Bim'deki ürünler hakkında..

kızlar arada bir şok'a da uğrayın derim
c.tesi günleri indirim oluyormuş
hatta şuan 2li borcamlar 9,90tl
kütahya porselen kek fanusu 9.90
paşabahçe kupalar 1,90
oyuncaklar,yolluk,elektrikli aletler var simbonun ama :)

Kızlar dun aldım cam buyuk kupalar .güzel gercekten ben 6tane aldım boylece bı doldurdunmu zırt pırt yenıleme derdın yokkk tavsıye emıyor sokta ım hemde bımdekı kadar az sayıdada gelmıyor sokta fazla fazla vardı gidip alın derim

kızlar ya bu cuma gelen katı meyve sıkacağı nasıldır acep almayı düşünüyorumda=))

Kızlar dun aldım cam buyuk kupalar .güzel gercekten ben 6tane aldım boylece bı doldurdunmu zırt pırt yenıleme derdın yokkk tavsıye emıyor sokta ım hemde bımdekı kadar az sayıdada gelmıyor sokta fazla fazla vardı gidip alın derim
güzelmiş valla. bende alım gidip. Ama bişey dicem bu konu da "Şok " tavsiye edebileceğiniz ürünler gibi bir başlık altında açılırsa daha iyi olur.burası "Bim" yeri olduğu için en azından arada kaynamaz .herkes faydalanabilir.

kızlar kajal allık olarak iki seçenek sunmuş ben pek allıktan anlamam da hangisini neye göre seçmeliyim yardımcı olur musunuz?

valaha bim den çokmemnunum her hafta giderim yarım yağlı sütü ,ve berk sallama çayını alırım ha bide pilakileri var çok güzel tavsiye ederim böyle kutuda satılıyor.

bu cumayı bende sabırsızlıkla bekliyorum, göz makyaj temizleyicisi,
ve dişmacunu var theramed mi ne markası daha önce kullandım süper kaçırmayın sizde :KK66:

merhaba kızlar..
bimler saat kaçta açılıyor? benim oturduğum yerde epey uzak çünkü bime.. ve bu haftaki ürünler ilgimi çekti yardımcı olursanız sevinirim..

kızlar yarın erkenden gidicem bime,inşlh istediğim şeyleri kolaylıkla alabilirim,-tatlicadiarzu-:kahve:

Ben de şu Theramed dişmacunlarından alıcam fiyatı çok uygun,başka bir markette 4,90 dı,kalırsa tabi

bende tam karşımda duran turuncuu allığı alıcamm:jeyyar:
eyelinerin ucu kalem gibimi ucu sert bişe istyrum yoksa çekemiyorum
deneme amaçlı lipglossundan da bi tane alırım (bak gene dayanamadım:kedi:
makyaj temizleyici tonik de olsaymış keşkee:çok üzgünüm:

Lipglossları güzel şeker pembeyle kırmızısını aldım ben geçen geldiğinde :) Dipliner da olsaydı keşke ben memnun kaldım. Gerçi ben eve dönene kadar bişey kalmaz ama şansımı denicem akşamüstü...

Lipglossları güzel şeker pembeyle kırmızısını aldım ben geçen geldiğinde :) Dipliner da olsaydı keşke ben memnun kaldım. Gerçi ben eve dönene kadar bişey kalmaz ama şansımı denicem akşamüstü...

ben işimi şansa bırakamamaklinialirimsmilekendim alamasam bile birine aldırırım turuncu allık benimm vermem:lepi:

ben işimi şansa bırakamamaklinialirimsmilekendim alamasam bile birine aldırırım turuncu allık benimm vermem:lepi:

Ben sabah 7ye 10 kala falan evden çıkıp akşam 5-6da geldiğim için :) Ama annemi kandırıp göz makyajı temizleyicisi aldırmayı planlıyorum :) Bir de temizleme sütü mü alsam ? Ya da tonik ? Hmm :eek:

Ben sabah 7ye 10 kala falan evden çıkıp akşam 5-6da geldiğim için :) Ama annemi kandırıp göz makyajı temizleyicisi aldırmayı planlıyorum :) Bir de temizleme sütü mü alsam ? Ya da tonik ? Hmm :eek:
temzleme sütü ne işi yarıyor cahilliğime verinn :kedi:
makyaj temizleyici krem yada tonik gibi bişeymi ....
ben avonun yeni rimelinin yanındaki 150ml lik göz makyaj temizleyiciyi 2tl ye alıyorum daha gelmedi:))
bence pahalıı alma:)

Kızlar şimdi bimden geldim.
O ne kalabalıktı ya delikafadulden
Kadınlar battaniyelere hücum etti resmen.
Ben de aldım bir tane :hulya:
Sonra hemen makyaj malzemelerinin yanına.
Gerçi pek makyaj yapmam ama her kadın gibi görünce dayanamıyorum kaydirigubbakcemile3
3 tane lipgloss, 3lü ojelerden 1 tane, 2 tane eye liner, bir de temizleme sütü aldım kendime bayanssulusmile
2 tane theramed aldım, bir annemlere bir bize.
Eşime de axe deo, traş losyonu ve edt aldım opuyorumnanaktan
Göz makyajı temizleyicisi bulamadım, neyse evdeki ile idare ederiz artık.
Ya ürünlerden azar azar getiriyorlar, hemen bitiyor.
Şu saat giden bir şeycik bulamaz herhalde.

Son düzenleme:
bende sabah 9 da ordaydım,
2 tane theramed aldım
kendime rexone 3 lü set aldım
bebeğim yok ,hünüz ama düşünüyoruz diye bebek battaniyesi aldım...
makyaj ürünlerine ihtiyacım olmadığından almadım....

ben sabah 9da gittim
çokda kalabalık değildi aslında 5 kadın falan vardır beraber seçtik herşeyi:d
iki tane tek kişil battaniye aldım ben sayfasına bakınca pike sanmıştım onu ama battaniyeymiş çok beğendim açıkcası çok kullaışlı olur makinedede yıkanabilir die aldım
bir bebek battaniyesi aldım oda güzeldi öle çok kalın değil ama fiyatına göre çok çok güzeldi
bir nevresim takımı aldım yatağım battal boy ölçüleri büyük gibi geldi mor olanı aldım
bir temizleme sütü ve tonik aldım
1 kırmızı lipgloss bir bir yeşil eye liner birde rimel aldım
ayrıca orada çalışan bayan kajalın avonun yan ürünü olduğunu söledi
etiketlerinede baktım ben baya türkmalı yazıo ölemidir bilmiorum

haftayada erkek deri mont 99 lira
çocuk çadırı 14,50
çocuk külotlu çorap 3,50
tek kişilik alez fiyatını hatırlamıorum
dikkatimi çekenler bunalrdı
onlardanda çadırla çoraplardan almayı düşünüorum

X