Bim'deki ürünler hakkında..

duş jeli aldım :) aylık alışverişimi de bimden yapıyorum
dost yoğurt , süt
sole margarin
un, binvezir veya muratbey kaşar,
ıslak mendil
çöp poşeti
bunlar sık kullandığım ürünleri

genellikle bende alışveriş için bime gidenlerdenim.burdaki yorumları takip ederek bugün özellikle bim e uğradım.aldıklarım :
-mikrofiber bez (cam diye yazmıyor arkasında ama ben cam için kullanıcam)
-sole kase margarin(yağı azaltılmış yazıyodu onun için paket yerine bunu tercih ettim.)
-güldal limonlu çamaşır suyu
-kasede rus salatası (adını unuttum)
-tül-çamaşır beyazlatıcı aldım.

rus salatasının biraz keskin bir tadı vardı yoğurt kattım bende.

kızlar kuzenım ülkerde calısıyor bımın yogurdu sutu kreması kasar peynırı tereyegını onlar üretıyrmus cokta temız ımıs gonul rahatlıgıyla kullanıyorum ayrıca temızlık bezlerını kullanıyorum banyo da mutfakta tozda kurulamana gerek kalmıyor ayrıca lekeyı ıyı cıkarıyor

canım manyetik bileklik nasıl kullandınmı bende baktımda biraz uyduruk gibi die almadım[/QUOTE
kayınvalideme aldım bir soğukluk hissi veriyor sanırım iyi gelecek ben bel için olanını kullandım dünden beri belimde iyi geldi

çok tşkler cvbın için bende gidim alim barii
bu arada buradaki bimi nedense talan etmemişlerdi borcamlar falan dağ gibi duruodu:d

çok tşkler cvbın için bende gidim alim barii
bu arada buradaki bimi nedense talan etmemişlerdi borcamlar falan dağ gibi duruodu:d

bizimkini talan ettileeyvahedigeldismiler 10 dakika onra 1 tane bile korse kalmamıştıkaydirigubbakcemile5 eşim bile şaşırdı:uhm: ne oluyor burada dedi insanlar çıldırmışdelikafadulden

X