Bilmedigim icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

laylayilll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
36
-1
25
Herkese merhaba, bir seyleri bilsem de kendime soz geciremedigim icin yaziyorum, nisanlimla bir ilişkiye girdik ilk kez oldu, cok zorlandigim icin fazla ileriye gidemedik korunmasizdi o sebeple hemen 6 saat icerisinde ella kullandim, aradan 5 gun sonra tekrar denemek istedik reglimin son günüydü ve bu kez sorunsuz oldu ancak bu kez prezervatifle korunduk ve prezervatifle birlijte bosalacagi zaman cikti ama icimde bir suphe var son 3 aydir her ayin 13- 15 i aralikta regl oluyorum tekrardan bir hap icmem gerekir mi ya da gebelik icin bir sey olusmus mudur, sizce

Tekrardan Ella içmeye kalkarsanız bidaha hiç regl olmayabilirsiniz Ella doğum kontrol yöntemi degildir

Allah aşkına az biraz mantık 3 aydır düzenli regl oluyorsun ne hapı.
Haklisiniz, ayin 9 unda ilk birlikteligimiz oldu korunmasiz oldugu icin ella kullandim benim icinde her acidan ilkti ayin 15inde de ikinci birlikteligimiz, bu kez korunduk ama yine de ekstra bir durum gelisti mi onu düşünüyorum

kendi kendine bünyenin dengesini şaşırtıyorsun sonrada niye regli olmuyorum diye konu açarsın
korunmasız ilişkide hastalık bulaşma olasılığı çok dikkat edin kendi sağlığınıza az

kendi kendine bünyenin dengesini şaşırtıyorsun sonrada niye regli olmuyorum diye konu açarsın
korunmasız ilişkide hastalık bulaşma olasılığı çok dikkat edin kendi sağlığınıza az
Korunduk biz, ben regl son gunu olmasindan ve reglden biraz once olmasindan kaynakli supheli bir durum olabilir mi endisesindeyim

Ya madem bu kadar korkuyorsunuz evlenmeyi bekleyemiyormusunuz anlamadım bu şekilde kendinizi de strese sokuyorsunuz yoktur merak etmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…