Bim'deki ürünler hakkında..

Nevresim takımından A101'e de gelecekmiş. Bim'de 22.50, A101'de 17,50. Hangisi daha iyidir acaba bilmiyorumkismile

kaşar peynirimi sürekli bimden alıyorum..
kullanacağım zaman ambalajını açıp başka bi kapaklı kaba koyuyorum hiç bişey olmuyo..

Son günlerde annemin tavsiyesiyle Güldal Yağ Çözücüyü kullandım.
Mükemmel..!
Evlendiğimden beri aspiratördeki yağ kalıntılarını çıkartacağım diye envayi türlü şey denedim.
Tek sıkışta temizledi şok geçirdim.
Fiyatı da 2.70 mi öyle birşey..

Bu arada ben kokulu çöp poşetini kullanırım bimin,yanlışlıkla ötekini almışım mavi kokusuz olanı kesinlikle çok kötü tavsiye etmem.

bende kullanıyorum bimin güldal yağ çözücüsünü,çok memnunum,özellikle ketılım çelik kaplama olduğundan sürekli su dalgaları oluyo,yağ filan sıçrayınca çok kötü oluyo onları hemencecik çıkarıveriyo,,,ha birde çaydanlığı onunla temizliyorum,,,süperr bişey yaa

Bende kaşar peynirini burdan alırım. Yuvarlak Binvezir olandan. Küflenme falanda yaşamadım. Streç filme sarıp buzdolabı poşetine koyuyorum.

Bu Güldal yağ çözücüsü cilit bang, bref, cif gibi markaların yağ çözücüsü gibi mi? yoksa biraz daha kimyevi mi? ellere zarar veriyor mu?

Kızlar bende mutfak çeyiz setini ve nevresim takımını beğendim. Mutfak çeyiz takımını alsam çeyizimde kullanabilirmiyim? Tecrübeli hanımlardan fikir önermelerini bekliyorum.İyi günler...bayanssulusmile

ay bi ara otomobil koltuğu örtüsü gelmişti ya 25 mi 29 tl mi neydi öyle bişeydi...
biz almıştık mavisini ... kullandık.. çok iyi çıktı ne topaklandı ne püsürdü ne esnedi...

bende kullanıyorum bimin güldal yağ çözücüsünü,çok memnunum,özellikle ketılım çelik kaplama olduğundan sürekli su dalgaları oluyo,yağ filan sıçrayınca çok kötü oluyo onları hemencecik çıkarıveriyo,,,ha birde çaydanlığı onunla temizliyorum,,,süperr bişey yaa

ben de az önce mutfak fayanslarımı sildim yağ lekelerini çıkaırdı ve parıl parıl oldu yerimseniben

mayonezini beğenmeyenler olmuş ama
ben bim deki mayanozden başkasını tüketemez hale geldim
başka mayonez girmez bizim eve
ketçapını da beğenirim dama tadı demek ki

mayonez ve ketçabın tat marka olanıda var bimde..
bende devamlı ketçabımı ve mayonezimi ordan alıyorum..

sadece mısırı denemedim.. deneyen varmı memnunmusunuz

Biz mısırını çok beğeniyoruz. Salatalarda sıkça kullanırım. Başka marketlere göre de fiyatı çok uygun.

mayonezini beğenmeyenler olmuş ama
ben bim deki mayanozden başkasını tüketemez hale geldim
başka mayonez girmez bizim eve
ketçapını da beğenirim dama tadı demek ki
aynen bende öyle tadı kötü değil ben hep bimin ketçap ve mayonezini kullanırım çok da güzel üstelik hem uygun fiyatı hemde adı gibi bolbol :KK1:

konserve mısır aldım ben çok güzel oda hep ordan alırım ben.

ekmek kadayıfını ve hoşmelim tatlısını çok beğeniyoruz eşimle tavsiye ederim valla geçenlerde çiğköftesinide aldık bimin odagüzeldi içinde ceviz vardı

ekmek kadayıfını ve hoşmelim tatlısını çok beğeniyoruz eşimle tavsiye ederim valla geçenlerde çiğköftesinide aldık bimin odagüzeldi içinde ceviz vardı

Ay bimde höşmerim mi var??? Bayılırım bu tatlıya cokacimcoook İlk gittiğimde kontrol edicim delikafadulden

ben çok beğenirim..

diğer arkadaşlar gibi salatalarımda hep tüketirim canım

benn ayın ürünündeki parfümün kokusuna bakıcamm:hulya:

ben denedim canım..

hangi rengi aklımda kalmadı gidince hatırlarım anca

koluma sıkmıştım eşim eve geldi bir yerden temizlik kokusu geliyor dedi sempatiksalakcinni

kolumu koklattım evet bu dedi :lepi:

bakayım netten hangi rengiydi

X