Bilinçaltı ve Reiki?

Teşekkür ederim. Hatta burda da bir konu açılmış geçmiş yıllarda reiki hocasına gittim böyle böyle bana bir şeyler musallat oldu diye. O yazıdan dolayı korkup açtım zaten. Yani işinin ehli bir reiki masterın zararı olmaz değil mi?

Hayır olmaz tabi ki. Reiki ye genelde ünlülerin baya rağbet gösterdiğini duydum. Merdiven altı büyücü falcı olaylarıyla alakası yok uzmanları var

Arkadaş doğru demiş ama. Bir sosyal fobi içindesin ve ilaç sana iyi gelebilir.
Benim de agorofobim vardı mesela, psikiyatristimin verdigi ilacı birkaç ay kullanınca tamamen geçti. Resmen rahata erdim :)
Ama reikiye de gidebilirsin tabii ne zararı olacak? 3 harfmis 5 harfmis hiç alakası yok, enerjiyle ilgili birsey
Teşekkür ederim. Demekki bu olayı 3 harflilerle falan bağdaştıranlar bir taraflarından sallamış. Bende de sosyal anksiyete oluştuğunu düşünüyorum. Çok şiddetli değil ama gene de orta derecede var diyebilirim. Belki bir psikolog da deneyebilirim tabi, gerçekten bu durumdan tamamen kurtulacaksam her şeyi denerim. Sadece beynimi tamamen uyuşturmasınlar yeter ilaçlarla.

valla reikiyle uğraşan tanıdığım herkes yalancıydı. birebir seanslarına falan tanık olmadım, arkadaş ortamında tanıdığım kişilerdi. kitap yazanı, meşhur olanıda var. hepsi iyi dolandırıcılardı. bilimsel metottan şaşmamak gerekir bana göre. iyi bir klinik psikolog daha iyi bir sonuç getirir. gerçekten böyle tiplere para kaptırmayın.

Denemedim, onların da ilaç verip göndereceğini düşünüyorum. O yüzden alternatif şeyler araştırdım bu tarz. Her şeyi denemek istiyorum ama en uygun yöntemi bulmaya çalışıyorum işte.
psikolog ilaç vermez ki böyle batıl şeylere inanmayın bence bi deneyin. Hem psikologların da uyguladığı terapi yöntemleriyle bilinçaltına indiklerini biliyorum ben.

valla reikiyle uğraşan tanıdığım herkes yalancıydı. birebir seanslarına falan tanık olmadım, arkadaş ortamında tanıdığım kişilerdi. kitap yazanı, meşhur olanıda var. hepsi iyi dolandırıcılardı. bilimsel metottan şaşmamak gerekir bana göre. iyi bir klinik psikolog daha iyi bir sonuç getirir. gerçekten böyle tiplere para kaptırmayın.
Anladım. Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de netten hakkında çok fazla olumlu yorum yazılan bir reiki master bulmuştum ona yaptırmayı düşünüyordum. Ama iyi araştırmak lazım tabi.

Mistik bilimler güzeldir keyifli bi yolculuktur. Gittikten sonra da bırakma okumanın öğrenmenin sonu yok. Bir de meditasyon gerçekten iyi geliyor onların müzikleri var ben dinleyince içim rahatlıyor sakinleşiyorum.

Ne alaka böyle konular yasak anlamadım.
Büyülü bir şey değil nesi yasak olsun?
Kendi yorumunuz içindeki “musallat” kelimesi bence site için yasak :KK66:
Bir Derdim Var Kuralları 3. Kural;
3- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak, mesaj yazmak yasaktır.

Ben yanlışı söyledim,gidip konu açmadım,konumun içindeki mesaja yazmadım ki. :)

kesinlikle öyle

umut taciriliği ve para tuzağından başka bişe değil

en güzeli uzman bir dr a danışmak

basim cok agriyor banada ordan bi reiki verin

Bir Derdim Var Kuralları 3. Kural;
3- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak, mesaj yazmak yasaktır.

Ben yanlışı söyledim,gidip konu açmadım ki. :)
Aslında üye yanlış yazmış üç harfliler diye ama aslında yöntemin bununla alakası yok ben onu demek istedim. Üye onları düzeltirse konu olması gerektiği gibi olacak yoksa aslında yasak bir konu değil bence onu demek istedim.

Teşekkür ederim. Hatta burda da bir konu açılmış geçmiş yıllarda reiki hocasına gittim böyle böyle bana bir şeyler musallat oldu diye. O yazıdan dolayı korkup açtım zaten. Yani işinin ehli bir reiki masterın zararı olmaz değil mi?
Zarari olmaz , sizin konunuzla ilgili faydasi olur mu bilemem ama zarari kesinlikle yok

Konu sahibesi bence konunuzu düzeltmelisiniz yöntemin dediğiniz şeyle alakası yok eğer düzeltmezseniz konunuz yüksek ihtimalle kapanacak.

Reiki bir mntar türü değil mi yao_O
reishi o ;) çok şeker geldi yorumunuz.

Reiki bence de tuhaf bişey...bir arkadaşım ilk levelı yaptı; etkisini görmüş, hadi enerji falan anlarım da bir isimle çağırıyormuşsun, ne çağırıyorsun, kimden medet umuyorsun...unuttum detaylarını ama bana çok mantıklı gelmedi. İçinde olan daha detaylı anlatsın.

İngilizceniz varsa bu şekilde google da araştırın. Çok değişik yorumlar var.

reishi o :KK66: çok şeker geldi yorumunuz.

Reiki bence de tuhaf bişey...bir arkadaşım ilk levelı yaptı; etkisini görmüş, hadi enerji falan anlarım da bir isimle çağırıyormuşsun, ne çağırıyorsun, kimden medet umuyorsun...unuttum detaylarını ama bana çok mantıklı gelmedi. İçinde olan daha detaylı anlatsın.

İngilizceniz varsa bu şekilde google da araştırın. Çok değişik yorumlar var.
Evet, "reiki dangers" diye arattığım zaman ilginç şeylerle ben de karşılaşıyorum. Ama olumlu yorumlar da var. O bakımdan ben de şaşırdım ne düşüneceğimi :/

Anladım. Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de netten hakkında çok fazla olumlu yorum yazılan bir reiki master bulmuştum ona yaptırmayı düşünüyordum. Ama iyi araştırmak lazım tabi.

beni yanlış anlamayın ben reiki ye tü kaka demiyorum ama ülkemizde yalancılar, dolandırıcılar çoğunlukta. bakın iyi kötü bir sürü üniversite varken alakasız insanların psikolğum diye ortaya çıktığı denetimin, yaptırımın olmadığı bir ülkeyiz. reiki master ım diyor kişi, sorgulayacağımız, güvenebileceğimiz bir doğrulama yöntemi yok. arkadaşım araştırmış bir budist tapınağı meditasyon turları düzenliyormuş. tibette bir manastırda 15 gün kalma, uçak parası herşey dahil bir antalya tatili parasına. ben kredi çekip gitsem, sonra gelsem ben yogi oldum süperim desem, 2-3 hareket yaptırıp yalanlarıda dizsem hayır senin yeterli bilgin yok bunu yapamazsın diyecek bir sistem var mı? YOK. O yüzden pozitif bilim insanlarına bile tam güvenemediğimiz ülkede böyle kişiler aramak çok büyük macera bana göre.

Back
X