- 24 Nisan 2018
- 660
- 381
- 23
- 31
- Konu Sahibi resurrection93
Benimki bir dert sayılır mı bilmiyorum ama kafama bir şey acayip derecede takıldı. Şöyleki ben ergenlik döneminde çok fazla zorbalıklara, alaya vs maruz kalmış birisiyim. Ve bu tarz şeyler bilinçaltıma kaydolduğu için zaman zaman insanlarla sosyalleşmekte, konuşmakta vs zorlanıyorum. Aslında sosyalleşebiliyorum ama ne derler biraz sessiz kalıyorum içlerinde. Ağzımdan bir kelime çıkacağı zaman defalarca düşünüyorum yanlış bir şey söyler miyim, alay edilir mi benle diye. Saçma sapan bir takıntı oldu yani bu bende. Neyse asıl sadede gelmem gerekirse; bu tarz olumsuz bilinçaltı kayıtlarını silmek için reikinin çok iyi geldiğini duydum. Aradım taradım çok araştırdım psikolog vs ama reiki bu işi genelde kökten çözüyormuş. Ondan bunda karar kıldım. Reiki Masterlerla uzaktan enerji göndermekle vs çok iyi sonuç alanlar var. Ama bazı yerlerde de reikiden olumsuz sonuçlar alanlar olduğunu okudum, bir takım olumsuz deneyimler yaşamışlar ruhsal olarak. Bunu okuyana kadar reiki yaptırmaya çok hevesliydim. Eğer aranızda reiki ile uğraşanlar varsa beni bu konuda aydınlatabilir mi? Gerçekten işinin ehli bir reiki masterle çalışsam gene de olumsuz durumlar yaşar mıyım? Fikri olan, bu konularda bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim. Teşekkürler.
Son düzenleme: