Bim'deki ürünler hakkında..

Çok iyiymiş :lepi:

güldalın çamaşır suyu da müthiş domestosdan daha güzel daha ucuz
kireç çözücüsü de harika pas lekelerini ovmadan söküp atıveriyor valla

bimin poşetleri, konserve ürünleri, temizlik ürünleri, süt ürünlerini başka yerden almam, hem çok uygun hem kaliteli.

bende küçük keklerini seviyorum casey marka 0.25 kuruş hemde kakaolusunu çok seviorum.bide antepfıstıklı helvası müthiş 3.45 oda büyük paket tavsiye ederim

bim'in hemen hemen her ürünü güzel oluyor da bi şu mayonez ve ketçap'ını sevmiyorum.farklı bi tatları var

Bu haftaki ürünler güzelmiş zemuszemus
Nevresim takımını alabilirim.
Önceden çift kişilik takım almıştım, hoşuma gitti.
Fiyatı da uygun.
Bardak takımının renklerine göre bakayım.
İnşallah değişik değişik renklerde olur.

Ben de almak istiyorum.
Nasıldır acaba bilmiyorumkismile

geçen sene o balık tavasının tencere takımını almıştım kullanmadım ama
bir de kızartma tenceresi var onu da arkadaşıma aldım (aynı marka) kullanıyor ve memnun
balık tavası da onun gibidir ne de olsa markası chef.bence iyidir.tabi oraya gidince iyice bi inceleyin.ne olur ne olmaz

Ben de nevresim takımını beğendim,çocuklarıma alabilirim,kalitesi nasıl acaba.Bir de bende bu aralar bardak takıntısı başladı,hoşuma gidiyo renkli renkli bardaklar ama daha yeni aldım gündelik için renk renk, onlar yeter şimdilik

Son düzenleme:

Teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Eğer önceden getirdikleri gibiyse bence alın nevresim takımını. Fiyatı çok uygun.

ben 2 sene önce yatakörtüsü almıştım hala kullanıyorum gündelik olarak hiç kırışmıyo çok memnun kaldım taft kumaştandı. telli kaşar peyniri aldık bayramda, küflendi hemen, tavsiye etmem. çiğköftesi çok güzel.

Son düzenleme:
ben 2 sene önce yatakörtüsü almıştım hala kullanıyorum gündelik olarak hiç kırışmıyo çok memnun kaldım taft kumaştandı. telli kaşar peyniri aldık bayramda, küflendi hemen, tavsiye etmem.

Kaşar peyniri vs. onları alınca hemen tüketmek lazım.
Küflenmemesi için peyniri kağıt havluya sararak buzdolabı poşetine koyup o şekilde buzdolabında saklayabilirsiniz. Daha uzun süre dayanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…