüyorumaklinialirimsmile

X