Bim'deki ürünler hakkında..

bu hafta ne makyaj malzemesi gelecekmiş siteden baktım ama herhangi bir bilgi bulamadım

kajal maskara kullanan varmı kızlar.. gerçi maybeline kullanıyorum ama bitti yarın alıcaktım yenisini.. inşallah iyi bir şeydir denemekte yarar var...

Ben almıştım geçende ama üzerine Maybelline aldım Kajal öyle duruyor bi köşede.. Olağanüstü bir performans göremedim ben... Evde bulunsun maksat :)

kızlar bu hafta gelecek olan nevresim takımı nasıldır sizce. daha önce bimden nevresim takımı alan varsa bana bilgi verebilirmi acaba.

bende tam karşımda duran turuncuu allığı alıcamm:jeyyar:
eyelinerin ucu kalem gibimi ucu sert bişe istyrum yoksa çekemiyorum
deneme amaçlı lipglossundan da bi tane alırım (bak gene dayanamadım:kedi:
makyaj temizleyici tonik de olsaymış keşkee:çok üzgünüm:

bende tam karşımda duran turuncuu allığı alıcamm:jeyyar:
eyelinerin ucu kalem gibimi ucu sert bişe istyrum yoksa çekemiyorum
deneme amaçlı lipglossundan da bi tane alırım (bak gene dayanamadım:kedi:
makyaj temizleyici tonik de olsaymış keşkee:çok üzgünüm:

canım eyelinerin ucu yumuşak olur sert olan dipliner.. ama ürünlerin arasında göremedim dipliner...

Kızlar bu hafta gelcek olan diaderminin göz makyaj temizleyicisini kullanan varmı?memnunmu.iyiyse bende alayım..

benim saç şekillerindiricim bitmişti almayı erteliyordum küçüçük 5lira nasip kısmet bim'eymiş oradan alırım rimel güzel gibi ama iki rimelim var almam heralde
babam bimin powerdent almış diş macunu almış kızdım neden bilinmedik marka aldım dedim ama çok güzeldi bembeyaz yaptı menmun kaldım:lepi:

merhaba bayanlar..............bimde neler var kızlar cuma günü diadermine temizliyicisi sormuş bir arkadaş iyimi acaba ? fiyatı nedir

çok teşekkür ederim canımm çok sağol bence bu kajam simli eyeliner ve allık kaçmaz mutllaka almalıyım neskafe rengi eyeliner çok hoş görünüyor bayanssulusmilegayet güzel marka kajal opuyorumnanaktansizce sahtemidir bimdeki ürünler arkadaşlar böyle bir söylenti duydumda :uhm:

kızlar bim.e geçen yıl radyatör kurutmalığı gelmişti.alan kullanan var mı?memnunmusunuz?

yine gelirse almayı düşünüyorum...

çok teşekkür ederim canımm çok sağol bence bu kajam simli eyeliner ve allık kaçmaz mutllaka almalıyım neskafe rengi eyeliner çok hoş görünüyor bayanssulusmilegayet güzel marka kajal opuyorumnanaktansizce sahtemidir bimdeki ürünler arkadaşlar böyle bir söylenti duydumda :uhm:

canım oyle bısey olmasıı mumkunmu getırdıklerı her urunun sahtesını nasıl yapacaklarkı CADIARZU ben gecen aylarda golden rosenın urunlerınden aldım allık ruj felen ondan oncede golden rose shoptan aynı allıktan aldım hıc bı farkı yok tek fark benım odedıgım aradkı fıyat farkı ben allıgı 7 8 tl almışştım bımde 2.25 senağlama akannehir

X