Bilinçsiz aileler ve buldumcuk çocukları

kirmizi oje

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
2.209
4.962
133
İnternette dolaşan bir video var.. Çocuklar yavru bir köpeği alıp tutkala batırmışlar ve hayvan korkunç bir vahşete uğramış.. Ve bunu yapan çocuklar!

Küçük çocukların suçu yok. Bütün suç ailelerin. Bu nasıl bir insan yetiştirme şekli, bu nasıl bir bencillik?! Bu nasıl bir ego?!

Ne hakla başka hayvanların alanlarına müdahale ettirebiliyor anne-babalar? Sizler bu çocuğa hak hukuk, sınır nedir öğretmiyor musunuz?!

Yahu bu dünya sadece siz ve çocuğunuzun etrafında mı dönüyor? Her şeye layık piremses kızlarınız, paşa çocuklarınız küçük yaşta böyle şeyler yapıyorsa ilerde neler yapar?!

Seri katiller, tecavüzcüler de bir anneden dünyaya geliyor!

Kanıma dokunuyor. Bu kadar bilinçsiz, egoist ve çocuğunu şımarık yetiştiren anne-baba kanıma dokunuyor! Çocuklar okullarda bize gelene kadar o kadar kalıplaşmış anlayışlara sahip oluyor ki! Onları düzeltmek o kadar güç ki!

Lütfen insan, hayvan ve doğa sevgisi aşılayın çocuklarınıza. Çocuklar doğuştan böyle değiller! Çocukları bu hale getiren biziz! Ve insanların bu kadar vahşi olmasından nefret ediyorum.

Ayy kiyamam yavrum nasıl masum bakıyor valla ben hiç şaşırmıyorum böyle çocuklara. Bırak sesini çıkaramayan masum hayvanı, 4 yaşındaki çocuk gelip öğretmenine bile "istediğimi yapmazsan babam seni öldürür" diyebiliyor. Tabiki de yanında böyle söyleniyor.
Çok yazık ki çok kötü bir nesil yetişiyor.
Tacizci tecavüzcülerin de anne babalarını da suçlu buluyorum ben, gerçekten nasıl insan yetiştirmektir bu ya

Böyle bir durumda kendi çocuklarımi övmek ne kadar doğrudur bilmiyorum ama benim çocuklarım evde örümcek görseler öldürmez, öldürmemede izin vermezler.Kağıt havlu ile alıp camdan atarım.
Çocuklara hayvan sevgisini asilamayan insanlar birer cani yetistirdiklerinin farkına varsalar keşke.

Keşke fark etseler!

Offf videoyu izlemek istemiyorum.
Ağızsız dilsiz hayvancağızlara yapılan haksızlıklara tahammül edemiyorum.
Bide şey var
*Aaa kaç kaç köpek geliyor
*Bak köpeğin önüne atarım seni
*Isırır ısırır yaklaşma sakın
*Vavvaaav gel yemeğini yemiyor bu çocuk gel ısır ye bunu.
*Bir hayvan görünce ığğğğyyy
Bunları birçok insan çocuklarının yanında söylüyor-yapıyor illet oluyorum.
Hayvan sevgisini,doğa sevgisini öğretin şu çocuklara kardeşim.
Benim iki kızım var.
bu sabah kar yağdı bahçemizde gezinen sincap üşür ölür diye diye ağlayacaklardı azdaha.

Sevil Atasoy da aynı şeyi söyledi, bin kere makaleler yazıldı " küçükken hayvanlara yönelik olan şiddet ileride insanlara yönelir " diye. Ama cahil insanımız çok, aynı şekilde kızın biri kedisini asarak öldürmüş ve annesi Facebook' ta paylaşmıştı geçen sene. Dört kedi sahibi ve geçmişte de bir çok hayvanı olmuş biri olarak kesinlikle bu işkencelere tahammülüm yok.

Not : Videoya bakamadım kurtulıyor deyin ne olur.

"Hiperaktif, çok zeki!" Sonra çocuk ne yapsın!
Aynen valla yaaa
1. Hiperaktivite bir sorundur, dikkat daginikligi vardir bu cocuklarda, zeki denecek grupta degillerdir.
2. Her zeki cocuk, ilgisini disa vurmak istedigi icin hareketli olabilir ama her hareketli cocuk zeki degildir.
Aksine ben hareketli cocuklarin hep simarik olanlarini gordum.
Sunlari bir turlu anlatamiyoruz ailelere, bir de dunyada sadece kendi cocuklarinin olmadigini..

Tuylerini tras ediyorlar kurtuluyor ama aci cekiyor yavrucak iste

Ağzınıza, kalbinize sağlık. Geçen sene kafemizin önünde geniş bir tahta veranda vardı ve kediler,köpekler gelir soluklanır dinlenirdi. Aynı bu konuşmaları duyardım. Çocuk "aa kedi" diyor gülerek ama sevimsiz anası " ısırır parçalar seni " diyor. Seni parçalasalar keşke diyorum ben de içimden. Lüzumsuz kadın.

Maaleseff cok üzüldüm bende. Hayvana yapılan kötülüğe cidden tahammül edemiyorum. Çocuktur yapar zihniyetinin ürünü buda " aman özgüveni eksilmesin aman pısırık olmasın" şu cümleler gına getirdi. Cok mu zor cocuğa merhamet hayvan sevgisi aşılamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…