Bilinçaltı ve Reiki?

beni yanlış anlamayın ben reiki ye tü kaka demiyorum ama ülkemizde yalancılar, dolandırıcılar çoğunlukta. bakın iyi kötü bir sürü üniversite varken alakasız insanların psikolğum diye ortaya çıktığı denetimin, yaptırımın olmadığı bir ülkeyiz. reiki master ım diyor kişi, sorgulayacağımız, güvenebileceğimiz bir doğrulama yöntemi yok. arkadaşım araştırmış bir budist tapınağı meditasyon turları düzenliyormuş. tibette bir manastırda 15 gün kalma, uçak parası herşey dahil bir antalya tatili parasına. ben kredi çekip gitsem, sonra gelsem ben yogi oldum süperim desem, 2-3 hareket yaptırıp yalanlarıda dizsem hayır senin yeterli bilgin yok bunu yapamazsın diyecek bir sistem var mı? YOK. O yüzden pozitif bilim insanlarına bile tam güvenemediğimiz ülkede böyle kişiler aramak çok büyük macera bana göre.
Yok merak etmeyin yanlış anlamadım ben sizi, ne demek istediğinizi anladım. Ve dediklerinizde de çok haklısınız. İyice araştırmadan bu tarz işlere girişmemek lazım elbette. Kendim için en doğru yolu ararken ben de istemem abuk subuk insanlara para kaptırmayı... :/

bilincalti kodlari degistirmek ise yariyor ben faydasini gordum reikiyi de arastirdim onun zarari olabiliyormus. enerji boyunu kotu etkileyebilir cok daha kotu olabilir. ikisi farkli seyler zaten. bilindik birini bul

Ben de bilinçaltı temizleme ve geçmiş yaşamdaki duygusal sorunları çözme vb.nedenlerle regrasyon terapisi almıştım.Anlara da bir bayandan ama adını hatırlamıyorum.Bana çok sallama gelmişti.Bu terapiyi asıl yapan kişi Istanbul da yaşıyor.Ona gidenlerin faydası olduğunu duymuştum.İmkanim olmadığı için ben gidemedim ama Ankaradaki cidden sallamaydi.
Demem o ki reikiyi asıl ustasından öğrenin.Gözünüz açık olsun bu konuda dolandirilmayin.

Ben de bilinçaltı temizleme ve geçmiş yaşamdaki duygusal sorunları çözme vb.nedenlerle regrasyon terapisi almıştım.Anlara da bir bayandan ama adını hatırlamıyorum.Bana çok sallama gelmişti.Bu terapiyi asıl yapan kişi Istanbul da yaşıyor.Ona gidenlerin faydası olduğunu duymuştum.İmkanim olmadığı için ben gidemedim ama Ankaradaki cidden sallamaydi.
Demem o ki reikiyi asıl ustasından öğrenin.Gözünüz açık olsun bu konuda dolandirilmayin.
Ya ben cimri adamları çekiyorum benim de gitmem lazım :(

Teşekkür ederim. Ben netten bir master buldum bununla ilgili. Olumlu yorumları da görünce güvendim gibi kendisine ama biraz daha araştırmak lazım tabi. Sitesi var, insanlar yazmış şöyle iyi geldi böyle iyi oldu diye... Bakmak gerekli tabi iyice.

Bazen buradaki cehaletten gözlerim kanıyor :) ayy kendi kendimi banlatcam.

Reiki yi ne sandınız acaba ya :))) kahkaha attım.

Bazen buradaki cehaletten gözlerim kanıyor :) ayy kendi kendimi banlatcam.

Reiki yi ne sandınız acaba ya :))) kahkaha attım.
Benim de kendi içerisindeki nefreti sürekli oraya buraya kusma ihtiyacı duyanlardan dolayı gözlerim kanıyor. Çok biliyorsunuz madem, nefret kusacağınıza bilginizi paylaşsaydınız. Ama öteki türlüsü daha zevkli değil mi? Nette okuduğum yorumlar sonucu bu soruyu sordum. Gerekli insanlardan da gerekli cevabı aldım zaten.

Benim de kendi içerisindeki nefreti sürekli oraya buraya kusma ihtiyacı duyanlardan dolayı gözlerim kanıyor. Çok biliyorsunuz madem, nefret kusacağınıza bilginizi paylaşsaydınız. Ama öteki türlüsü daha zevkli değil mi? Nette okuduğum yorumlar sonucu bu soruyu sordum. Gerekli insanlardan da gerekli cevabı aldım zaten.
Kendi içimdeki nefret :) ne demişim yahu. Sadece komik gelmiş hepsi bu biraz sakin olun lütfen hayat sizin için. Çok zor olmalı.
Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım. Ben size dememiştim üç harfli beş harfli muhabbeti yapanlara demiştim. Yoksa ilgi alanınız olması araştırmanız tabi ki çok mantıklı durum sizle ilgili değildi ben sanırım etiketlemeyince karışıklık oldu.

Back
X