Niyetiniz kendinizi öldurmekse gercekten harika cozum. Tebrikler. Yapacaginiz tek sey bunyenizi soka sokup kendinoze zarar vermek olur bu diyetle. Bence borakin 5 kilo fazlaniz olsun ama adam gibi bi diyetle yavas yavas ve saglikli bir sekilde zayiflayin.Selam kızlar öncelikle 8-9kilo fazlam var özellikle bacaklarım ve kollarım çok rahatsız ediyor kendime bir diyet hazırladım acil 10-20günde 8-9 kilo verebilmek için
Sabah ılık limonlu su türk kahvesi
Öğlen meyve ya da yeşil cay
Aksam 6dan önce de yoğurt veya hiçbirşey günde 2-3lt su 100-150 ip atlama ve yarım saat bacak egzersizi var sizce nasıl sağlıksız biliyorum ama cidden acil olmam gerek hiç rahat değilim evden cıkasım yok
Çok haklısın tatlım baya kötü ölüm orucu gibi bisey ama vermem lazım çok kötü duruyor ve kendime güvenim 0Niyetiniz kendinizi öldurmekse gercekten harika cozum. Tebrikler. Yapacaginiz tek sey bunyenizi soka sokup kendinoze zarar vermek olur bu diyetle. Bence borakin 5 kilo fazlaniz olsun ama adam gibi bi diyetle yavas yavas ve saglikli bir sekilde zayiflayin.
Iyide birden bire vermek zorundamisin. 1ayda ver. En azindan sagligin gitmesin elden. Ayrica sabah vicudun yakacagi bosey yemeden gunu nasil tamamlicaksin. Bence sabah en azindan 2 dilim ekmek falan ye ki gun icinde yakacak enerjin saglansin. Oglen bi corba ic. Aksamada bi kase keten tohumlu yogurt ye. Aralardada 1 2 meyve atistir. En azindan daha saglikli olur.Çok haklısın tatlım baya kötü ölüm orucu gibi bisey ama vermem lazım çok kötü duruyor ve kendime güvenim 0
1 ayda 8 kilo mümkünse olabilirIyide birden bire vermek zorundamisin. 1ayda ver. En azindan sagligin gitmesin elden. Ayrica sabah vicudun yakacagi bosey yemeden gunu nasil tamamlicaksin. Bence sabah en azindan 2 dilim ekmek falan ye ki gun icinde yakacak enerjin saglansin. Oglen bi corba ic. Aksamada bi kase keten tohumlu yogurt ye. Aralardada 1 2 meyve atistir. En azindan daha saglikli olur.
1 ayda 8kilo verebilmen icin 100kilo uzeri olman lazim.1 ayda 8 kilo mümkünse olabilir
Hava kararınca yemeği tamamen kes. Sabah sıkı bir kahvaltı yap. Asla abur cubur, tatlı, tuzlu, yağlı yeme. Sporunu da yap. Verirsin. Ama et, balık, yumurta bol bol tüket.1 ayda 8 kilo mümkünse olabilir
1ayda vermem lazımHava kararınca yemeği tamamen kes. Sabah sıkı bir kahvaltı yap. Asla abur cubur, tatlı, tuzlu, yağlı yeme. Sporunu da yap. Verirsin. Ama et, balık, yumurta bol bol tüket.
Benim babam bu dediklerimle bi ayda 10kilo verdi. Ama çok fazla tatlı yerdi ve gece yerdi hep. Kilosu da 90civarı birşeydi. Her istediğini yedi ama şeker çaya bile koymadı, tatlıyı hep bıraktı. Tuzlu zaten sevmez :) ki spor falan da yapmadı, sadece işleriyle ilgilenmeye devam etti. Ama unutma ki bünyeden bünyeye de değişir herşey. Şuan yaptığın çok çok sağlıksız. Düşer kalırsan ilaçlardan daha çok alırsın. Dikkat ederek devam et sadece1ayda vermem lazım((
55 kiloyum 46 falan olmak istiyorum en azından göbeğim kollarım bacaklarım fazla boy da kısa tuz seker bende kullanmıyorumBenim babam bu dediklerimle bi ayda 10kilo verdi. Ama çok fazla tatlı yerdi ve gece yerdi hep. Kilosu da 90civarı birşeydi. Her istediğini yedi ama şeker çaya bile koymadı, tatlıyı hep bıraktı. Tuzlu zaten sevmez :) ki spor falan da yapmadı, sadece işleriyle ilgilenmeye devam etti. Ama unutma ki bünyeden bünyeye de değişir herşey. Şuan yaptığın çok çok sağlıksız. Düşer kalırsan ilaçlardan daha çok alırsın. Dikkat ederek devam et sadece
bir[/QUOTE] 155 boyuma göre kiloluyumBoyun ne kadar kısa ki böyle dert ettin. 55fazla bir kilo değil ki...
QUOTE="Mel128, post: 47075153, member: 768429"]55 kiloyum 46 falan olmak istiyorum en azından göbeğim kollarım bacaklarım fazla boy da kısa tuz seker bende kullanmıyorum
Ya 7 de olabilir sadece zayıflamam lazım acilen neredeyse hiçbirşey yemiyorumYih. 55 kilo ilemi 1 ayda 8 kilo vermek istoyorsun. 1.50 boyunda bile olsan oyleacilen 1 ayda 8 kilo verecek bir kilon yok.
Yazik yazik. Bukadar 3- 5 kilo fazlaligi bukadar dert edipte sagliginizdan olmayin. Nedem 2 ay degilde 1 ay. 4 kilosnunu bu ay 4 kilosunuda birdahaki ay verin. Suan ramazan zaten aksama kadar birsey yemiyorsun. Aksamda az ye bol su ic.
Bir kac kilo ramazanda gider bile..
Şok oldum. 55 kilo ile acil 8 kilo vermek istemene.
Spora devam edicem aynı zamanda diyet konusunda yavaş yavaş yicem az değil hamur isi tatlı hep uzak olucam10-20 günde kaslar değil yağların gidecek bir güzel sonra kilo verdim sanacaksın 20 gün sonra bir yemek yedin 1 tas bile olsa patır patır geri alacaksın çünkü hem az yemek ye hem o kadar egzersiz vücut bir lokmayı bile değerlendirmeye çalışacaktır.
o diyetlere ne kadar devam ediceksin peki çünkü bayağı bir hızlı program yazdığına göre. Diyet yapmak yerine her gıda dan orantılı yesen daha mantıklı ben böyle yaparak 95 kilodan ideal kiloma döndüm.Spora devam edicem aynı zamanda diyet konusunda yavaş yavaş yicem az değil hamur isi tatlı hep uzak olucam
Çok haklısın hayatım kendi oluşturduğum diyet ve hızlandırılmış olması biraz da benim açımdan sebebi 1 ay gibi kısa bir sürede hızlı kilo vermek... 7 gibi ciddi bir kiloyuo diyetlere ne kadar devam ediceksin peki çünkü bayağı bir hızlı program yazdığına göre. Diyet yapmak yerine her gıda dan orantılı yesen daha mantıklı ben böyle yaparak 95 kilodan ideal kiloma döndüm.
:/ canım peki bu kadar hızlı kilo vermenin sebebi nedirÇok haklısın hayatım kendi oluşturduğum diyet ve hızlandırılmış olması biraz da benim açımdan sebebi 1 ay gibi kısa bir sürede hızlı kilo vermek... 7 gibi ciddi bir kiloyu(
1ay sonra tatile gidicem ve yapacağım çok şey var gerçekten artık o kalın bacaklarla kalın kollarla yazlık şeyleri giymeyi.istemiyorum bu yüzden hemen vermeliyim..:/ canım peki bu kadar hızlı kilo vermenin sebebi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?