Herkese merhaba, bir seyleri bilsem de kendime soz geciremedigim icin yaziyorum, nisanlimla bir ilişkiye girdik ilk kez oldu, cok zorlandigim icin fazla ileriye gidemedik korunmasizdi o sebeple hemen 6 saat icerisinde ella kullandim, aradan 5 gun sonra tekrar denemek istedik reglimin son günüydü ve bu kez sorunsuz oldu ancak bu kez prezervatifle korunduk ve prezervatifle birlijte bosalacagi zaman cikti ama icimde bir suphe var son 3 aydir her ayin 13- 15 i aralikta regl oluyorum tekrardan bir hap icmem gerekir mi ya da gebelik icin bir sey olusmus mudur, sizce
Haklisiniz, ayin 9 unda ilk birlikteligimiz oldu korunmasiz oldugu icin ella kullandim benim icinde her acidan ilkti ayin 15inde de ikinci birlikteligimiz, bu kez korunduk ama yine de ekstra bir durum gelisti mi onu düşünüyorum
kendi kendine bünyenin dengesini şaşırtıyorsun sonrada niye regli olmuyorum diye konu açarsın
korunmasız ilişkide hastalık bulaşma olasılığı çok dikkat edin kendi sağlığınıza az
kendi kendine bünyenin dengesini şaşırtıyorsun sonrada niye regli olmuyorum diye konu açarsın
korunmasız ilişkide hastalık bulaşma olasılığı çok dikkat edin kendi sağlığınıza az
Haklisiniz, ayin 9 unda ilk birlikteligimiz oldu korunmasiz oldugu icin ella kullandim benim icinde her acidan ilkti ayin 15inde de ikinci birlikteligimiz, bu kez korunduk ama yine de ekstra bir durum gelisti mi onu düşünüyorum