Bilinçaltı ve Reiki?

Forumda reiki ile ilgili açılan konular var ama? Yasaksa neden var, üstelik mesaj gönderimine de açık böyle konular??? Hayırdır yani birine hakaret etmedim bişi yapmadım, ban neden yiyormuşum? Yersem de yerim cevabı alayım da önce.
Yanlış bilgilendirme olmuş, yasak değil ama topiğiniz bir derdim var bölümünün konusu değil.

Siz şimdi "ancak reiki ile çözerim başka türlü geçmez " şeklinde düşündüğünüz için böyle oluyor, şöyle bir geriye dönüp ne yapmaliydim nasıl davransaydim da buna engel olsaydım, bu olaylar için ne yapmam gerekirdi gibi geçmiş olayları sorgular ve özeleştiri yaparsanız aşabilirsiniz bence.

Bir de şöyle bir şey var bilinçaltı bugünü, bugün de bilinçaltını etkiliyor ikisi dönüşümlü şeyler.
Yani bugün olumluya cevirirseniz bilinçaltı değişebiliyor illa regresyon ile transa geçip geçmiş zamanlara gitmeye gerek yok. bugün de değişebilir yani olumlu düşünmek işe yarayabilir

Bir de şöyle bir şey var bilinçaltı bugünü, bugün de bilinçaltını etkiliyor ikisi dönüşümlü şeyler.
Yani bugün olumluya cevirirseniz bilinçaltı değişebiliyor illa regresyon ile transa geçip geçmiş zamanlara gitmeye gerek yok. bugün de değişebilir yani olumlu düşünmek işe yarayabilir
Teşekkür ederim. Haklısınız, geçmişte yaşadıklarımı çok irdeledim ne yapmam gerektiğini düşündüm. Ama bir şeyler yapmadan yani yardım almadan bu durumdan tamamen kurtulamayacağımı düşünüyorum. Olumlama yaptım, olumlamalar dinledim. Faydası oldu gerçektende. Ama bir şeyler daha yapmam gerektiğini düşünüyorum.

• Beğen
Reactions: Den
Merhabalar, konu açılalı biraz zaman olmuş ama yazayım .Ben de reiki yapıyorum bazen ve faydasını görüyorum. Beni rahatlatıyor, huzurlu oluyorum. Özellikle düzenli yapınca daha etkili olduğunu, enerjimi yüksek tuttuğumu ve yüksek enerjili kişileri/olayları kendime çektiğimi düşünüyorum. Tabi iyi bir master bulmak lazım.

Back
X