Bende meslek lisesi mağduru olarak mecburen BÖTE okumak zorunda bırakıldım..bu sene girne amerikan ünv tam burslu olarak kazandım..ama bu formatör öğrt olmak atamaların olmaması beni korkutup çok uzaklaşrtdı..üstelik 2 yıllık bilg programcısı mezunum..hala vazgeçebilme gibi bi şansım var kaydımı yaptırmama rağmen..siz ne önerirsiniz sizce o kadar sıkıntı çekmek yerine okumamalımıyım yoksa gitmelimiyim:???
bnm hatam galiba kpss kursuna gtmek yerne tekrar öss ye hazırlanmak oldu ama bunuda öğretmen olmayı çok istedğim için yaptım..bu kpss gözümü korkuttu şimdide 81 ztn alablsem blg prog olarak atanırım yani kısaca öğrt olmak çok zzor olucakoof o kadr kafam karışık ki...blg alanında kendni geliştirmek birazda bize bağlı sanırım ünv çokta bşey eklyceğini sanmyorum banaaaa..ama 5 sne sonra ne olucağınıda hiç bilemeyrm ki...
Bizim sınıfta da senin durumunda olan bi arkadaşımız vardı 2 yıllık okumuş sonra öğretmenliği kazanmış ve 3 yılda bitirdi okulu.Bence gideceğin okulu ara sor dersler denk gelirse gördüğün derslerden muaf olursun üstten ders alarak 3 yılda bitirebilirsin belki:uhm:
bunun hakkındada kesin bi bilgi vermyolar malesef yöke sunucaklarını denklik kabul edilirse onaylıycaklarını söylüyorlarr..bide özel okul ne yapıcağı belli olmaz..kayıt yapıldı paralar ödendi uçak bileti şu bu herşey hazır..ama bn hala gtmeyeblrmm die düşünyrmm..1 aydır ne çektim ben böyle yaa
Arkadaşlar
Özellikle ilköğretimde çalışan meslektaşlarım,
Sorunlarımızı bir nebze olsun çözebilmek ümidi ile 9 Ekim'de CeBIT'te buluşalım.Ben gitmeyi çook istiyorum ama uzağım..İlgilenenler için link:
CeBIT eurasia Bilişim 2010
Gidemeseniz de yapabileceğiniz bir şeyler mutlaka vardır..En azından görüşlerinizi bildirin..
slm kızlar.. bende maalesef bilişim teknolojileri öğretmeniyim ve her geçen gün pişmanlığım artıyo.. ve napcamı da bilmiyom
merhabalr ben de bilişimciyim. ve evet bende bir kaç dertten muzdaribim. bunların başında da ders saatlerini azaltmaları geliyor. iki okula görevlendirmeyle sadece ve sadece 17 saat derse girebiliyorum. işin en kötü tarafı da bu 17 saatçik dersin 5 güne birden yayılması.... anlamıyorlar burdaki insanlar anlamıyorlar...
merhaba hoşgeldin
sen formatör değil misin o yüzden mi seni 2 okula birden gönderiyorlar.
mardin de görev yapıyorum ve mardin il mem formatörlük başvurularını kabul etmemiş bu yüzden formatör de olamadık.
hımm işin zormuş canım peki ben 2. okula gitmek istemiyorum deme şansın yok mu