Bim'deki ürünler hakkında..

:kedi:
Aklıma gelmedi deil dee,sadece başına deil ki bide araya karışmış a lülülülülülü
O yüzden tereddütte kaldım zaten,allah o klavyeyi emi sempatiksalakcinni
Nese deniycem reçellerini,teşekkür ederim canm.opuyorumnanaktan

evet hızlı yazıcam derken sapıtıyoru insan bazen.afiyet bal şeker olsun şimdiden

geçen gün burdan bir arkadaşın tavsiyesiyle küçük şişedeki parfümlerden aldım bim den. yeşil rengi çok güzel arkadaşlar tavsiye ederim. öyle çok kalıcı değil ama 2 saat falan kalıyor tende

kızlar merhaba dün cam silme bezi aldım
en iyi sonucu almak için nasıl kullanmalıyım
bana bi deyiverin:)

canım ben cam silme bezini hiç beğenmedim hiçbir şekilde kullanamadım:1no2:
onun yerine temizlik bezini tavsiye ederim mikrofiber olandan
ben 2 tane aldım ve camıda onlarla siliyorum pırıl pırıl yapıyor.önceden saatlerce gazeteyle falan uğraşırdım şimdi bu bezlerle çabucak işim bitiyorkaydirigubbakcemile2
cam silmeye üşenmiyorum artıkyerimseniben

bazen a101 e bakmak gerekiyor mesela 40gr dolmalık fıstık 3,küsür bimde fakat a101 de 40 gr 1,90 aklıızda bulunsun dolmalık fıstık ve kuş üzümü a101 de daha uygun sengözlerimebaksanab

tasiyeleriniz üzerine dondurmasını deneyecektik..

eşim akşam gelirken uğramış dondurma dolabını kaldırmışlar..

yetkili ramazan sonu tekrar konuşur demiş CADIARZU

şansıma kafamçokkarıştı

ben sürekli bimden alışveriş yapan bir olarak söyleyeyim sole margarini kahvaltılığı sıvıyağı süperrrrrr tereyağ gibi dost yoğurdu çok güzel krem şantisi güzel

sole margarin gerçekten çok güzel pilavlarda özellikle ayrı bi tat katıyorcokacimcoook

Biz de bimin aknaz örgü peynirini, erzincan tulumunu ve aknaz beyaz peynirini çok beğeniyoruz , severek yiyoruz tavsiye ederim...

kkızlar bimde fındık içi kırığı vardı vakumlanmış pakette, 4 küsürdü fiyatı..üff hiç beğenmedim, resmen un gibi yapmışlar, tadı da bi tuhaf..hiccc beğenmedim hicc:eek:lmaz:

canım ben cam silme bezini hiç beğenmedim hiçbir şekilde kullanamadım:1no2:
onun yerine temizlik bezini tavsiye ederim mikrofiber olandan
ben 2 tane aldım ve camıda onlarla siliyorum pırıl pırıl yapıyor.önceden saatlerce gazeteyle falan uğraşırdım şimdi bu bezlerle çabucak işim bitiyorkaydirigubbakcemile2
cam silmeye üşenmiyorum artıkyerimseniben

sağol canım ya yetiştiğin için:)

bu da mr. green mikrofiber cam bezi diye geçiyor
güzel bişeye benziyor aslında ama ben ıslakmı kullanılmalı yoksa ıslak bir bezle silinen yeri
bu bezle kurulamalı mı anlamadım...
deneme yanılma yöntemiyla anlıcam artık...

ama ağda bantlarında bişey farkettim mesela weetin ağda bandını bi kaç kere kullanabiliyodum. bunu ikinciye kullandığım zaman yapışma özelliği etkisini kaybediyo sanki.. ben yüz için kullandığım bantları tekrar weet almayı düşünüyorum...

kızlar merhaba dün cam silme bezi aldım
en iyi sonucu almak için nasıl kullanmalıyım
bana bi deyiverin:)

eger çekpasın varsa önce çekpas kullan sonra arkasından cam silme bezini kullan çekpasın yoksa camsili cama sık arkasından cam bezi ile sil dahada iyi bir sonuc almak için arkasındna tekrar sil fakat o cam bezlerini veya genel temzlik bezlerini sürekli sabunla yıkamak çok daha iyi sonuclar ortaya cıkarıyor..yoksa leke bırakıyor hatta koku bile yapabiliyor ..

kızlar lux duş jeli 3.5tl miş

kullanan var mı aranızda? kimler memnun?

Grapes & Roses kesinlikle tavsiye ederim dışı kırmızı olan .. Geçen senede gelmişti aynı marka duş jelleri çok memnun kaldım..

Biz ailecek Dost Yoğurt seviyoruz.Centro gofretini babamla ben severiz.Sinbad fındık[ve badem alırız.Öğrenci evimdeyken Güldal temizlik ürünlerini çok kullandım,iyidir.
Ayrıca Lüx duş jelini kesinlikle alın derim,ben normalde de kullanıyordum kırmızı renkli olanını üzümlü güllü olan,yumuşacık yapıyo ve kokusu çok güzel.
bayanssulusmile

dün dondurmasını aldım bayıldım şu pasta olandan. harikaymış gerçekten.

bir de diş fırçasından çok memnunum ben shine markası.hem ucuz hem de diş etlerimi kanatmıyor hiç. tavsiye ederim

Cevher arap sabunu denmişti bir kaç sayfa geride. Arap sabununun A sı yok Bim de. bir kaç şubesine baktım malesef...

Ben de A101 den Nazar sıvı arap sabununu aldım çok güzel kokuyor. İki şişe aldım çünkü 1 Lt. 2.5 TL... bu fiyata hiç bir yerde yok haberiniz olsun...

X