- 31 Temmuz 2009
- 6.873
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilgiçlik taslayıp eksi rep vermenizden olabilirmi?
ne olup bittiğini idrak edemeden eksi rep vermek niye?
bim; zinciri uzun fakat alanı 200-600 metrekareden oluşan küçük bir markettir.
büyük bir market olamaz ama belki büyük bir bakkal olabilir:roflol:
Ben kimseye bilgiçlik taslamıyorum konu beni ilgilendiriyor burda yüzlerce bim müşterisi var ve ben günde kaç kişiyle haşır neşir oluyorum burda bazı seylere acıklık getirmek müşteriyi biliçlendirmek bir nevi görevim sanal veya reel hiç farketmez..Ayrıca ben eksi rep verdigimi hatırlamıyorum,rep söz konusu ise yorumunu begenmişimdir rep vermek amaçlı vermişimdir eski veya artı farketmemişimdir dikkat ettiyseniz cok fazla online olmuyorum site kuralları veya site düzenini bilmedigimdendir sadece teraziye tıklama söz konusu.eger bu eksi rep ise birdaha vermeyiz ama bu hiç hoşgelmedin demeni gerektirmez.ayrıca BİM market değil şirkettir araştırıp bakarsan 2900 e yakın magazası var 15 bine yakın calışanı var..bakkal dediğin yere eminim günde bir kaç defa girmişssindir veya şöyle diyelim her hafta burda makyaj malzemesi die bagırıyorsun git mahalle bakkalından al ozaman şekerim
bimi kötülesem burda size hak vericemde
benim bimle bir alıp veremediğim yok ki:roflol:
günlük alışverişimi yapabildiğim, hesaplı,cici market sırnaşık şey
konuyu farklı yere taşıdığınız için ben artık
bazı şeyleri anlamakta yetersiz kaldığınızı
düşünmeye başladım..
ayrıca, cvp verirken fazla laubali olmazsanız sevinirim
Ben kimseye bilgiçlik taslamıyorum konu beni ilgilendiriyor burda yüzlerce bim müşterisi var ve ben günde kaç kişiyle haşır neşir oluyorum burda bazı seylere acıklık getirmek müşteriyi biliçlendirmek bir nevi görevim sanal veya reel hiç farketmez..Ayrıca ben eksi rep verdigimi hatırlamıyorum,rep söz konusu ise yorumunu begenmişimdir rep vermek amaçlı vermişimdir eksi veya artı farketmemişimdir dikkat ettiyseniz cok fazla online olmuyorum site kuralları veya site düzenini bilmedigimdendir sadece teraziye tıklama söz konusu.eger bu eksi rep ise birdaha vermeyiz ama bu hiç hoşgelmedin demeni gerektirmez.ayrıca BİM market değil şirkettir araştırıp bakarsan 2900 e yakın magazası var 15 bine yakın calışanı var..bakkal dediğin yere eminim günde bir kaç defa girmişssindir veya şöyle diyelim her hafta burda makyaj malzemesi die bagırıyorsun git mahalle bakkalından al ozaman şekerim
bayanlar merak ettim bim'de yeşilçay var mı? Bergamotlu olanını arıyorum malum kış geliyor hem kilo vermek için hem nezleden korunmak için
bundan sonra vericeğiniz replerde daha titiz davranın öyleyse
eksi mi veriyorum artı mı veriyorum diye bi zahmet bakın
insanlara iyilik yapayım derken farkında olmadan zararınız dokunuyor
haberiniz yok:roflol:
bim'de yeşil çay var ama tadı çok kötüymüş (kullananlar diyor)
çaykur alıcam bende...
ben dahil bi çok arkadaşım bimin yeşilçayından çok memnun kaldılar,ben beğendim tadı o kadarda kötü değil a.s
annemin yaptığı turşu kadar olamazŞeniz
franbuazlı cheescake var alıp tadına bakan oldumu
tabi ev yapımı turşuya uymaz ama hazır satılanlar arsında en güzeli diyebilirim
annen bizede yapsın bi tadına bakalım :dance:
tadımlık olmaz cnm bunu ticarete dökelim bizaklinialirimsmile
dilediğiniz kadar yapsın annem:CüvCüv:
tadına bakmadan ticaretini yapmak olmaz
anneler yarışsın anne turşuları bim turşusuna karşııııııııııı:hooray:
sloganımızda hazır:roflol: