Bim'deki ürünler hakkında..

Ben ağda bantlarından aldım bugün kolum için süpermiş gerçektende almak isteyip tereddüt edenlere tavsiye ederim..

dondurmasını denemeden kış gelecek diye panik yapıyordum sempatiksalakcinni

bugün eşim sürpriz yaptı kaydirigubbakcemile2

çilek çikolata vanilyalısını almış Şeniz

şu an yiyoruz ve mükemmel bulduk..:lepi:

tadının algidadan hiçbir farkı yok bence boshayallersmile

ben bioplas mı ne onu kullanıyorum dışarıdaki marketlere göre çok uygun..saçlarım çok dökülüyordu saç dökülmesine engel olan mı nevardı kullandım çok şükür dökülmüyor..

Dove'nin ısıya karşı koruyucu saç spreyi BİM'de 4.90 iken, Migroslarda ve kozmetikçilerde 12 TL civarı.

BİM'de satılan lavabo açıcı toz da çok kullanışlı ve etkili.

Şimdi Bim'den geldim. Okul ürünleri zaten bi harika! Levent defterleri yıllardır kullanıyorum. Şimdi yine küçük boylarından 5 tane aldım. Kullanımı çok rahat, bi de çok ucuz sadece 2 lira. Daha şimdi sayamadığım bi sürü şeyy...
Bi de bunların yanında süper birşey keşfettim. Dürüme sarılı çiğ köfte. İçinde turşu ve biber var dilimler halinde. Bütün bi lavaşa onları sarıp 4 parçaya bölmüşler. Tadı mükemmeldi. Ve sadece 1.60! Bir de yanına aldın mı profiterol al işte sana süper bi yemek!
Bi deneyin derim mutlaka...

kızıma boyalardan aldım..pastel,kuru ve silinebilir pastel boya..çok uygunlar piyasaya göre..kızımda bayıldım geldiğinden beri karalıyor defterleri.akşama kalemtraş ve resim defteride aldıracağım eşime.

bugün okul alışverisimizi yaptık sabahtan yani okul için pazartesi okul kırtasıye malzemelerı geldı ınanamazsınız pıyasanın cok altı ve ürünler çok guzel pirıt pastal boyalar 1tl 25kurusanasınıfı cantalar cok güzel kız-erkek ogluma aldım cok guzel cıktı 4tl 90kurus 24lü boyalar 2tl 90jurus kalemlıkler kaplılar hele defterler 600kurus tan baslıyo bedava kalıte süper kosun bence tabı kaldıysa...............

bimi bugünkü kadar kalabalık hiç görmemiştim .girmemle çıkmam bir oldu.birde bir havasızlaşmış ki sormayın...
en az 200 kişi vardı.
hangi bime uğramışsam geri döndüm.

öğleden sonra gittim kırtasiye ürünleri için ama bana gereken hiçbir şey kalmamıştı.okul çantası vardı siyah renk kız çocuğuna olmaz diye almadım.kızıma pembeli bebekli birşey olsun istiyorum
bu arada kızımın doğum günü kutlaması için ma sante çikolatalı pasta ve fair dondurma aldım
bu ürünleri sürekli alırım tadları enfes cokacimcoooktavsiye ederim

X