Makyaj malzemeleri çok sık gelmiyor bir kaç haftada bir geliyor şu sıralar kırtasiye vs dönemi oldugu için daha cok okul esyalarına agırlık veriliyor...
Ayrica yeni üye oldugum için hiçbiryerden yazamıyorum hiç hoş gelmedi!! demişsin aramızda bir sorunmu var benim bilmedigim ?
rep nasıl verılıyor kı soyle ben verıyım..kırmayın bırbınızı
bayanlar merak ettim bim'de yeşilçay var mı? Bergamotlu olanını arıyorum malum kış geliyor hem kilo vermek için hem nezleden korunmak için
bayanlar merak ettim bim'de yeşilçay var mı? Bergamotlu olanını arıyorum malum kış geliyor hem kilo vermek için hem nezleden korunmak için
cevap için tşk çaykurun açık çayını nerden alabilirim? Kg ne kadar?bim'de yeşil çay var ama tadı çok kötüymüş (kullananlar diyor)
çaykur alıcam bende...
bim'de yeşil çay var ama tadı çok kötüymüş (kullananlar diyor)
çaykur alıcam bende...
bimden banyo paspasnı aldm gayet güzel gerçi sadece mavi vardı ben gülkurusu istemiştim kısmet değilmiş .( birde siyah zeytin var namlı sele hem çok uygun hemde çok üzelmiş öneririm ...
güle güle kullanın paspasınızı..
siyah zeytin yağlı mı bide taneleri iri mi?
zeytin canavariyim bencokacimcoook[/QUhımmmm esas zeytin canavarı eşim oda çocuklarda beğendi yağlı derken ewt sanrm yağlı ben pek aytr edememde ama boyut nornal öle koca koca değilde afkat tad güzel tad ağr değil .. ben eğer aradğm zeytini bulamazsam yemem ama bunu gayet güzel götürüyoz valla cokacimcoookdur resmini çekebilirsem benim afacan izin verirse yüklerim şekerimm
oldumu acaba:içelim::enbuyukkk:
bimden banyo paspasnı aldm gayet güzel gerçi sadece mavi vardı ben gülkurusu istemiştim kısmet değilmiş .( birde siyah zeytin var namlı sele hem çok uygun hemde çok üzelmiş öneririm ...
cevap için tşk çaykurun açık çayını nerden alabilirim? Kg ne kadar?
tşkl cevap için güle güle iç ve sıhhat bul arkadaşım bu çay zayıflatıyor ,cildin yeniliyor akşam rahat uyutuyor,kolestrolü düşürüyor ama dikkat et 4 dakika demlemelisin yoksa tadı acılaşıyor
bimin salatalık turşusuna bayılıyorum çok lezzetlizemuszemus