Bilinçsiz anne

yesilim o hanimin seni unutmayacagini yazmissin ya eminim asil o cocuk seni hic unutmayacaktir..epey bir surede onun kurtarici melegi olarak aklinda kalacaksin..malesef boyle anneleri goruyoruz..tam dedigin gibi bilincsiz anneler.ona gosterdigin bu tepki icinde seni tebrik ediyorum canima.s.

Tweetypie,Mesure,Nixe,Seyran..İyiki varsınız,uğrayıp yüreklendiriyorsunuz teşekkürler

yeşilim eminim senin lafların balyoz gibi inmiştir o zavallı annenin kafasına...
ben o anneyide suçlamıyorum onun annesinde suç.
bizler nasıl yetiştirirsek nasıl öğretirsek bizim çocuklarımızda onu uygulayacak eminim.
yanlız bu arada sen anlatırken o küçük kızı düşündüm neyseki sonunda yazmışsın su ve dondurma aldığını.Allah senden razı olsun yeşilim.içime su serptin canım benim.

Ne kavgam bitti .İnan parasal yönden bir problem yoktu annede.
lena ..teşekkürler canım

Saldım çayıra mevlam kayıra anneleri bunlar...
Doğurmak için doğuran.
Ah güzel yurdum ah,bir gün eğitimle düzelecek misin?
Eline güzel yüreğine insani bakış açına ve hayatı yorumlama kabiliyetine teşekkürler canım Yeşilim.

Anne şevkattir,anne sabır taşıdır..Yok öyle çocuk doğurmakla ben anneyim diye ortalıklarda salınmak...O masum çiçek,tamamen senin arzuların,senin isteklerin sonucunda dünyaya geldi..Annesi olman, onu ezmen anlamına gelmez,gelmemeli..

Çok mu zor evladını anlamaya çalışmak,ya da anlamış gibi yapmak..Bana göre sizler anneden çok anneciklersiniz..Ben anneyim,oğlumu sağ gözümden sol gözüme emanet bile edemem...
Sizde annemisiniz be...Yazıklar olsun!

Yeşillerin kraliçesi,bende olsam aynı şeyi yapardım...Teşekkürler yüreğine..

ben epeydir rastlamıyorum bu tür olaylara..çok şükür rastlamıyorum..bende yeşilimin yaptığını yapar sıralardım tek tek..artık ağzıma ne geliyorsa..insanların hala bu kadar cahil olduklarına inanamıyorum...o el kadar sabilere çok üzülüyorum çok..

çocuklari Hem Sicakta Dişariya çikariyor , Hemde Tokatliyor. Oh Ne Ala Ilgilenmeyecekseniz Doğurmayin Ya.bir De Babayla Tehdit Ediyor. Bence Siz En Güzelini Yapmişsiniz.iki Tokat Patlatsaydiniz Bile Bu Kadar Tesirli Olmazdi. Teşekkürler Bilinçli Anneler Iyi Ki Varsiniz.

yeşilim ağzına sağlık çok iyi yapmışsın valla işte herkes çocuk doğurabilir ama herkes anne olamaz

Tuliana,Berşule,Ebrugen,Tatlıcadı,Asya,Vila,Avcıduygu,
Gelişlerinize,ellerinize sağlık..Sevgilerimle.

yeşilim tebrik ediyorum seni küçük kızı mutlu etmişsin annesinede güzel bir ders vermişsin. herşey bir yana bana en çok "o kardeşinin suyu" cümlesi dokundu o kız kardeşine kin beslemezmi kıskançlık yapmazmı bu şekilde paylaştırmak çokmu zor bir yudum su vereceğin ya küçüğü düşünüyorsun da büyük çocuğu niye düşünmüyorsun be kadın ayyy sinir oldum şimdi...

bigün bnmde bu dayanamadığımdan dolayı başım belaya giricek biri sanane diyecek bende o ole olmaz böle olur dicem yakındır yani:KK43::KK43:

oooh!çoook iyi yapmışsın eline sağlık yeşilim!sorumsuzluğa bak ya!insan evladına öylemi davranır!köpek bile yavrusuna sahip çıkıyor bee! :eek:klava:

Böyle annelere sinir oluyorumÇok üzgünüm çoook.Bizim burda karşı binada var hergün görürüyorum çocuk 2 yaşında en fazla yemek yedirebikmek için balkona çıkartıyor yemiyor çocuk vurmasımı dersiniz o çocuğa küfürlerimi dersiniz nasıl sinir oluyorum varya birde okumuş insan bunu yapan o çocuğa içim eriyo ağladıkça Allah böyle anneler daha fazla akıl ve vicdan versin:1no2:

yeşilim takdir edilesi bi davranış.......:nazar:

bende senin gibi tepkimi gösterirdim
çok kızıyorum böyle annelere okurken sinirlerim tepeme fırladı olcak iş değil yaw:kızgın:

ama canımcım senin o gördüğün sahne ne ilk ne de son olur
[/SIZE][/SIZE]

bilinçli ebeveynler olmalıyız

ÇOCUĞU ULU ORTA DÖVMEK TE NE DEMEK :eek:klava:

X