BİLSEM SINAVI

Tenceresiz kaldim anne

Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Nisan 2017
56.723
296.071
Arkadaşlar merak ettiğim şeyler var eski konulara göz attım ama net bir bilgi yok .

Geçen yıl iki kategoriden bilsem sınavına girdi oğlum genel yetenektnlen geçemedi ilk elemede ..

Resim dense ikinci elemede elendi ..

İtiraz hakkı vs varmış bununla ilgili hiç bilgim yok
.neyi nasıl itiraz edeceğim diye mesela

Belki yeterli değil çocuğum evet ama iki öğretmen değiştirdi her ikisinde iyi olduğunu yapabileceğini söylüyor du.

Yine girecek bu yıl sınava ,herşeyi öğrenip ona göre adım atmak istiyorum.

Öğretmeni yine her iki kategoriden de girsin istedi ..

Başvurusunu yaptık

Ama olur da gecemezse nerden bileceğim neye itiraz etmem gerekiyor?

Öğretmen arkadaşlar ve bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :))

Şaka bi yana ben tam girsin derken vazgeçtim yine.
Zaten öğretmenden hiç ses yok.
Neden kii ben geçen sene üzüldüm geçemedi diye çok umutlanmistim

Ama ilk sınavda bile hep atrafa bakmis ve umursamamis sınavı o halde genel yeteneği tek soru ile kacirmisti

2. sınıfta kazanma puanı yüksek tutuluyormus sanki öyle duymuştum

Ben kötü etkilenir diye istemedim göndermek onun yerine resimle ilgili kurslara göndersek olmaz mı?
Benim çevremde yok hiç öyle kurs bilmiyorim ki bilsem in tek farkı ücretsiz ve eğitim hayatı boyunca destekleyecek olması ben o yüzden istiyordum zaten

resim sınavında çocuk belli bir tema da bir resim mi çiziyor yoksa kendi isteğine göre mi ? yada bambaşka bişey mi ?
Mesela geçen yıl demişler ki bir hayvan Terzi olsa hangisi olurdu resimleyin gibi gibi

Resim sınavı iki asamaydi ikincisinde de bir çizmeyi resimle nasıl kullanmayı hayal edersin :))

Geçen yıl bu ikisi vardı bizim sınavda

Benim oğlumda her sene giriyor. Öğretmeer ısrarla yazıyor,o da ısrarla kazanamıyor. Bunda bişey var diyorlar bakalım bişey cikcakmi. Yardımcı kitaplar oyunlar var ordan hazirlanmistik
İşte öğretmenler ışık görüyor çocuk kazanamıyor

Bazıları kurslara gönderip özel ders aldiriyormus bu sınav için çocuğuna tabi onlar seviyeyi yükseltmiş oluyor

Bir de şu var ilk sınavda böyle çocuklar pratik yaptığı için geçiyor ama sonraki sınavda ne baz alınıyor hiç bilmiyorim

Mesela resim de çocuğun yaptığı resmi görmüyorum nasıl itiraz edebilirim 🙄 ki yada neye itiraz edeyim 🤦

Mesela geçen yıl demişler ki bir hayvan Terzi olsa hangisi olurdu resimleyin gibi gibi

Resim sınavı iki asamaydi ikincisinde de bir çizmeyi resimle nasıl kullanmayı hayal edersin :))

Geçen yıl bu ikisi vardı bizim sınavda

şeyden sordum, resim çok göreceli bişey. neye göre geçecek yada kalacak ? ve bunun itirazı nasıl yapılacak ?
genel yetenekte itiraz olabilir de resim de itiraz bana biraz anlamsız geldi

Benim oğlumda her sene giriyor. Öğretmeer ısrarla yazıyor,o da ısrarla kazanamıyor. Bunda bişey var diyorlar bakalım bişey cikcakmi. Yardımcı kitaplar oyunlar var ordan hazirlanmistik
Bende bir uygulama yüklemiştim ordan pratik yapmıştı geçen sene

Öğretmenler kırtasiye den çalışma kitabı in diyor ama sonuçta tablet sınavı o yüzden ben uygulama üzerinden çalışmasını daha mantıklı buluyorum nedense

şeyden sordum, resim çok göreceli bişey. neye göre geçecek yada kalacak ? ve bunun itirazı nasıl yapılacak ?
genel yetenekte itiraz olabilir de resim de itiraz bana biraz anlamsız geldi
Aynen işte itiraz etmedim belki gerçekten kötü diğerlerine göre

Belki çok güzel yaptı ama cizimden kaybetti yada boyamadan ne baz alınıyor bilmiyorim

X