- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
Bende sık sık Bim'den alışveriş yapıyorum ve tavsiye üzerine daha önce hiç almadığım bir ürünü aldım ve denedim.
Yurt Konserve Barbunya Pilaki ve Yaprak Sarma aldım geçen akşam.
Barbunya pilakisine bayıldık çok lezzetliydi, yaprak sarma için aynı şeyi söyleyemeyeceğim tadı idare eder ama görüntüsünden dolayı bi daha alacağımı hiç sanmıyorum.
Bende sık sık Bim'den alışveriş yapıyorum ve tavsiye üzerine daha önce hiç almadığım bir ürünü aldım ve denedim.
Yurt Konserve Barbunya Pilaki ve Yaprak Sarma aldım geçen akşam.
Barbunya pilakisine bayıldık çok lezzetliydi, yaprak sarma için aynı şeyi söyleyemeyeceğim tadı idare eder ama görüntüsünden dolayı bi daha alacağımı hiç sanmıyorum.
merhabalar....bende dün dost süt aldım,arkasına baktım içim sütü üreten firme üretiyormuş.oğluma artık gönül rahatlığıyla içirebilirim.
dost süt ben de kullandım gayet güzel bir de satışa sunulduğundan beri evimden eksik etmediğim kuabiyeleri var. hem fiyatı çok uygun hemm de tadı mükemmel.yanlış hatırlamıosam markası ilkerdi.kırmızı dildörtgen bi kutuda susmlı tuzlu kurabiyesi. diğer kurabiyeleri de harika . tatlı olanlar.
aynı parfümden bahsedioruz galiba şişesi pembe hıhıa.s
nası kokuyoo şeker gibi miihihoyyyt
kızlar yaa parfümlü kolonyayı mı diosunuz yoksam parfümümü diosunuz??
hangisi ola??
kolonya da parfümde aynı markanın çıkardığı ürünler
vallahi bilmiyorum arkadaş hangisini diyorkafamçokkarıştı
ben parfümü sormuştum!yerimseniben
neden rengine bakayım dedi ona anlamadım:bbo:
parfüm tek renk.
ama kolonyanın çeşidi çok renk renk-tatlicadiarzu-
bugün konserve turşu
garnitür ve köz kırmızı biber turşusu aldım..
yedikçe yazarım kızlar :)
dost süt ben de kullandım gayet güzel bir de satışa sunulduğundan beri evimden eksik etmediğim kuabiyeleri var. hem fiyatı çok uygun hemm de tadı mükemmel.yanlış hatırlamıosam markası ilkerdi.kırmızı dildörtgen bi kutuda susmlı tuzlu kurabiyesi. diğer kurabiyeleri de harika . tatlı olanlar.
kapağı düzmü balığı ters çevirebilmek için