- 1 Şubat 2016
- 428
- 584
- 103
- 32
- Konu Sahibi resurrection93
-
Teşekkür ederim. Hatta burda da bir konu açılmış geçmiş yıllarda reiki hocasına gittim böyle böyle bana bir şeyler musallat oldu diye. O yazıdan dolayı korkup açtım zaten. Yani işinin ehli bir reiki masterın zararı olmaz değil mi?
Ne alaka böyle konular yasak anlamadım.Böyle konular yasak.
Reiki istersen @Mune abla var o yapar :)) 3 harfli musallat eder "BAN" :))
Teşekkür ederim. Demekki bu olayı 3 harflilerle falan bağdaştıranlar bir taraflarından sallamış. Bende de sosyal anksiyete oluştuğunu düşünüyorum. Çok şiddetli değil ama gene de orta derecede var diyebilirim. Belki bir psikolog da deneyebilirim tabi, gerçekten bu durumdan tamamen kurtulacaksam her şeyi denerim. Sadece beynimi tamamen uyuşturmasınlar yeter ilaçlarla.Arkadaş doğru demiş ama. Bir sosyal fobi içindesin ve ilaç sana iyi gelebilir.
Benim de agorofobim vardı mesela, psikiyatristimin verdigi ilacı birkaç ay kullanınca tamamen geçti. Resmen rahata erdim :)
Ama reikiye de gidebilirsin tabii ne zararı olacak? 3 harfmis 5 harfmis hiç alakası yok, enerjiyle ilgili birsey
Siz gittiniz mi ? Benimde bilinçaltım çöp onu düzelttirmem lazımReiki ile cinin hicbir alakasi yok
Reiki insan ruhuna cok iyi gelir
psikolog ilaç vermez ki böyle batıl şeylere inanmayın bence bi deneyin. Hem psikologların da uyguladığı terapi yöntemleriyle bilinçaltına indiklerini biliyorum ben.Denemedim, onların da ilaç verip göndereceğini düşünüyorum. O yüzden alternatif şeyler araştırdım bu tarz. Her şeyi denemek istiyorum ama en uygun yöntemi bulmaya çalışıyorum işte.
Anladım. Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de netten hakkında çok fazla olumlu yorum yazılan bir reiki master bulmuştum ona yaptırmayı düşünüyordum. Ama iyi araştırmak lazım tabi.valla reikiyle uğraşan tanıdığım herkes yalancıydı. birebir seanslarına falan tanık olmadım, arkadaş ortamında tanıdığım kişilerdi. kitap yazanı, meşhur olanıda var. hepsi iyi dolandırıcılardı. bilimsel metottan şaşmamak gerekir bana göre. iyi bir klinik psikolog daha iyi bir sonuç getirir. gerçekten böyle tiplere para kaptırmayın.
Bir Derdim Var Kuralları 3. Kural;Ne alaka böyle konular yasak anlamadım.
Büyülü bir şey değil nesi yasak olsun?
Kendi yorumunuz içindeki “musallat” kelimesi bence site için yasak
valla reikiyle uğraşan tanıdığım herkes yalancıydı. birebir seanslarına falan tanık olmadım, arkadaş ortamında tanıdığım kişilerdi. kitap yazanı, meşhur olanıda var. hepsi iyi dolandırıcılardı. bilimsel metottan şaşmamak gerekir bana göre. iyi bir klinik psikolog daha iyi bir sonuç getirir. gerçekten böyle tiplere para kaptırmayın.
Aslında üye yanlış yazmış üç harfliler diye ama aslında yöntemin bununla alakası yok ben onu demek istedim. Üye onları düzeltirse konu olması gerektiği gibi olacak yoksa aslında yasak bir konu değil bence onu demek istedim.Bir Derdim Var Kuralları 3. Kural;
3- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak, mesaj yazmak yasaktır.
Ben yanlışı söyledim,gidip konu açmadım ki. :)
Zarari olmaz , sizin konunuzla ilgili faydasi olur mu bilemem ama zarari kesinlikle yokTeşekkür ederim. Hatta burda da bir konu açılmış geçmiş yıllarda reiki hocasına gittim böyle böyle bana bir şeyler musallat oldu diye. O yazıdan dolayı korkup açtım zaten. Yani işinin ehli bir reiki masterın zararı olmaz değil mi?
Anladım,o zaman üye düzeltmeli konusunu.Aslında üye yanlış yazmış üç harfliler diye ama aslında yöntemin bununla alakası yok ben onu demek istedim. Üye onları düzeltirse konu olması gerektiği gibi olacak yoksa aslında yasak bir konu değil bence onu demek istedim.
Ben uzun yillardir reiki yapiyorum , ic huzurumu korumama cok yardimci oluyorSiz gittiniz mi ? Benimde bilinçaltım çöp onu düzelttirmem lazım
reishi oReiki bir mntar türü değil mi ya
Evet, "reiki dangers" diye arattığım zaman ilginç şeylerle ben de karşılaşıyorum. Ama olumlu yorumlar da var. O bakımdan ben de şaşırdım ne düşüneceğimi :/reishi oçok şeker geldi yorumunuz.
Reiki bence de tuhaf bişey...bir arkadaşım ilk levelı yaptı; etkisini görmüş, hadi enerji falan anlarım da bir isimle çağırıyormuşsun, ne çağırıyorsun, kimden medet umuyorsun...unuttum detaylarını ama bana çok mantıklı gelmedi. İçinde olan daha detaylı anlatsın.
İngilizceniz varsa bu şekilde google da araştırın. Çok değişik yorumlar var.
Anladım. Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de netten hakkında çok fazla olumlu yorum yazılan bir reiki master bulmuştum ona yaptırmayı düşünüyordum. Ama iyi araştırmak lazım tabi.
Eğitim aldınız mı aldıysanız özelden isim yazar mısınız ? Ben bu sıra delirmek üzereyim de bana lazım.Ben uzun yillardir reiki yapiyorum , ic huzurumu korumama cok yardimci oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?