- 7 Mart 2010
- 393
- 5
kızlar bim.e geçen yıl radyatör kurutmalığı gelmişti.alan kullanan var mı?memnunmusunuz?
yine gelirse almayı düşünüyorum...
komşum almıştı memnun kalmamış.iade etmişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bim.e geçen yıl radyatör kurutmalığı gelmişti.alan kullanan var mı?memnunmusunuz?
yine gelirse almayı düşünüyorum...
güzelmiş valla. bende alım gidip. Ama bişey dicem bu konu da "Şok " tavsiye edebileceğiniz ürünler gibi bir başlık altında açılırsa daha iyi olur.burası "Bim" yeri olduğu için en azından arada kaynamaz .herkes faydalanabilir.Kızlar dun aldım cam buyuk kupalar .güzel gercekten ben 6tane aldım boylece bı doldurdunmu zırt pırt yenıleme derdın yokkk tavsıye emıyor sokta ım hemde bımdekı kadar az sayıdada gelmıyor sokta fazla fazla vardı gidip alın derim
merhaba kızlar..
bimler saat kaçta açılıyor? benim oturduğum yerde epey uzak çünkü bime.. ve bu haftaki ürünler ilgimi çekti yardımcı olursanız sevinirim..
bende tam karşımda duran turuncuu allığı alıcamm:jeyyar:
eyelinerin ucu kalem gibimi ucu sert bişe istyrum yoksa çekemiyorum
deneme amaçlı lipglossundan da bi tane alırım (bak gene dayanamadım:kedi:
makyaj temizleyici tonik de olsaymış keşkee:çok üzgünüm:
Lipglossları güzel şeker pembeyle kırmızısını aldım ben geçen geldiğinde :) Dipliner da olsaydı keşke ben memnun kaldım. Gerçi ben eve dönene kadar bişey kalmaz ama şansımı denicem akşamüstü...
ben işimi şansa bırakamamaklinialirimsmilekendim alamasam bile birine aldırırım turuncu allık benimm vermem:lepi:
temzleme sütü ne işi yarıyor cahilliğime verinn :kedi:Ben sabah 7ye 10 kala falan evden çıkıp akşam 5-6da geldiğim için :) Ama annemi kandırıp göz makyajı temizleyicisi aldırmayı planlıyorum :) Bir de temizleme sütü mü alsam ? Ya da tonik ? Hmm