• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bilkentte çocuğa bakabilecek bakıcı arıyoruz

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

eftelyasu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008
2.171
1
356
44
Diğer
Merhabalar, arkadaşım Bilkentte oturuyor 1 yaşındaki çocuğuna bakacak ve ev işlerinde yardım edebilecek birini arıyor , ilgilenenler varsa mesaj yazabilirmi ücret olarak da ne kadar isteniyor
teşekkürler

merhaba bebek bakıcısı olarak sitede ilanımda var ama ben yinede yazmak istedim ben daha önce bebek ve çocuk baktım çukurambarda oturuyorum görüşmek isterseniz mail gönderebilirsiniz hoşçakalın

Merhaba,
15 yıllık deneyimim var .Özellikle 0-6 yaş grubu referanslarım vardır.Şartları karşılıklı konuşuruz. Hâlen ihtiyacınız var ise numaradan beni arayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar.ben selvi.iki çoçuk büyüttüm.ayrıca 4 yıl ikiz kız cocuklarına baktım.referansım var. oldukca deneyimliyim.eger halen birini arıyorsanız gorusmek isterim . XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Gonul hanim,is buldunuz mu? Ben de bakici ariyorum da, acsba nerde oturuyorsunuz? Yaklasik ne kadar ucret istiyorsunuz?

Son düzenleme:
Back