Biliyorum takıntılıyım ama bunu yaşayan atlatan var mı ?

kafadengimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2019
66
14
3
33
Nasıl anlatsam bilemiyorum. Biraz da utanıyorum aslında bu duruma düştüğüm için. Yaklaşık 10 yıldır tanıdığım ve sonrasında uzun bir birliktelik yaşadığım bi insan vardı hayatımda. Ben okuyordum o zamanlar kendisi de ilkokul mezunuydu. Facebooktan tanıştım onunla.BEn duygularımı belli ettim söyledim fakat karşılık bulamadım o zamanlar sonrasında sevgili olduk. Ben şuan çalışıyorum kamuda. O da ailene söyle seni isteyim diyordu hep ama malesef ki işsizdi ailem kabul etmiyordu iş sahibi olsa izin verirlerdi çünkü kendi dengim olsun istiyorlardı. Neyse gel zaman git zmaan bu bana her gün küfretmeye haakret etmeye başladı. onsuz bi hayat sürdürmek ölüm gibi geliyordu bana. Sürekli engelliyor aramıyor sonra bi kaç gün sonra engelimi açıyor resmen dalga geçiyormuş benle şimdi anlıyorum. BEni aldattığından şüphelenmişimdir hep ki şüphelerim yersiz değilmiş beni liseli bi kızla aldatmış yine facebook üzeri. Biz o sıralar 23 yaşındaydık. kız da 18miş. ben öğrendim kız öğrendi sonra da bana senin beni sıkmalarından dolayı oldu dedi affettim. En büyük hatayı burda yaptım zaten. Ama kızı da takip etmeye devam ettim takıntı olmuştu bennde. Yıllar geçti ailesiyle tanıştırdı ailesi evlenin artık da dediler ben ailem iş yüzünden suan isitemiyor dedim ve ailesi bana ona kaç,kaçıralım yani dediler şok olmuştum.. Neyse ama biz bir türlü toparlayamadık. Güvenilmeyecek biri olmasına ragmen sürekli güvenmeyi seçtim.. Yine bir kızla konuşmalarını gördüm bana yalanlar palavralar attı ama inanmadım bu sefer bitirdim. Şuan ben O beni aldattığı ilk kızı takıntı haline getirdim. Sürekli onu takip ediyorum. Çünkü kız benim eski sevgilimin paylaştığı sarkıya kadar paylaşıyordu. Yaptığı kapak fotografına kadar onun aynısını yapıyordu. Şuan o kız da 24ünde ama bizim beraber olduğumuzu bile bile bunları hep yaptı. ESki sevgilim konyada çalışıyordu onun çalıştığı yeri etiket yapıyor gittiği yerleri paylaşıyordu hatta bi kere ulaştım ona senin sevgilin beni takip ediyor onla buluşmak istedim diyordu. Öyle canım yanmıştı ki bunları duyunca. Şuan bitti onu hayatımdan tamamen çıkardım ama özellikle o kızla birlikte olsun istemiyorum. kız öğretmenlik okuyor. Eski sevgilim buna demediğini bırakmamıştı zamanında eski sevgilime yazıp buluşalım dediğinde. Biliyorum eski sevgilim buna yazsa kız kabul edecek düzeyde. Tabi umrumda olmaması gerek ama neden ben takıntı haline getirdim. Bu kız bana dönse aileme bile anlatacam demisti. Benim psikolojimi el birliğiyle mahvettiler. Ben nasıl kurtulucam bu takıntı halinden. İkisi de karaktersiz biliyorum evlensem dahi ben onla mutlu olamazdım ama neden hala o kız olmasın da kim olursa olsun diyorum

Diğer konuda da öğretmen bak buradaki diğer kız da öğretmenmiş
Öğretmen kızlar kafayı yemişler evlenememekle
her bulduklarına atlayacaklar resmen

İlkokul mezunu olmasına takılmasak bile ki neden takılmayalım işsiz güçsüz dengesiz küfürbaz bir adam neden bu kadar istenir?

çocukken mutsuz bir aile hayatınız mı oldu?

Bu konuda hiç destek aldınız mi ?
Ya da takip etmemek için çabası ; mesela sosyal medyayı kaldırıp , başka birseylerle ilgilenmek, hobi edinmek gibi..

Hisseddiklerini o kadar iyi anlıyorum ki aynı ruh halindeyiz geçenlerde bende böyle bi konu açtım beni topa tuttular kızdan ne istiyorsun diye sen Hastasın boyutuna getirdiler işi ama öyle değil senin yerine onu tercih etmesi senin planladıklarını yada hayallerini onunla gerçekleştirecek olması düşüncesi ister istemez o kıza karşı seni dolduruyor.... Yapacak bişey yok hayatına birini alana kadar bu böyle devam edecek istemesende takşp edeceksin o ne paylaşsa üzerine alınacaksın....hayatında biri yoksa önce kendine bi sayfa aç yeni bi ilişki belki sana herşeyi unutturabilir. Kiii bu da zor bi durum.....bununla yaşayamazsın sosyal hayatım pskolojin herşeyin alt üst olur hergün hayatını bu kızla yaşarsın kendine daha fazla kötülük yapma kendi canını yakmaya devam etme buda bi bağımlılık sigara gibi her yerden engelle ve kendine hakim olabilirsende engelini açma

Neden o kıza takılmışsın söyleyim
Bence;
Kadınlarda şöyle bir trip oluyor
Kadını erkek aldatıyor kadın öfkesini diğer kadına yöneltiyor çünkü adamı seviyor hala. Bırakmak istemiyor kadına küfürler hakaretler vay kuyruk sallamasaydın vs
Evli kadınlarda daha çok görülüyor bu sendrom
Çünkü tekrar söylüyorum kadın adamı seviyor hala.
Diğeriyse düşman canını yakmış bir yabancı

Seninki de bu durum
Kadına takmışsın çünkü canını yakmış

Aynaya bak bi kendine eline yüzüne gözlerine
Güzelliğine gençliğine bir bak
O kadın senden güzel ya da senden akıllı değil
İkinizde aynı manyak adama takık olduğunuza göre

Kendini ezik görme kızı kafanda yüceltme
O da s.çyor biz de
Öyle düşün yani

Allah aşkına saçmalamayı bırakın. Asıl kabahatliyi bırakmış ayrıntı da boğuluyorsunuz. Siz kendinize bakın.

Kız daha öğrenci.. ya benim zoruma giden bana istemiyorum deyip eski sevgilime yazıyor oluşuydu. Zoruma gidiyordu o da. Anlamıyorum niye böyleyim

Allah aşkına saçmalamayı bırakın. Asıl kabahatliyi bırakmış ayrıntı da boğuluyorsunuz. Siz kendinize bakın.

Asıl kabahatli eski sevgilim biliyorum ama kızın da cok hatası var. Ben sevgilisi olan adama yazmazdım mesela. Ama o hep o tür oyunlar kurdu

Haklısınız aslında

O kızla birlikte değil ama ikisinin de bana yalan söyleyip arkamdan is çevirmiş olmaları cok zoruma gitti. Evet kendime kötülük yapıyorum biliyorum. Eski sevgilimle bi geleceğim yoktu. Resmen kıza gitmesin diye birlikteymişim gibi hissediyorum. Cünkü hic bana uygun biri değildi

Bu konuda hiç destek aldınız mi ?
Ya da takip etmemek için çabası ; mesela sosyal medyayı kaldırıp , başka birseylerle ilgilenmek, hobi edinmek gibi..

Kapatmaya calıstım ama yine de aklımdan cıkmıyor. Kız bana inat sanki yapıyor onları. Yazmıştım zamanında onla ilgisi yok diyor ama aynı şarkıyı bi gün arayla paylaşmak nedir

Kendi psikolojinizi kendiniz bozmuşsunuz. Kimseyi suçlamayın bence.”Güvenilmeyecek biri olmasına rağmen güvenmeyi seçtim”diyorsunuz da güvenilmeyecek biri ile bir ilişki nasıl sürdürülebilir ki, akıl işi değil! Üstelik hakaret, küfür...Dışardan bakıldığında birilerinin hayatına zorlayarak girmeye çalışan biri gibi görünüyorsunuz.

Kapatmaya calıstım ama yine de aklımdan cıkmıyor. Kız bana inat sanki yapıyor onları. Yazmıştım zamanında onla ilgisi yok diyor ama aynı şarkıyı bi gün arayla paylaşmak nedir

O kadar garip ki, 5 para etmez insan için iki kişi yarışıyor. Bu izlenimi veriyorsunuz.

Siz denediniz olmadı, değer bilmez , kötü biri çıktı. Bırakın kim birlikte olmak istiyorsa olsun. Bu sizi ilgilendirmemeli.

Kac yasindasin bilmiyorum ama ..ömrünü ve vaktini daha fazla bu konularla harcamak mi istiyorsun?
Hayir yani..suan bekarsin...önün acilmis.
Yeni biriyle tanismak ve gercekten sevilmek sevmek istemiyor musun?

Neyse gel zaman git zmaan bu bana her gün küfretmeye haakret etmeye başladı. onsuz bi hayat sürdürmek ölüm gibi geliyordu bana. Ne denir ki .. lütfen sakın geri dönmeyin.

Kendi kendinize yapmışsınız ,bi süre aoayal medya kullanmayın ,
Farklı uğraşlar bulun

İşsiz güçsüz ,aldatan ,küfürbaz bir adam paylaşılamaz olmuş ,Kadınlar kendine bunu niye yapar ,cahil insanda değilsin ,aldatılmayı dahi kabullenmek ,bilemiyorum nasıl bir sevgi bu insan nefret eder ya ,kızda alsın başına çalsın neden takıyorsun ki kızı ,senin kurtulmana sebep olmuş ,dua et

Bu ögretmenlik diplomasini artik pazarda falan dağıtıyorlar sanırım. Meslektaşlarimin seviyesizliginden tiksindim. Psikolojik yardım alın. Zira issiz güçsüz küfürbaz bi adamı bu kadar takıntı galine getirmek normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…