Bim'deki ürünler hakkında..

haftaya güzel şeyler var..yatak örtüsüne bakacağım beğenirsem almayı düşünüyorum

peluş çantayla yapboz alacağım kızıma..

bilgiçlik taslayıp eksi rep vermenizden olabilirmi?
ne olup bittiğini idrak edemeden eksi rep vermek niye?
bim; zinciri uzun fakat alanı 200-600 metrekareden oluşan küçük bir markettir.
büyük bir market olamaz ama belki büyük bir bakkal olabilir:roflol:

Ben kimseye bilgiçlik taslamıyorum konu beni ilgilendiriyor burda yüzlerce bim müşterisi var ve ben günde kaç kişiyle haşır neşir oluyorum burda bazı seylere acıklık getirmek müşteriyi biliçlendirmek bir nevi görevim sanal veya reel hiç farketmez..Ayrıca ben eksi rep verdigimi hatırlamıyorum,rep söz konusu ise yorumunu begenmişimdir rep vermek amaçlı vermişimdir eski veya artı farketmemişimdir dikkat ettiyseniz cok fazla online olmuyorum site kuralları veya site düzenini bilmedigimdendir sadece teraziye tıklama söz konusu.eger bu eksi rep ise birdaha vermeyiz ama bu hiç hoşgelmedin demeni gerektirmez.ayrıca BİM market değil şirkettir araştırıp bakarsan 2900 e yakın magazası var 15 bine yakın calışanı var..bakkal dediğin yere eminim günde bir kaç defa girmişssindir veya şöyle diyelim her hafta burda makyaj malzemesi die bagırıyorsun git mahalle bakkalından al ozaman şekerim:KK66:

Ben kimseye bilgiçlik taslamıyorum konu beni ilgilendiriyor burda yüzlerce bim müşterisi var ve ben günde kaç kişiyle haşır neşir oluyorum burda bazı seylere acıklık getirmek müşteriyi biliçlendirmek bir nevi görevim sanal veya reel hiç farketmez..Ayrıca ben eksi rep verdigimi hatırlamıyorum,rep söz konusu ise yorumunu begenmişimdir rep vermek amaçlı vermişimdir eski veya artı farketmemişimdir dikkat ettiyseniz cok fazla online olmuyorum site kuralları veya site düzenini bilmedigimdendir sadece teraziye tıklama söz konusu.eger bu eksi rep ise birdaha vermeyiz ama bu hiç hoşgelmedin demeni gerektirmez.ayrıca BİM market değil şirkettir araştırıp bakarsan 2900 e yakın magazası var 15 bine yakın calışanı var..bakkal dediğin yere eminim günde bir kaç defa girmişssindir veya şöyle diyelim her hafta burda makyaj malzemesi die bagırıyorsun git mahalle bakkalından al ozaman şekerim:KK66:

bimi kötülesem burda size hak vericemde
benim bimle bir alıp veremediğim yok ki:roflol:
günlük alışverişimi yapabildiğim, hesaplı,cici market sırnaşık şey
konuyu farklı yere taşıdığınız için ben artık
bazı şeyleri anlamakta yetersiz kaldığınızı
düşünmeye başladım..
ayrıca, cvp verirken fazla laubali olmazsanız sevinirim:nazar:

bimi kötülesem burda size hak vericemde
benim bimle bir alıp veremediğim yok ki:roflol:
günlük alışverişimi yapabildiğim, hesaplı,cici market sırnaşık şey
konuyu farklı yere taşıdığınız için ben artık
bazı şeyleri anlamakta yetersiz kaldığınızı
düşünmeye başladım..
ayrıca, cvp verirken fazla laubali olmazsanız sevinirim:nazar:

Tamam sizsiniz :KK66:

Ben kimseye bilgiçlik taslamıyorum konu beni ilgilendiriyor burda yüzlerce bim müşterisi var ve ben günde kaç kişiyle haşır neşir oluyorum burda bazı seylere acıklık getirmek müşteriyi biliçlendirmek bir nevi görevim sanal veya reel hiç farketmez..Ayrıca ben eksi rep verdigimi hatırlamıyorum,rep söz konusu ise yorumunu begenmişimdir rep vermek amaçlı vermişimdir eksi veya artı farketmemişimdir dikkat ettiyseniz cok fazla online olmuyorum site kuralları veya site düzenini bilmedigimdendir sadece teraziye tıklama söz konusu.eger bu eksi rep ise birdaha vermeyiz ama bu hiç hoşgelmedin demeni gerektirmez.ayrıca BİM market değil şirkettir araştırıp bakarsan 2900 e yakın magazası var 15 bine yakın calışanı var..bakkal dediğin yere eminim günde bir kaç defa girmişssindir veya şöyle diyelim her hafta burda makyaj malzemesi die bagırıyorsun git mahalle bakkalından al ozaman şekerim:KK66:

bundan sonra vericeğiniz replerde daha titiz davranın öyleyse:kahve:
eksi mi veriyorum artı mı veriyorum diye bi zahmet bakın
insanlara iyilik yapayım derken farkında olmadan zararınız dokunuyor
haberiniz yok:roflol:

bayanlar merak ettim bim'de yeşilçay var mı? Bergamotlu olanını arıyorum malum kış geliyor hem kilo vermek için hem nezleden korunmak için

bimde sürekli yeşilçay var ama bergamotlusu yok malesef,sade tarçınlı ballısı var sanırsama.s

Kızlar cuma günü bime şu domestos hijyenik leke çıkarıcıdan almaya gittim kalmamıştı.çarşıya giderken A101 e uğradım ne var ne yok diye.domestos orda 3.25 ti valla.bimde 3 buçuktu...hemen aldım a101 den.hala varmıdır bilmiyorum ama.haberiniz olsun...

Son günlerde annemin tavsiyesiyle Güldal Yağ Çözücüyü kullandım.
Mükemmel..!
Evlendiğimden beri aspiratördeki yağ kalıntılarını çıkartacağım diye envayi türlü şey denedim.
Tek sıkışta temizledi şok geçirdim.
Fiyatı da 2.70 mi öyle birşey..

Bu arada ben kokulu çöp poşetini kullanırım bimin,yanlışlıkla ötekini almışım mavi kokusuz olanı kesinlikle çok kötü tavsiye etmem.

X