- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
-
- Konu Sahibi Manolyalale
Tamam ben bunun farkındayım peki bu kavga gürültü huzursuzluk durumunu nasıl aşabilirimEvden kovulman itilip kakılman saygı gormemen hakarete ugraman cok onemlı degıl.
Beyindir ona tabii olcaksın tabi, beyinde farkında tabii olacagının ki utanmadan sende ara diyebiliyor.
Yanı esin sana değer veren biriyse onun hatri icin arayabilirsin.Ama mesafeni koru resmi konus sonrasında da sıkça arama .Mecburi akraba ne yaparsınMerhaba hanımlar
Geçmiş konularımda kv nin yaptıklarını anlatmıştım evden kovmalar hakaretler itiş kakış vs uzunca bir süredir görüşmüyorduk ama son bir haftadır eşim kendiliğinden görüşmeye başladı kv ne özür diledi ne bi şey her şey eskisi gibi neyse dedim ana oğul onlar çok takılmayayım ama eşim beni zorluyor sende ara ne var aç konus ara ara laf dokunduruyor ciddi bir şekilde de kavga etti bugün ama ben kararlıyım aramak istemiyorum aramaycm da yani doğru mu yapıyorum yoksa eşime tabii mi olmalıyım kafam karışık zaten 20 gündür evdeyim üstüne bu huzursuzluk tuz biber oldu
Şimdiden teşekkür ederim
Huzurlugu cıkaran beyin bu konuda onun endıselemesı lazım senin degıl.Tamam ben bunun farkındayım peki bu kavga gürültü huzursuzluk durumunu nasıl aşabilirim
Kesinlikle sık arama gibi bir düşüncem yok 7,8 aydır küslük vardı birden bitti virüsden galiba :)Yanı esin sana değer veren biriyse onun hatri icin arayabilirsin.Ama mesafeni koru resmi konus sonrasında da sıkça arama .Mecburi akraba ne yaparsın
Sağolun kararlıyımHuzurlugu cıkaran beyin bu konuda onun endıselemesı lazım senin degıl.
Bende kaynimla görüşmüyorum eşim de görüş demiyor asla konusu açılmıyor . Ama o anne ya ne bileyim sanırım annesi olsa mecburiyetten arardım eşim faktörü çok önemli. Bana değer verip benim için herşeyi yapan bi eşim varsa onun hatri için arardım.Kesinlikle sık arama gibi bir düşüncem yok 7,8 aydır küslük vardı birden bitti virüsden galiba :)
Önceden sık arardım ama şimdi dediğiniz gibi bayramdan bayrama hatır için olurBende kaynimla görüşmüyorum eşim de görüş demiyor asla konusu açılmıyor . Ama o anne ya ne bileyim sanırım annesi olsa mecburiyetten arardım eşim faktörü çok önemli. Bana değer verip benim için herşeyi yapan bi eşim varsa onun hatri için arardım.
Karar sizin eşinizle aranızda olan bağı bilmiyorum uslub olarakta hani nasıl söyledi nasıl istedi bilemiyorum.Benimki sadece üstten bir yorum .Esiniz devamli yillarca ara ara diyecektir zaten. Karar sizin hakkınızda hayırlısı olsunÖnceden sık arardım ama şimdi dediğiniz gibi bayramdan bayrama hatır için olur
SağolunKarar sizin eşinizle aranızda olan bağı bilmiyorum uslub olarakta hani nasıl söyledi nasıl istedi bilemiyorum.Benimki sadece üstten bir yorum .Esiniz devamli yillarca ara ara diyecektir zaten. Karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun
Bende sinir oluyorum hemde fazlasıylaAyyy sinir oldum
Bu iş kavgasiz gürültüsüz çözülmez. Kararın kesin ve net olmalı. Çok ısrar ederse de " çok üzülüyorsan madem buyur ananın evine git beraber yasa " de. Sert olmazsan, asla ve asla eşini susturamazsın.
Zaten kısa konusma bilerek yapacağım bir şey değil bundan sonra öyle olack aşırı soğudum içimden gelmez canımlar cicimler anneler falanÇok sinir bozucu ama eşinizle iyiyseniz sırf kayınvalideden çıkıyosa sorunlar arayın ama ama mesafeli konuşun hal hatır sor hımm öylemi tamam gibi cümlelerle geçiştir eşinizede ara dediğin için aradım ama düşüncem değişmedi deyin
Sakın arama daha fazlasını yapar kv bu sefer bende benzer şeyler yaşadım idare edeyim diyordum hep onun yüzünden boşanma seviyesine geldik artık eşimden tiksindim resmen şuan konuşmuyorum bende kv eşime de dedim bana zorluk çıkarma karışma dedim sen be yaparsan yap dedim eşim mecbur annesi konuluyor ama o da gördü annesinin gerçek yüzünü şuan hiç konuşmuyorum o kadar huzurluyum ki anlatamam belki eşim için ileri de varla yok arasında konuşurum ama asla aramam asla eskisi gibi davranmam saygı duymam asla takmam sana tavsiyem yaşananlarınjenara atma hiç bir şey olmamış gibi arama tavrın olsun boşver eşinlefe bozulacaksa bozulsunMerhaba hanımlar
Geçmiş konularımda kv nin yaptıklarını anlatmıştım evden kovmalar hakaretler itiş kakış vs uzunca bir süredir görüşmüyorduk ama son bir haftadır eşim kendiliğinden görüşmeye başladı kv ne özür diledi ne bi şey her şey eskisi gibi neyse dedim ana oğul onlar çok takılmayayım ama eşim beni zorluyor sende ara ne var aç konus ara ara laf dokunduruyor ciddi bir şekilde de kavga etti bugün ama ben kararlıyım aramak istemiyorum aramaycm da yani doğru mu yapıyorum yoksa eşime tabii mi olmalıyım kafam karışık zaten 20 gündür evdeyim üstüne bu huzursuzluk tuz biber oldu
Şimdiden teşekkür ederim
Bende bu fikirdeyim eşim konusurken telefondan sesini duydum ayyy inanılmaz irrite oldum tahammül edipte konuşamam zatenSakın arama daha fazlasını yapar kv bu sefer bende benzer şeyler yaşadım idare edeyim diyordum hep onun yüzünden boşanma seviyesine geldik artık eşimden tiksindim resmen şuan konuşmuyorum bende kv eşime de dedim bana zorluk çıkarma karışma dedim sen be yaparsan yap dedim eşim mecbur annesi konuluyor ama o da gördü annesinin gerçek yüzünü şuan hiç konuşmuyorum o kadar huzurluyum ki anlatamam belki eşim için ileri de varla yok arasında konuşurum ama asla aramam asla eskisi gibi davranmam saygı duymam asla takmam sana tavsiyem yaşananlarınjenara atma hiç bir şey olmamış gibi arama tavrın olsun boşver eşinlefe bozulacaksa bozulsun
Boşver bırak duyulsun bende hep sakladım ki bizim de akraba evliliği hep sustum kendisi herkese yalan yanlış anlattı ama Allah büyük öyle bir ortam oldu ki herkesin gerçek yüzü ortaya çıktıBende bu fikirdeyim eşim konusurken telefondan sesini duydum ayyy inanılmaz irrite oldum tahammül edipte konuşamam zaten
Ben iyi olmayı çok istedim çünkü ya benden kaynaklı ya da itici biriyim bilmiyorum çevremde kimsem yok iyi olmayı çom istedim ama yüzüme gözüme bulaştı duyulmasın da istiyorum akrabalar tarafından ne bileyim kafam karışık hayli