Bim'deki ürünler hakkında..

Ben bugün bim den 20li sunum dosyasından, A5 karton kapalı defterden, pritt yapıştırıcıdan, 6'lı tükenmez kalemden, fosforlu kalemlerden ve 15 TL lik deri seyahat çantasndan aldım çanta çok güzel. Bulabilirseniz alın derim.

kalemlik aldımm
4lü fosforlu kalemlerden 2 tane aldım
5li simli kalemden aldım
Turuncu post-it aldım
Cımbız aldımm
2tane 3lü tombow uçlardan aldım
A4 blok not aldım 2tane
onu aldımm, bunu aldımmmzemuszemus

Poşet dosya,sunu dosyası,kurşun kalem,tahta kalemi v.s aldım gayet uygun fiyata...

Bu hafta yeni ürün yok. Kırtasiye malzemeleri de hemen hemen bitmiş. Silinebilir pastel boya kalemlerinden istiyordum. Madem yeni ürün yoktu bu hafta keşke yine kırtasiye malzemesi getirseydiler.

kızlar bende oğlum ana sınıfına başladı ona boya falan almak için gitmiştim kalmamıştı benda başka bir yerden aldım ama(aklım onlarda kaldı) bugün tekrardan birsürü koymuşlardı ne iş anlamadım:kedi:

Boyalar da fiyatlar çok uygun olduğu için geldiği gün bitmiş. Hakikaten öyle aynı boyayı başka yerde daha pahalı gördüm. Başka şubelerde kalan olursa getiriyorlarmış yine.

bim i takip etmek gerekiyor.yoksa anında tükeniyor bazı promosynlu ürünler.bim benim için bir numara:lepi:

bim den
dost yoğurt
dost süt
baklavalık yufka
binvezir kaşar
çardak portakal konsantresi
aldık hepsinden memnun kaldım deneyin derim
bide 40 kuruşa lavabo açıcı vardı eşim 2 tane aldı ama 1 tanesi bile işimizi gördü

bim'in seyahat çantasına bizim burda pek talep yok :)
grisi kahvesinden iyi gene
ama askısı kalitesiz
15tl de az değil haniii
15daha koy üstüne fıstık gibi çanta al :)

bende geçenlerde çamaşır askısı aldım hani şu açılanlardan.19,90 tl.henüz kullanmadım çamaşırları balkona asıyorum.kışın kullanmayı düşünüyorum hep kalorifer üzerinde kurutuyorum zor oluyor..

kışın ben de aynı şekilde yapıyorum ve gerçekten çok zor oluyor. görürsem ben de alıyım en azından peteklerin üzerini kapamamış olurum

X