Bim'deki ürünler hakkında..

Barbunyasını hiç yemedim ama sarmanın tadına bayılmıştım. Evet görüntüsü biraz kötü, ben içindeki yağı hemen döküyorum aklıma getirmeden yemeye çalışıyorum çünkü tadını çok beğendim.

kızlar bende dünkü gelen ürünlerden bişey alamadım(
geçen haftadan banyo takımı almıştım ,gülkurusu renkli olanı
çok memnunum şimdilik,,,bayyaa da uygunduu

ha birde bimin kaymağını kullanıyorum kahvaltıda çok lezizzz
tavsiye ederimm

aaaa bak ben ben onu hiç denemedimm,,,burbunya pilakiisini,,,bir an önce denemeliyim,

10 lu halleyinden aldım çok güzelmiş aynı ülkerin ki gibi sanırım o üretmiş.

Evet halley i güzel ama çok şekerli geliyor bana.

Haribo nun pembe beyaz marşmelovları var burdan başka yerde yok zaten çok severim alırım.

merhabalar....bende dün dost süt aldım,arkasına baktım içim sütü üreten firme üretiyormuş.oğluma artık gönül rahatlığıyla içirebilirim.

merhabalar....bende dün dost süt aldım,arkasına baktım içim sütü üreten firme üretiyormuş.oğluma artık gönül rahatlığıyla içirebilirim.

Evet canım bimdeki peynir, yoğurt, süt gibi ürünleri ülkeri üreten firma üretiyormuş, burada bir arkadaş söylemişti.

dost süt ben de kullandım gayet güzel bir de satışa sunulduğundan beri evimden eksik etmediğim kuabiyeleri var. hem fiyatı çok uygun hemm de tadı mükemmel.yanlış hatırlamıosam markası ilkerdi.kırmızı dildörtgen bi kutuda susmlı tuzlu kurabiyesi. diğer kurabiyeleri de harika . tatlı olanlar.

barbunya ben de almıştım aasanırım ilk konserve deneyişim olduğu için tadı garip geldi ekşimiş yemek gibiydi. sarması tam bir felaket vıcık vıcık. direk çöpe attım

evet çok güzel ilker kaydirigubbakcemile5

aynı parfümden bahsedioruz galiba şişesi pembe hıhıa.s
nası kokuyoo şeker gibi miihihoyyyt

kızlar yaa parfümlü kolonyayı mı diosunuz yoksam parfümümü diosunuz??
hangisi ola??

kızlar ben kolonya demedim parfüm dedim ..

ama şuan adını hatırlaıyorum..

cam şişeydi ve bikaç rengi avrdı..

uğrarsam bime adına bakıp yazıcam sizlere

bende aldım bimden sanırım küçük şişedeki parfümleri diyorsunuz
ismi trendy ben kırmızı şişesini aldım.

bende o kutudaki kurabiyelerden aldım çok güzel gerçekten

ama yağlı gevrek vardı aldım onun tadı güzel fakat adı gibi çok yağlı

közlenmiş kırmızı biberini birisi almıştı yemiştim hiç begenmedim tadı bence çok kötüydü...
eşim fındık ezmesi almış fiskobirlik ürünü fena degil tadı fındık geliyor agzınıza..digerleri gibi degil kıvamı..

Kızlar, yakınlarındaki bim'de rüzgarlık kalmış olan var mı?? ben Esenler'de bulamıyorum da. Komşular da çok övdü almak istedim.

kraliche zaten çok yağ koymaman gerekiyor ve lavabonun üzerinde yada tezgaha gazete serip öyle çevirki etraf batmasın ben öyle yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…