Biliydim böyle olacaanıııı 🤦🏻‍♀️

Aman huzursuzluk olmasin diye geri adim atma. Kizarsa kizsin, kuserse küssün. Kavgayla zorlamayla olmayacagini anlar. Mecbur degilsin ayrica kendi annen degilya
Evet zamanında aman küsmesin aman tatsızlık çıkmasın diye çok alttan aldım ama artık YETER

İnşallah bende ahlarımın çıktığını görürüm
Görürsün canım merak etme ben o kadar zor zamanlar yaşadım ki eşim hep arkamdaydı ama kadın ağza alınmayacak laflar söyledi bel altı konuşmalar bilmem ne 5 haftalık hamileydim şimdi 39 haftalığım kaç kere düşerse düşsün bilmem ne duydum öncesinde iki düştüğüm bardı ve çok zor hamilelik geçirdim en son iki ay önce bile söyledi bunu keşke insan her şeyi anlatabilse çok zor şeyler yaşadık eşimle ve sustukça hep ben ezildim ama şimdi işler değişti yaktım ben gemilerimi eşime dedim seni Bile boşarım dedim o kadar zorlandık ki ama Allah büyük işte biz zor günleri atlattık şimdi konuşamıyor Bile benden nefret ediyor biliyorum ama biri bit şey sorunca övüyormuş yaranmaya çalışıyor artık ama yemezler kararlı oldukça kazandım ben içime atttıkça kaybettim o yüzden susmam bir daha
Sende ezdirme kendini hiç bir zaman sussan bile

Çok teşekkür ederim kararlıyım bu konuda

Ben de benzer bir durum yaşadım. Kendime ve aileme hakaret edilince yaklaşık 2 yıl görüşmedim. Bu süre zarfında eşim ailesiyle telefonda iletişim kurdu. Ben de eşimin özellikle kendisinin hatrına görüşmemi, çok iletişim kurmasam bile bayramdan bayrama görüşelim gibi acitasyonlarına kandım ve görüşmeye başladım. Ama keşke hiç görüşmeseymişim. Kendinin hatırına görüşmeye başlayınca eşim sürekli ailesiyle vakit geçirmeye başladı. Ben mesafeyi korumak istediğimi belirtince de suçlu ben oldum. Ailesi çoktan aklanmıştı eşimin gözünde ve sürekli ailem sana ne yaptı gibi şeyler söyledi. Ailesi ile görüşmediğim dönemdeki huzurum, eşimin hatırına ailesiyle görüşmeye başladığımda tamamen bozuldu. Maalesef eşimle sık sık tartışmaya başlamıştık. Hala gidip gelme meseleleri yüzünden kavga ederiz ve eminim ki bu hiç değişmeyecek. Bu arada eşim benim ailemle hiç görüşme. Üstelik bir sebebi de yok. Ben fazlasıyla fedakarlık yaparak kendime de aileme de saygısızlık yapılmasına izin vermişim. Hiç kimse sizden değerli değil. Lütfen kendinize değer verin. Bu arada bana göre eş ve aile arasındaki denge sorununu siz değil eşiniz çözmeli. Eşiniz sizi yüz göz etmeden kendisi size yapılan saygısızlığa karşı gerçek bir tavır sergilese zaten ailesi de böyle bir davranışa cesaret edemez.

Şuan o kadar üzüldüm ve daraldım ki anlatamam zaten düzelirler diyordum ama beni katmasın katmaz diye düşündüm ama başladı ısrarlara
Bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…