• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bim den alışveriş

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.758
63
Eşim bu akşam biraz para almış iş yerinden alışveriş için bime gidelim dedi hiç istemesemde gittim parası az alınacak çoktu
Kuru bakliyat pirinç makarna aldık ama sucuk ve kaşar felaket çıktı hiç tat tuz yok :KK43: bildiğiniz aç kalktık sahur sofrasından tostlarımız yarım kaldı
Çöpe de atamam ki ...Para verdik :KK43:

Bide aknaz tam yağlı peynir aldık onun tadına bakmadık henüz ...

Ben şimdi bu peynir ve kaşarı ne yapabilirim ?
Allahtan fazla almadık ,tereyağı süt vs de almadım ...
Çok üzüldüm bu yoklukta para verip al bir şeye benzemesin :KK43:

Edit:şımarıklıktan beğenmeme durumu yok yanlış anlaşılmasın
7 yıldır bimden alırım bakliyat ,kahve ,puding ,bulgur ,yumurta vs
Süt ve süt ürünlerini mandıra gibi açık ve günlük süt ürünleri satan yerlerden alıyorum
Sebze meyveyide pazardan
Herşeyi az ve idareli alırım asla çöpe atmam bu neymiş demem ama peynir gerçekten kötü yani

Son düzenleme:
Eşim bu akşam biraz para almıl iş yerinden alış veriş için bime gidelim dedi hiç istemesemde gittim parası az alınacak çoktu
Ama sucuk ve kaşar felaket çıktı hiç tat tuz yok :KK43: bildiğiniz aç kalktık sahur sofrasından tostlarımız yarım kaldı
Çöpe de atamam ki ...Para verdik :KK43:(

Bide aknaz tam yağlı peynir aldık onun tadına bakmadık henüz ...

Ben şimdi bu peynir ve kaşarı ne yapabilirim ?
Allahtan fazla almadık ,tereyağı süt vs de almadım ...
Çok üzüldüm bu yoklukta para verip al bir şeye benzemesin :KK43:(
Haklısın
Belki bazı yemeklerin içinde tadı çok kötü olmaz
Rendele peyniri az az kullan birşeylerin içinde
Bilemedim ki
Birdaha alma ordan alışveriş yapmayın

Orda 2 tür sucuk var.Ucuzu cidden kötü.Ama kaşar peyniri tostu cope atmayi dusundurecek kadar da degil.Market kasarindan cok birsey beklememek lazim.

Orda 2 tür sucuk var.Ucuzu cidden kötü.Ama kaşar peyniri tostu cope atmayi dusundurecek kadar da degil.Market kasarindan cok birsey beklememek lazim.
Hiç tadı yok tuhaf tuzlu gibi ekşi gibi tarihide geçmemiş ama bilemedim bir şekilde değerlendirmem lazım ama nasıl

Haklısın
Belki bazı yemeklerin içinde tadı çok kötü olmaz
Rendele peyniri az az kullan birşeylerin içinde
Bilemedim ki
Birdaha alma ordan alışveriş yapmayın
Ben gitme taraftarı değildim ama işte :/Aslında makarna pirinç bulgur vs ini hep kullanıyorum ilk kez kaşar ve sucuk aldık ben normalde kuru bakliyatı bimden süt ürünlerini mandıra gibi bir yerden alıyordum ama bu sefer böyle oldu malesef :/

Şuan Bimden alıp bunları yiyenlere kendilerini kötü hissettiriyorsunuz,hiç hoş değil,onu beğenmeyen bunu beğenmeyen insanları hiç sevmem,ne kadar kötü olabilir ki,çalışmıyorsanız çalışın,çalışıyorsanız ek iş yapın,mazallah ya bi daha yolunuz Bime filan düşerse aman yareppim hayal bile edemiyorum :deli:

Sucuk u bilindik yerden ya da bilindik markalardan almak taraftariyim. Kaşar peynirini alırım ben bimden,genelde börek yada menemende kullanırım. Ayrıca bimin makarnasini kullanıyorsanız bence diğer ürünlere hiç laf etmeyin çünkü oranın makarnasini çok hamurlasiyo ve kalın oluyoo

burcak86 burcak86 witch hunt witch hunt
Çok aç kaldım ama kötü yani şımarıklık yapmıyorum evde tek bişey yoktu kaç gündür bime sık giderim kahve kabartma tozu makarna bulgur yumurta vs alırım ilk kez kaşar ve sucuk aldım
2 gündür iftarda sadece çorba içiyorum tarlı veya 2 .yemek seçeneği yok
Açın halinden anlarım yani sadece çöp olmasn para diye nasıl değerlendireyim börekde yemek vs de tadı belli oluyor mu öğrenmek istedim

burcak86 burcak86 witch hunt witch hunt
Çok aç kaldım ama kötü yani şımarıklık yapmıyorum evde tek bişey yoktu kaç gündür bime sık giderim kahve kabartma tozu makarna bulgur yumurta vs alırım ilk kez kaşar ve sucuk aldım
2 gündür iftarda sadece çorba içiyorum tarlı veya 2 .yemek seçeneği yok
Açın halinden anlarım yani sadece çöp olmasn para diye nasıl değerlendireyim börekde yemek vs de tadı belli oluyor mu öğrenmek istedim

Olmaz diger peynirle maydonozla karistirin boreklere koyun
Yumurta ve menemenlere koyun
Lavas alin evde pizza yapin rendeleyin
1 kilo peynir elbet biter ;)

Sucuk u bilindik yerden ya da bilindik markalardan almak taraftariyim. Kaşar peynirini alırım ben bimden,genelde börek yada menemende kullanırım. Ayrıca bimin makarnasini kullanıyorsanız bence diğer ürünlere hiç laf etmeyin çünkü oranın makarnasini çok hamurlasiyo ve kalın oluyoo
Makarnasını 5 dk haşlıyorum hiç sıkıntı yaşamadım 7 yıldır bimden alıyorum makarna ve kuru bakliyatı

Olmaz diger peynirle maydonozla karistirin boreklere koyun
Yumurta ve menemenlere koyun
Lavas alin evde pizza yapin rendeleyin
1 kilo peynir elbet biter :KK66:
750 gr dı başka peynir alıp karıştırayım o zaman eşim bir kaç gün sonra maaş alacak

Tostun içinde dahi tüketemediyseniz başka şekilde zor.
Allah Allah bende kaşar alırım bimden ama hiç böyle bir tat almamıştım.

Adı ne kaşarın bir iki çeşit vardı market kapanacak dediler aceleyle biz rastgele aldık binvezir diye bir adı var

Kaşarı börek veya poğaçalarda kullanabilirsiniz. Aknaz tam yağlı peynir benim vazgeçilmezimdir ama eşim hiç sevmez damak tadı yani ama bence gayet iyi peynir onuda sevmezseniz aynı şekilde börek ve poğaçalarda kullanabilirsiniz.

Hep dost alıyorduk eşim aknaz beyaz peynir ve bin vezir aldı farklı olsun diye

Kuru bakliyat i güzel de ben makarnasini sevmiyorum. Makarna da hani ilk akla gelen marka vardirya reklam olurmu bilmiş ama onun üstüne tanimamm
Makarnasını 5 dk haşlıyorum hiç sıkıntı yaşamadım 7 yıldır bimden alıyorum makarna ve kuru bakliyatı

Kaşarı börek veya poğaçalarda kullanabilirsiniz. Aknaz tam yağlı peynir benim vazgeçilmezimdir ama eşim hiç sevmez damak tadı yani ama bence gayet iyi peynir onuda sevmezseniz aynı şekilde börek ve poğaçalarda kullanabilirsiniz.
İnşaAllah severiz kız abla market kapanacal diye 2 3 defa gelince hemen 10 dk da hallettik herşeyi

Back