Bim'deki ürünler hakkında..

arkadaşlar bende bulaşık makina koku giderici aldım yeşil-sarı olandan 2 ay kullandım dün tekrar aldım. çok memnun kaldım . daha önce kalgonit alıyodum pahalı tabiki ama bimdeki makinamın içini mis gibi kokuttu daha etkili yani tavsiye ederim...

bende merak ediyordum alıp almama konusunda teredütlerm vardı madem memnumn kaldın bende deniyim bari canım teşekkürler

aldığınız ürünleri burada paylaşabilirsiniz----------------------------http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-paylasim/392039-alisveristen-donusresimli-paylasim.html#post15280549

ben gittim makyaj malzemesi yoktu.temizlik ürünleri vardı ben domastos leke çıkarıcı aldım çok memnunum ondan fiyati çok uygundu,her yerde 5 lira bimde 3.50 kuruştu

ben gittim makyaj malzemesi yoktu.temizlik ürünleri vardı ben domastos leke çıkarıcı aldım çok memnunum ondan fiyati çok uygundu,her yerde 5 lira bimde 3.50 kuruştu

gitsem bende alıcaktım gerçekten çok uygun ama gidemedim:1no2:
bim uzak bana maalesef
burda aynısını 6,5 dan aldım bimde yarı fiyatına nerdeysesengözlerimebaksanab

baklavalık böreklik yufkasından aldım bildik yufkalardan oldukça ince tedirgin oldum kuru olursa diye börek yaptım yeni fırına koydum bakalım nasıl olacak?*

Temmuz börekleri yuttun ağırlık çöktü uyudun demi:))))Nasıl olduu heber bekliyoruz..

kızlar bnde o gün aknazın dil peynirini aldım tadı çok güzel ve bir çok şeyede uyum sağlıyor
tost gibi o gün hamur kızartması yaptım(pişi de derler) içine koydum çok güzel oldu eridi
tavsiye ederim

Başka magazalardan transfer gelmiştir,Bir magazada talep görmediyse yogunlugu fazla olan veya kırtasiyeye ilgi olan bir başka magazaya getirmişlerdir..

bugün bime uğrayanlar kimler?

makyaj malzemelerini gören varmıeyvahedigeldismile

Makyaj malzemeleri çok sık gelmiyor bir kaç haftada bir geliyor şu sıralar kırtasiye vs dönemi oldugu için daha cok okul esyalarına agırlık veriliyor...

Ayrica yeni üye oldugum için hiçbiryerden yazamıyorum hiç hoş gelmedi!! demişsin aramızda bir sorunmu var benim bilmedigim ?

Bugün tatlandırıcı aldım bimden, güzel beğendim...
Eczandekinler aşırı tatlı oluyor bir taneyi ikiye bölsem bile çok şekerli geliyordu.
Bundan bir tane kullandığınız zaman tek şekerli çay içmiş gibi olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…