Bilişim Teknolojileri öğretmenleri

Bilişimciler nerdesiniz buraya takılan yok galiba
Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun.Bu yılki öğrencilerimiz sorunsuz olsun inşallah benim en büyük sorunum bu.
Meslek lisesinde çalışan bilişimcilerden elektronik uygulamaları dersine giren var mı içinizde

Bende meslek lisesi mağduru olarak mecburen BÖTE okumak zorunda bırakıldım..bu sene girne amerikan ünv tam burslu olarak kazandım..ama bu formatör öğrt olmak atamaların olmaması beni korkutup çok uzaklaşrtdı..üstelik 2 yıllık bilg programcısı mezunum..hala vazgeçebilme gibi bi şansım var kaydımı yaptırmama rağmen..siz ne önerirsiniz sizce o kadar sıkıntı çekmek yerine okumamalımıyım yoksa gitmelimiyim:???

Öncelikle tebrikler hayırlı olsun.Canım mağdur deme ben meslek lisesi mezunu olmadığım halde bilgisayar öğretmenliği okudum.Okurken zorlandım meslek lisesi mezunları arkadaşlar kendilerini geliştirdiler özel şirketlere girenler oldu ben öğretmen oldum.Çok seviyorum mesleğimi ama gerçekten daha çok geliştirmek isterdim kendimi.Şimdi de uğraşıyorum ama tek başına geliştirmek zor oluyo malesef. Sen üniversiteye gidersen belli bir donanımla gideceksin ve gerçekten mesleğinde daha da çok ilerleyeceksin.Bence kazanmışsın okuluna git.Okumak sana bişey kaybettirmez.Eğer atanamazsan bile mezun olduğunda özel sektörde iş bulabilirsin. Bilgisayar kursu verebilirsin.Artık web tasarım photoshop, flash kursları ilgi çekiyo gerçekten.KPSS sınavına girmedin mi hiç önlisans mezunu olduğun için teknisyen olarak da atanabilirsin.
Umarım en doğru kararı verirsin kendin için opuyorumnanaktan

bnm hatam galiba kpss kursuna gtmek yerne tekrar öss ye hazırlanmak oldu ama bunuda öğretmen olmayı çok istedğim için yaptım..bu kpss gözümü korkuttu şimdide 81 ztn alablsem blg prog olarak atanırım yani kısaca öğrt olmak çok zzor olucak oof o kadr kafam karışık ki...blg alanında kendni geliştirmek birazda bize bağlı sanırım ünv çokta bşey eklyceğini sanmyorum banaaaa..ama 5 sne sonra ne olucağınıda hiç bilemeyrm ki...

Bizim sınıfta da senin durumunda olan bi arkadaşımız vardı 2 yıllık okumuş sonra öğretmenliği kazanmış ve 3 yılda bitirdi okulu.Bence gideceğin okulu ara sor dersler denk gelirse gördüğün derslerden muaf olursun üstten ders alarak 3 yılda bitirebilirsin belki:uhm:

bunun hakkındada kesin bi bilgi vermyolar malesef yöke sunucaklarını denklik kabul edilirse onaylıycaklarını söylüyorlarr..bide özel okul ne yapıcağı belli olmaz..kayıt yapıldı paralar ödendi uçak bileti şu bu herşey hazır..ama bn hala gtmeyeblrmm die düşünyrmm..1 aydır ne çektim ben böyle yaa

Herşey ayarlanmış bence gittiğine pişman olmayacaksın belki yatay geçiş yaparsın türkiyedeki üniversitelerden birine. Okula gitmeden karamsarlığa kapılma lütfen, okuyacağın bölüm kötü bir bölüm değil.Senin yerinde olmak isteyen yüzlerce öğrenci var ama sen kazandığın okula gitmesem mi diyorsun.Peki gitmezsen ne yapmayı düşünüyosun

Arkadaşlar
Özellikle ilköğretimde çalışan meslektaşlarım,
Sorunlarımızı bir nebze olsun çözebilmek ümidi ile 9 Ekim'de CeBIT'te buluşalım.Ben gitmeyi çook istiyorum ama uzağım..İlgilenenler için link:

CeBIT eurasia Bilişim 2010

Gidemeseniz de yapabileceğiniz bir şeyler mutlaka vardır..En azından görüşlerinizi bildirin..

Şikayetlerini dile getirmek isteyenler için güzel bir fırsat. İnşallah güzel sonuçlar elde ederiz

İstanbul yada civarında olsam kesinlikle katılırdım ama çok uzağım, kalacak yerim yok ve İstanbul'u hiç bilmiyorum..Salonun çeyreği bile dolmuyormuş şu ana kadar katılanlarla..Ümitlerim kırılmaya başladı..:gitme:

çeyrek mi üzücü gerçekten
İstanbuldaki bilişimciler nerdeler???

slm kızlar.. bende maalesef bilişim teknolojileri öğretmeniyim ve her geçen gün pişmanlığım artıyo.. ve napcamı da bilmiyom

slm kızlar.. bende maalesef bilişim teknolojileri öğretmeniyim ve her geçen gün pişmanlığım artıyo.. ve napcamı da bilmiyom

ilköğretimde mi çalışıyorsun
ben meslek lisesinde çalışıyorum ve rahatım.

bende ilköğretimdeyim ve gerçekten çok sıkıldım artık amaçları ne birtürlü anlamadım, hala hiç bir açıklama yok, korkarım ki bizle ilgili bi çalışmalarıda yoktur :umursamaz: :umursamaz:

Kızlar ben de ilerde evlendiğimde filan ilköğretime geçerim daha rahat ederim diye düşünüyodum, şimdi meslek lisesinde çalışıyorum. Ama görüyorum ki ilköğretimde çalışanlar pek memnun değil, idare bütün işi size mi yıkıyor yoksa

merhabalr ben de bilişimciyim. ve evet bende bir kaç dertten muzdaribim. bunların başında da ders saatlerini azaltmaları geliyor. iki okula görevlendirmeyle sadece ve sadece 17 saat derse girebiliyorum. işin en kötü tarafı da bu 17 saatçik dersin 5 güne birden yayılması.... anlamıyorlar burdaki insanlar anlamıyorlar...

merhaba hoşgeldin
sen formatör değil misin o yüzden mi seni 2 okula birden gönderiyorlar.

merhaba hoşgeldin
sen formatör değil misin o yüzden mi seni 2 okula birden gönderiyorlar.

mardin de görev yapıyorum ve mardin il mem formatörlük başvurularını kabul etmemiş bu yüzden formatör de olamadık.

mardin de görev yapıyorum ve mardin il mem formatörlük başvurularını kabul etmemiş bu yüzden formatör de olamadık.

hımm işin zormuş canım peki ben 2. okula gitmek istemiyorum deme şansın yok mu

hımm işin zormuş canım peki ben 2. okula gitmek istemiyorum deme şansın yok mu

maaş karşılığını dolduramıyorum bir okulda buyüzden mecburen ikinciye gönderiyorlar...
bir de şunu anlamıyorum ilköğretimde bt dersi seçmeli. madem bir okulda bt öğretmeni yok neden o dersi seçiyorlar.... ooooffff of.... anlamıyorum... onlar da beni anlamıyor zaten.... yuvarlanıp gidiyoruz işte...sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…